Canım Elmas soyadınız mı? Ben düşüneyim güzel kız isimleri yazarım sonra:)
Canım Elmas soyadınız mı? Ben düşüneyim güzel kız isimleri yazarım sonra:)
Bakın bende size isim yazım ediz, mert, utku, miraç, nisa, bade, ecsin böyle ben kısa ve öz isim severim ve kız olursa nisa erkek olursa da ediz koymak istiyorum
Bakın bende size isim yazım ediz, mert, utku, miraç, nisa, bade, ecsin böyle ben kısa ve öz isim severim ve kız olursa nisa erkek olursa da ediz koymak istiyorum
Rabbimin izniyle inşallah ismini koyacaksın ve o ismiyle yaşayacak :)
yok cnm elmas ilk ismi olcak nasipse ananemin adı yanına ikinci isim istiyoruz aklımıza ece geldi ama henüz netleşmedi
Merhaba kızlar, oh oh ne güzel cinsiyetleri öğrenmeye ve isim düşünmeye başladıkişe başladığım için çok sık yazamasamda takip etmeye çalışıyorum, herkes iyi çok şükür bebisler büyüyor, beni çok geç çağırdılar ya, 18 ekimde pozitif sonuç aldık, 7 kasımda gideceğim keseyi görmeye inşallah, kalp atışını da duyarım belki dualarınızı eksik etmeyin, benimde dualarım sizinle...
günaydın kızlar nasılsınız? hepimizin güzel bir hafta sonu geçirmesi dileğiyleeeeeee.
Çok şükür bugün de iyiyim, benim bir günüm iyi,bir günüm kötü geçiyor:) çok şükür bünü iyiyim, bazen çıldıracak gibi oluyorum dışarı çıkıp ir gezmek istiyorum yarım saat ama korkuyorum, ameliyattan beri hiç sitede bile dılaşmadım aslında eşime dedim şu tekerlekli sandalyelerden bir tane kiralasakta alışveriş merkezinde acık dolaşsak diyorum dalga geçiyorlar benimle ,doktorum toplamda yarım saat dışarı çıkıp bi yemek yemek yada çay kahve içmeye izin verdi, o yaım saati hem de oturarak alışveriş merkezinde bebişime bir şey bakarak geçirsem y, acaba hastaneden vermiyolrmıdır bu sandalyeyi yada kiralanmıyımudur, pöfff yat yat yAt Tartıyı kırıcam yakında:)))
aman ii ol cnm bebişte ii olsun.ay cnm aynı valla evde yat yat içim daralıyo valla benimde bide benim eşim burda bir otelin aşcıbaşı yani sabah öğle akşam sürekli orda olmak zorunsa gündüz 11 gibi bi gidiyo adam gece 12 de geliyo.allahtan annemlerde kalıyoruz hala annele babamda çalışıyolar ama akşamları evdeler en azından.
az kaldı cnm sabredicez yapıcak bişey yok netten alışverş sitelerini geziyorum arada bende ama 7 ayı doldurmadan hiçbişey almak istemiyorum son 2 ay alışveriş yaparken zaman geçsin en azından hamişliğin son 2 ayını rahat hatırlıyım istiyorum.bende yarın çıkıcam biraz dışarıya 1 saat filan sonra iğnemi yaptırıp eve geri dönüş tabi.bide pazartesi ğünü kntrolüm vardı bugün randevu almak için aradım dr çok yogunmuş salı günü gidicez.2li test yaptırcaz hem.lilycim bu arada dr sana daha ne kadar daha yatıcaksın dedi? yani doguma kadar değil dimi?
benim senin gibi dikiş attıran arkadaşlarım var şimdi son aylarında normal gezinebiliyolar.inşallah seninde az kalmıştır cnm.
Canım kesin kız mı hadi Allah bağışlasın ben kaçırmışım ya, Ece çok güzel bir isim evet, ezgi de güzel birden oda geldi aklıma
lilycim benim teyzem 9 ay boyunca yatmış ananem yengem bakmış 9 ay sağlıklı oğlu oldu şimdi o çocuk mühendis oldu evleniyo demek istediğim herzorluğun sonunda allah mükafatını fazlasıyla veriyo inş. en kısa sürede sende mükafatını alıcaksın
İnşallah canım inşallah ben de mükafatı alırım yeterki kucağıma gelsin sağlıkla 5 ay daha yatarım, neredeyse yarısını bitiricem Allah'ın izniyle,moral oldun sağol canımm
Desene sen çok şanslısın,eşin arada ziyafet yaptırıyordur sana..en azından ailen var canım yanında eşinde geçti olsa geliyor ...
Son iki ay mantıklı alışveriş için zaten ama bana bir gün bir ay geldiği için çıldırıcak gibi oluyorum ...
İkili testinde inşallah iyi çıkacak canım
Ne kadar yapacağımı gerçekten bilmiyorum ,bu soruyu doktoruna sorduğumda senin için uzun vadede plan yapamam ben geleceği göremiyorum dedi seninle haftalık konuşuyorum dedi haftaya cumaya kadar en fazla yarım saat dışarda olma hakkım ve evin içinde biraz dolanma ve yemekleri masada yeme var, dikiş atıldıktan sonra saçları bile yatakta yıkanan var hatta wc e bile kalkanayan ve 9 ayı böyle tamamlayan var, allahım nasıl bir sabır veriyorsa veriyor işte ,umarım öyle olmam ana bilemem hayatta 5 dksonrası sürpriz , ben sadece korkuyla yaşamaktan ve yürüyememekten bıktım,bugün 5dk annemle markete indim zor durdum ayaktahemen kasığıma ağrı giriyor vücut artık tembelliğe alışıyor.... Offf ne bileyim ya ....alışma devresini bir geçeydim
cnm yapıcak bişey yok gerçekten yatıcaz bende dikiş yok ama inan senin gibi bende sürekli yatıyorum aya kalkıp azıcık dolansam kasıgım belim kopuyor agrıdan vücutlar iyice alıştı gerçekten yatmaya.cnm bebişler ii olsun dogsunlar onlarla birlikte gezicez bizde eve girmicem gezmekten
korkma cnm inşallah sag saglim alıcaksın oglunu kucagına dualrımız seninle
arkadaslar tedavime basladim.umutluyum, heyecanliyim..bende isim düsünüyorum kizima( yada ogluma)melek,melike.ela ,leyla,bunlar ilk aklimdaki isimler.
beni unutmayin dualarinizda.Rabbim sizlerede merhamet etsin, kolaylastirsin kutsal görevinizi..Allaha emanetsinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?