Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Kızlar şükür benim için en zor olan haftayı atlattım gibi bir şey, şu hamilelik çizelgesinde 17 haftalık bebek görüntüsünü gördükçe ağlıyor içim eriyordu, resmi gördükçe kuzumu hatırlıyor duruyordum , insan ikinci kez hamile olsa bile unutamıyorum ilk kaybı ya, acaba kucağıma alınca bu oğluşu unuturmuyum o acıyı... belki tam olarak 17 bitmedi ama resim olarak 18 e geçtim :) şükür bundan sonra sınırdan ben de hamileyim :) olacaklar sürpriz, Rabbim onlar sana emanet , bizlere bağışla miniklerimizi

Düzeltme :sınırdan demek isterken sıfırdan demek istedim:)

tubısım canım soylencek soz bulamıyorum ınan senı cok ıyı anlıyrm varken yok oldugunu bılmek tuhaf acı bı sey umarım en yakın zmnda toparlanrsın bıtanem..ben bole haberler aldıkca tedavıden vazgecesım gelıyor gene aynı seyı yasamaktan korkuyorum

Öyle söyleme ama umutlarını yitirme , hayatın kendisi bir risk , istediklerimize kavuşmak için bazen bir sürü zorluklara kanat germemz gerekir , bizler hepimiz güçlü kadınlarız, sen de öylesin, vazgeçmek , pes etmek yok canım!!!

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de geçen sene 10. hafta kaybettim ilk bebeğimi. Bu sefer 11 haftaya gelinceye kadar yüksek sesle bile hamileyim diyemedim. Hala da diyemiyorum zaten. Söyleyince ağlıyorum genelde... :))))

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de geçen sene 10. hafta kaybettim ilk bebeğimi. Bu sefer 11 haftaya gelinceye kadar yüksek sesle bile hamileyim diyemedim. Hala da diyemiyorum zaten. Söyleyince ağlıyorum genelde... :))))

Sağol arkadasım, o kaybedilen hafta ister istemez kabuslar korkular tavan yapıyor, geçince az da olsa rahatladım wallahi, :) allahım yavrunu, yavrularımızı bize bağışlasın....

Bu yolculukta bazen çok ağır kayıplar yaşayabiliyoruz ama en önemlisi belkide tüm çareler varken yola devam edebilmek , bugün iki hüzünlü haber daha aldım, bir arkadasım 4.ayında bebeğinin ( kızı) kalbinde sorun var, belki gebeliği sonlandıracaklar Allah korusun, belkide Doğunca ameliyat olucak...Rabbim bu durumdaki herkesin yardımcısı olsun...

Bir arkadasım 9. Tüp bebek denemesini yaptı ,sonuç negatif ama vazgeçmiyor , çok güçlü, içinde ne fırtınalar kopuyor, ne acılar var ama güçlü durmak zorunda...Rabbim defalarca deneyen ve yılmayan arkadaslarımızın gücüne güç katsın...

iyi aksamlar kizlar..sabah bebislerimi aldim geldim.
test tarihimi 29 kasim dediler.

Canımmm bir daha senden hiç ayrılmasınlar , 29 Kasım Bayram edelim , fazla girme nete, arada gir:) ananas ye, hep uzan , fazla hareket etme , ilk bir haftana çok dikkat et, bol bol dua edicem senin için, Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...

ben de şimdi topiğin en başlarına baktımda nostalji oldum, gözlerim doldu, zaman geçiyo öyle bir şekilde...

amiin ayrilmasinlarinsaallah bu sefer rabbim ol desin.
Allah oglunuzuda size bagislasin canim kucaginda da gör saglikla.
dediklerini yapacagim canim:)cok tesekkürler:)

Kızlar hepinize çok tsk ederim hep yanımda oldunuz, varlığınızı hep hissettim, daha iyiyim çok şükür ama bu acı geçmiyor, nefes alamıyorum bazen sanki biri kalbimi eline almış sıkıyor, gözlerim ağlamaktan balon gibi oldu açamıyorum ama bu günüme de çok şükür...

