gunaydın canım evet baya sessızlestı topik..bende tubışı merak edıyorum ıns.guzel haberlerle gelır senınde sonucun temız cıkar ınş.canımm
inş.canım ses seda yok hala ogleden sonramı randevusu acaba bu arada ayça ben canım=)
lilicim hadi inş. 4lü testinde iyi çıkar kış diye herkes kabuğuna çekildi galiba dediğin gibi sessizleştik .
Bende tubişi merak ettim hayırlı haberlerle gelsin inşallah
tuba için girdim ama bir haber yok, benim de 4 gündür kahverengi akıntım var adet olamadım, kafayı yiyeceğim ya estrofemi bırakalı 9 gün oldu bu ne böyle anlamadım...
benim de opudan beri rahimim aciyor sol yumurtaligim aciyor.agri degil acineyin nesiyse :26:
yarin transferim yapilacak.bugüne kadar iyiydim bugün gerilmeye basladim biraz.rüyamda gece hep transfer rüyasi gördüm.bekleme sürecini belirti aradigimi
insaallah yarindan itibaren 9 ay sürer hamileligim.
Sanada merhaba canım, ve aminnnnnnn inşallah 9 ay sürecek , güzel başarılı ağrısız bir transfer diliyorum , bizi arada haberdar et canım, gerilmen normal , artık rahat ol olur mu, akışına bırak , inşallah tüm hayallerin gerçek olur, yavrunu kucağına alırsın 9 ay sonra, inşallah sımsıkı tutunur annesine , hep beraber geri sayımı başlatırız senin için , ve dualarla, sohbetle içini daraltmadan çabucak gelsin kan testi günü:)
Tuğba hala yok(
Merhaba kızlar ne yazık ki olmadı, kese küçülmeye başlamış, değerim 448e düşmüş, gebelik sona erdi, herşeye rağmen bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi, hepimizin hakkında hayırlısı...
cok üzüldüm cok
bu üzüntüyü yasamani hic istemezdim.Allah sabir versin sana ve esine.ser gibi görünen olaylar aslinda hayir getiriyor bize bunu unutmayalim...ne desek icindeki aciyi su an hafifletmeyecek biliyorum.en kisa zamanda Rabbim yasadigin hayal kirikligini unuttursun sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?