dilemim, dilediğine kavuşmanı temmenni ediyorum, rabbim yüzünü güldürsün duaların gerçek olsunnnnnnn!!!
Merhaba kızlar ne yazık ki olmadı, kese küçülmeye başlamış, değerim 448e düşmüş, gebelik sona erdi, herşeye rağmen bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi, hepimizin hakkında hayırlısı...
Merhaba kızlar ne yazık ki olmadı, kese küçülmeye başlamış, değerim 448e düşmüş, gebelik sona erdi, herşeye rağmen bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi, hepimizin hakkında hayırlısı...
benim de opudan beri rahimim aciyor sol yumurtaligim aciyor.agri degil acineyin nesiyse :26:
yarin transferim yapilacak.bugüne kadar iyiydim bugün gerilmeye basladim biraz.rüyamda gece hep transfer rüyasi gördüm.bekleme sürecini belirti aradigimi
insaallah yarindan itibaren 9 ay sürer hamileligim.
benim de opudan beri rahimim aciyor sol yumurtaligim aciyor.agri degil acineyin nesiyse :26:
yarin transferim yapilacak.bugüne kadar iyiydim bugün gerilmeye basladim biraz.rüyamda gece hep transfer rüyasi gördüm.bekleme sürecini belirti aradigimi
insaallah yarindan itibaren 9 ay sürer hamileligim.
Kızlar merhaba, ben de Eylül ayında tüp bebek tedavisi gördüm ve çok şükür 11. haftamın içerisindeyim. OPUdan sonra progestan iğneye başladım ve 45 gün boyunca hergün iğne oldum. İğnelerden sonra da progestan hap kullanmaya başladım. Ayrıca her gün kan sulandırıcı iğne(((
Ama artık fazlası ile bıkmış ve bunalmış durumdayım. Doktorum 12+5 gibi çağırdı ve o zaman ilaçları keseceğini söyledi. Çok uzun değil mi? Sizler ne zaman progaestanı kestiniz?
çok sevindim canım inşallah diğer testlerin de iyi çıkacak. cinsiyetle ilgili birşey söyledi mi? sanırım işle ilgili seyahatlere gidiyorsun amaann dikkat et sakıınn aç kalma anında fenalaşıyor insan
Canım çok teşekkür ederim, hepimizin inşallah. Bu seyahatten de kazasız belasız döndüm, geriye kalanların hepsini iptal ettim. Çünkü gerçekten yorucu olabiliyor ve suçluluk duyuyorum. İnanır mısın, gçeen 2-3 gün boyunca gece hep kanamam oluyormuş, yok içki içiyormuşum diye rüyalar gördüm, nasıl bir bilinçaltıysa...
Doktor bir seferinde pipiye benzer bir şey var demişti, sonraki 2 gidişte ise görmedi, büyük ihtimalle kız ama kesin 2-3 haftaya belli olur dedi. Bakalım heyecanla bekliyoruz :))
Merhaba hışgeldiniz, soruyu tam yerine sordunuz:) tebrik ederim mevlam kucağına almayı nasip etsin,
ben 5.ayıma girdim 18.haftamdayım, transferden bu yana her gün günde 6 tane 200 mg progestan fitil vajinal kullanıyorum , geçen hafta iğnem kesildi, ki oda progynex yağlı iğne 50 mg günde iki adet, clexan ise 3.aya kadar kullandım, progestan fitillerimi 30.haftama kadar kullanabilirim ,üstelik rahimimde dikiş var
Dicem o ki progestan kullanımı hakkında günlük doz ile bir sürü söylemler var , bende bunları doktorumla tartıştım çok makale okudum , ama zararı yok şükür , ağızdan almadım ama hiç , mideme dokunur o kadarı diye doktorum hiç öyle vermedi zaten doğal progestan bunlar
İnşallah doktorun keser gerek kalmaz ama çok uzun değil , doğuma haftalar kala bile kullanan var, biliyorum, rahat olun
Canım, meslek ne? Ooo ben o rüyalarda neler görüyorum bir anlatsam ,kan revan :) allahım korusun yavrularımız ona emanet
Kız ya da erkek sağlıkla, huzurla gelsin inşallah, Rabb'imde gönlüne göre versin
Cevabınız için teşekkür ederim... anladığım kadarı ile 12+5 de keserse şanslıyım :)
İnsan çocuk dışında herhangi bir şey yada herhangi biri için tüm bunlara katlanamaz sanırım. Herşey onlar için... Doğsun totosundan ısıracağım onu, hala iğne yerlerim ağrıyor. Sanıyorum sizin daha da kötüdür.
Allah sizin de kucağınıza almayı nasip etsin işallah sağlıkla sıhatle ...
Cevabınız için teşekkür ederim... anladığım kadarı ile 12+5 de keserse şanslıyım :)
İnsan çocuk dışında herhangi bir şey yada herhangi biri için tüm bunlara katlanamaz sanırım. Herşey onlar için... Doğsun totosundan ısıracağım onu, hala iğne yerlerim ağrıyor. Sanıyorum sizin daha da kötüdür.
Allah sizin de kucağınıza almayı nasip etsin işallah sağlıkla sıhatle ...
Benim adet günlerinde kasıklarım, yumurtlama günlerinde yumurtalıklarım hala ağrıyor, az ilaç kullanmama rağmen. Kasların bir hafızası varmış, günü geldiğinde böyle ağrıyabiliyormuş :)) Dediğin gibi, yavrularımız için olmasa zor :) Allah hepimize onlara kavuşmayı nasip etsin...
:)) Dediğin gibi benim her gecem korku filmi şeridi gibi, birkaç tanesini not alsam senaristlere göndereceğim :)) Bütün dileklerin için cümlemize, amin canım, çok sağol...
Ben öğretim üyesiyim, üniversitede. Bir önceki seyahat kongreydi, şimdiki ise bir uzmanlık jürisiydi. Birkaç tane eğitim vardı, onları iptal ettim. Aslında birçoğunuzla ben de meslektaşım yani :))
Lily, benim baş ağrılarım geçmedi biliyor musun? Sinüzitten şüpheleniyorum ama test vs yasak, antibiyotik yasak, Allah'tan şifasını dilemekten başka şansım yok galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?