Kızlar şükür benim için en zor olan haftayı atlattım gibi bir şey, şu hamilelik çizelgesinde 17 haftalık bebek görüntüsünü gördükçe ağlıyor içim eriyordu, resmi gördükçe kuzumu hatırlıyor duruyordum , insan ikinci kez hamile olsa bile unutamıyorum ilk kaybı ya, acaba kucağıma alınca bu oğluşu unuturmuyum o acıyı... belki tam olarak 17 bitmedi ama resim olarak 18 e geçtim :) şükür bundan sonra sınırdan ben de hamileyim :) olacaklar sürpriz, Rabbim onlar sana emanet , bizlere bağışla miniklerimizi
tubısım canım soylencek soz bulamıyorum ınan senı cok ıyı anlıyrm varken yok oldugunu bılmek tuhaf acı bı sey umarım en yakın zmnda toparlanrsın bıtanem..ben bole haberler aldıkca tedavıden vazgecesım gelıyor gene aynı seyı yasamaktan korkuyorum
Kızlar şükür benim için en zor olan haftayı atlattım gibi bir şey, şu hamilelik çizelgesinde 17 haftalık bebek görüntüsünü gördükçe ağlıyor içim eriyordu, resmi gördükçe kuzumu hatırlıyor duruyordum , insan ikinci kez hamile olsa bile unutamıyorum ilk kaybı ya, acaba kucağıma alınca bu oğluşu unuturmuyum o acıyı... belki tam olarak 17 bitmedi ama resim olarak 18 e geçtim :) şükür bundan sonra sınırdan ben de hamileyim :) olacaklar sürpriz, Rabbim onlar sana emanet , bizlere bağışla miniklerimizi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de geçen sene 10. hafta kaybettim ilk bebeğimi. Bu sefer 11 haftaya gelinceye kadar yüksek sesle bile hamileyim diyemedim. Hala da diyemiyorum zaten. Söyleyince ağlıyorum genelde... :))))
iyi aksamlar kizlar..sabah bebislerimi aldim geldim.
test tarihimi 29 kasim dediler.
Canımmm bir daha senden hiç ayrılmasınlar , 29 Kasım Bayram edelim , fazla girme nete, arada gir:) ananas ye, hep uzan , fazla hareket etme , ilk bir haftana çok dikkat et, bol bol dua edicem senin için, Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...
ben de şimdi topiğin en başlarına baktımda nostalji oldum, gözlerim doldu, zaman geçiyo öyle bir şekilde...
Kızlar hepinize çok tsk ederim hep yanımda oldunuz, varlığınızı hep hissettim, daha iyiyim çok şükür ama bu acı geçmiyor, nefes alamıyorum bazen sanki biri kalbimi eline almış sıkıyor, gözlerim ağlamaktan balon gibi oldu açamıyorum ama bu günüme de çok şükür...
:))) geçecek hayırlısıyla bu zor zamanlar, bahar da yeşerecek bütün güzel senaryolar inşallah....
Evet topiğimizin geneli öğretmen , üniversite başka haz ama, süper...
Benin baş ağrılarımda bazen çok vuruyo, ama çalışıyorsun ya canım onunda etkisi var, dayanıcaz artık, buz complexi bende ie yarıyor,karanlıkta gözümü kapatmakta, sessizce bide koyuyorum Classic müziklerimi :))
Evet biraz rahatlamaya ihtiyacım var, ben de epeydir dinlemiyorum müzik, şimdi farkettim :) Yarın dinleyeyim...
Canım çok teşekkür ederim, hepimizin inşallah. Bu seyahatten de kazasız belasız döndüm, geriye kalanların hepsini iptal ettim. Çünkü gerçekten yorucu olabiliyor ve suçluluk duyuyorum. İnanır mısın, gçeen 2-3 gün boyunca gece hep kanamam oluyormuş, yok içki içiyormuşum diye rüyalar gördüm, nasıl bir bilinçaltıysa...
Doktor bir seferinde pipiye benzer bir şey var demişti, sonraki 2 gidişte ise görmedi, büyük ihtimalle kız ama kesin 2-3 haftaya belli olur dedi. Bakalım heyecanla bekliyoruz :))
Sağol arkadasım, o kaybedilen hafta ister istemez kabuslar korkular tavan yapıyor, geçince az da olsa rahatladım wallahi, :) allahım yavrunu, yavrularımızı bize bağışlasın....
Bu yolculukta bazen çok ağır kayıplar yaşayabiliyoruz ama en önemlisi belkide tüm çareler varken yola devam edebilmek , bugün iki hüzünlü haber daha aldım, bir arkadasım 4.ayında bebeğinin ( kızı) kalbinde sorun var, belki gebeliği sonlandıracaklar Allah korusun, belkide Doğunca ameliyat olucak...Rabbim bu durumdaki herkesin yardımcısı olsun...
Bir arkadasım 9. Tüp bebek denemesini yaptı ,sonuç negatif ama vazgeçmiyor , çok güçlü, içinde ne fırtınalar kopuyor, ne acılar var ama güçlü durmak zorunda...Rabbim defalarca deneyen ve yılmayan arkadaslarımızın gücüne güç katsın...
Kızlar hepinize çok tsk ederim hep yanımda oldunuz, varlığınızı hep hissettim, daha iyiyim çok şükür ama bu acı geçmiyor, nefes alamıyorum bazen sanki biri kalbimi eline almış sıkıyor, gözlerim ağlamaktan balon gibi oldu açamıyorum ama bu günüme de çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?