Canım çok üzüldüm, Rabb'im sabır versin, umut versin inşallah... Allah'ım en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Canım yalnız olmadığını, bunun sadece senin başına gelmediğini , bir çoğumuzun bu acı yollardan geçtiğini düşünerek daha güçlü ol, biz her zaman yanındayız, bunuda hiç unutma , üzülme demek kadarda saçma bir şey olamaz ama tavsiyem en kısa zamanda hüznünüde yaşayarak toparlanman, elbet günü gelecek yavrunu kucağına alacaksın, sabır ve tevekkül seninle olsun, dualarımızda seninle, kendini hiç yalnız hissetme arkadasım, bizler bu yolda güçlü durmak zorundayız ve inanıyorum hepimiz birer ikiler yavrularımıza kavuşacağız ve sende bu hüzünleri unutucak, bebeğinin kahkahalarından yaşamın bütün hüzünlerini unutacaksın

Belki saçma bir örnek olucak ama bebeğimi kaybettiğimde ölecek gibi hissettiğim an, benimle doğuma giren diğer iki kadını hatırlayıp sustum, şükrettim, acımı bile şak diye kestiler o anda, biri her sey yolunda 9 aylık doğuma gelmiş som anda kordon dolanmasından bebeğini kaybetmiş ve komaya girmişti, diğer 9 aylık kadınında bebeği kakasını yediği için son anda kurtardılar sonra durdum dedimki sus şükret ya askerde, trafik kazalarında gencecik evlatlarını kaybeden analar... Hep şükret burcu dedim, yaşadığın acı inşallah yaşanacak daha büyük kayıpların önüne geçmiştir diye kendimi telkin ettim ki nefes alamadığım anlarda daha güçlü olayım....

Sonra burda rahim ağzı yetmezliğinden bebeklerini 6-7-. Aylarda kaybeden binlerce kadın gördükçe anladım ki yalnız değilim ve hepimiz birbirimizin destekçisi ve duacısıyız, şükürler olsun.

Evet biraz rahatlamaya ihtiyacım var, ben de epeydir dinlemiyorum müzik, şimdi farkettim :) Yarın dinleyeyim...

Evet biraz rahatlamaya ihtiyacım var, ben de epeydir dinlemiyorum müzik, şimdi farkettim :) Yarın dinleyeyim...

Canım kesinlikle ...bir kaç kokulu mum yak , tv açma, sessizlikte, ışıkları kapat, aç sevdiğin müzikleri yada klasik, kendini dinle, sıfırla beynini , derin bir kaç nefes al, gör bak ağrı mağrı kalmayacak...

tubish canıım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm allah bir dahaki sefer de yüzünü güldürsün inşallah kalbim seninle...

iptal etmekle iyi yapmışsın canım sonuçta çok zor elde ettik bu bebişleri, insan en ufak birşey de bile vicdan azabı çekiyor ya birşey olursa diye. Allah göstermesin.. senin kaçıncı haftaydı? şimdi iki farklı şey dendiği için merakla bekliyorsunuzdur hayırlısı canım:)

canımm neyseki o kabus haftayı atlattın.. bundan sonra da sende oğluşunda hep Allaha emanet olun...inşallah hepimiz artık yavaş yavaş biraz rahatlayıp hamileliğimizin keyfini çıkarabiliriz kabuslar görmeden, hayal kurmaya korkmadan..

lily Allah arkadaşlarının da yardımcısı olsun. ikisi de büyük acılar... 9. kez deneyen arkadaşını gerçekten taktir ettim, ben başarabilir miydim bilmiyorum. her seferinde yeniden ayağa kalkıp yılmadan devam etmek, örnek almak lazım..

cnm hep yanındayız acıyı da sevinci de birlikte paylaşmak için burdayız.. şuan tabiki acını yaşayacaksın, ağlayacaksın içine kapanacaksın. sonraa zamanı geldiğinde daha güçlü olarak hayata döneceksin..

kızlarr bugun doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür miniklerimin ikisi de gayet iyiymiş, çok rahatladımm. Çok kesin olmamakla birlikte sanırım iki erkek geliyorr:)) 2 hafta sonra kesinleşecek, birinden tam emin olamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…