Kızlar merhaba, ben de Eylül ayında tüp bebek tedavisi gördüm ve çok şükür 11. haftamın içerisindeyim. OPUdan sonra progestan iğneye başladım ve 45 gün boyunca hergün iğne oldum. İğnelerden sonra da progestan hap kullanmaya başladım. Ayrıca her gün kan sulandırıcı iğne(((
Ama artık fazlası ile bıkmış ve bunalmış durumdayım. Doktorum 12+5 gibi çağırdı ve o zaman ilaçları keseceğini söyledi. Çok uzun değil mi? Sizler ne zaman progaestanı kestiniz?
iptal etmekle iyi yapmışsın canım sonuçta çok zor elde ettik bu bebişleri, insan en ufak birşey de bile vicdan azabı çekiyor ya birşey olursa diye. Allah göstermesin.. senin kaçıncı haftaydı? şimdi iki farklı şey dendiği için merakla bekliyorsunuzdur hayırlısı canım:)
kızlarr bugun doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür miniklerimin ikisi de gayet iyiymiş, çok rahatladımm. Çok kesin olmamakla birlikte sanırım iki erkek geliyorr:)) 2 hafta sonra kesinleşecek, birinden tam emin olamadık.
kızlar geldim ben artık buralardayım evime yerleştim oh valla insanın evi gibisi yokmuş :) dedikçe ben annem kızıyo gerçi ama insan arıyomuş gerçekten evini...
pazartesi ğünü kntrole gitmiştim dr kıza benziyor ama net değil dedi.allaha şükür 2li testimizde temiz çıkmış.bizden haberler bu kadar.sizler nasılsınız geçmişi okumaya çalıştım ama baya ilerlemiş sayfalar hepsine bakamadım.hepinizi çok öpüyorum.
Şükürler olsun kızımızda iyi, Eceeeeeee listelere artık el at, uzun süredir hiç gitmeyen var, bence onları çıkaralım derim ben :)))) hani hiççççç girmemiş ve tanımadıklarımızı, cinsiyet ekleyelim, doğum tarihide ekleyelim, tedaviye başlayanları güncelliyelim öpüyorummmmmm tey tey tey
arkadaslar ben gecmise bakiyim dedimde ben test sonucumu sizinle paylasmamisim malesef test sonucum negatif cikti ama sonrasinda dusuk gibi bisey yasadim tam bilmiyorum cunku hic basima gelmedi dusen sey beyaz bi deriydi zar gibi bisey ve ici kan doluydu hatta ben patlattim bu ne diye boyle uzun kuyrugu inceydi kusura bakmayin lutfen baya bi ayrintili anlattim ama herhangi bi bilginiz varmi diye paylasiyorum.... yani sonuc olarak demmekki allah bu sefer ol dememis bebisime artik hayirlisiyla obur sefer icin kendimi desarj etmekle meskulum simdilik bi kac aya dondurulmuslarla deniyecem aranizda dondurulmuslarla deneyenler varmi kac embriyonuz dondurlmustu simdiden takmisim ya cikardiklarin olmuslerse diye cunku sadece 3 tane ve sadece 1 tanesi 5. gun embriyosu
el atma zamanı geldi cnm bencede artık silinenler kızmasınlar hiç çünkü gelip girmiyolar cinsiyetleri ve tahmini dogum tarihlerinide ayarlıcam cnm en kısa zamanda.tedaviye yeni başlayanlar ve listede olmayıp listede yer almak isteyen hamişler bilğilerini yazsın bana.
bide facebook adresimizi hatırlatayım.degerli anne yazıyoruz arama motoruna profil resminde bir kadın ve kucagında bebegi var merak etmeyin kapalı grup güvenlik duvarı güçlü kimse bulamıyo bizi
günaydın cumanız mübarek olsun ....ben sabah sabah gergin başladım güne neyse inş. iyi geçer
Vay yeğenim benim 15.haftasında kırk bin kere maasallah, gerginsin çünkü yarın 3 lü testin var ondandır belki, ben de gece boyu hiç uyumadım, reflümsü bişeyler başladı, yastığıda dikiyorum tık yok, bide kalkıyorum sabah ev bomboş, moralim bozuluyor, artık pazar günü olsun anamgil gelsin:)
Sanada hayırlı cumalar canım, benimde 4 lü testin sonucunu almama 2 gün kaldı, hayırlısıynan ....
Canını sıkma yarın bebişinle cinsiyetini gösterecek annesine :)) öptümmm çok
kızlar listede azcık kaldık şimdi bana tahmini dogum tarihlerinizi yazın bide listeye eklenmek isteyenler bilğilerini yazsınlar listeyi kabartalım......
ondanmı acaba ? çift tastık kullan ccnaım belki işe yarar .inş. 4lü testinde güzel çıkçak ...
beklliyorum bende heyecanla gerçi içimden en başından beri hep kız geçiyodu ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?