Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

tubacım ne denir nasıl denir bilemiyorum, allah sabır ve ümit versin...

dilemim, dilediğine kavuşmanı temmenni ediyorum, rabbim yüzünü güldürsün duaların gerçek olsunnnnnnn!!!

Dilerim bu kayıp yaşanacak çok daha büyük kayıpların önüne geçmiştir ve yaşadığın ve yaşayacagin tek kayıp olur, mevlam başka acı vermesin sana ve eşine sabır diliyorum, umarım en kısa zamanda toparlar, gücüne güç katar, sabırla ilerlediğimiz bu yolda umutlarla dolarsın........

Canım benimm inan nasıl üzüldüm bugün hep girip baktım senden bi haber almak içinnnn
ne denir gerçekten cnmm bilemiyorumm..
rabbim sabır versinnnnnn

tubişim canım bazen sözler yetersiz kalıyor. şuan o durumdayım, söyleyecek söz bulamıyorum.. okadar üzgünüm ki...Rabbim inşallah bu üzüntünün arkasını boş bırakmasın, kucağını doldursun, o güzel gönlüne göre versin..

canımm hayırlısıyla bebiş(ler)ini al gel yarın. kaç tanesi döllendi söylediler mi? sakın gerilme, düşün yarın bebiş(ler)inle eve geliceksin öyle güzel bir duygu ki o...

canım benim allah sabır versin sana ve eşine inş. en kısa sürede rabbim meleklerini hayırlısıyla gönderip bu üzüntünü bir daha hatırlamassın

inş. kötü bişe yoktur yumurtan çoktu ondanmı acaba .....transfer esnasında rahat olmaya çalış ilk 5 gün ananası unutma canım güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar merhaba, ben de Eylül ayında tüp bebek tedavisi gördüm ve çok şükür 11. haftamın içerisindeyim. OPUdan sonra progestan iğneye başladım ve 45 gün boyunca hergün iğne oldum. İğnelerden sonra da progestan hap kullanmaya başladım. Ayrıca her gün kan sulandırıcı iğne (((

Ama artık fazlası ile bıkmış ve bunalmış durumdayım. Doktorum 12+5 gibi çağırdı ve o zaman ilaçları keseceğini söyledi. Çok uzun değil mi? Sizler ne zaman progaestanı kestiniz?

Merhaba hışgeldiniz, soruyu tam yerine sordunuz:) tebrik ederim mevlam kucağına almayı nasip etsin,

ben 5.ayıma girdim 18.haftamdayım, transferden bu yana her gün günde 6 tane 200 mg progestan fitil vajinal kullanıyorum , geçen hafta iğnem kesildi, ki oda progynex yağlı iğne 50 mg günde iki adet, clexan ise 3.aya kadar kullandım, progestan fitillerimi 30.haftama kadar kullanabilirim ,üstelik rahimimde dikiş var

Dicem o ki progestan kullanımı hakkında günlük doz ile bir sürü söylemler var , bende bunları doktorumla tartıştım çok makale okudum , ama zararı yok şükür , ağızdan almadım ama hiç , mideme dokunur o kadarı diye doktorum hiç öyle vermedi zaten doğal progestan bunlar

İnşallah doktorun keser gerek kalmaz ama çok uzun değil , doğuma haftalar kala bile kullanan var, biliyorum, rahat olun

çok sevindim canım inşallah diğer testlerin de iyi çıkacak. cinsiyetle ilgili birşey söyledi mi? sanırım işle ilgili seyahatlere gidiyorsun amaann dikkat et sakıınn aç kalma anında fenalaşıyor insan

Canım çok teşekkür ederim, hepimizin inşallah. Bu seyahatten de kazasız belasız döndüm, geriye kalanların hepsini iptal ettim. Çünkü gerçekten yorucu olabiliyor ve suçluluk duyuyorum. İnanır mısın, gçeen 2-3 gün boyunca gece hep kanamam oluyormuş, yok içki içiyormuşum diye rüyalar gördüm, nasıl bir bilinçaltıysa...

Doktor bir seferinde pipiye benzer bir şey var demişti, sonraki 2 gidişte ise görmedi, büyük ihtimalle kız ama kesin 2-3 haftaya belli olur dedi. Bakalım heyecanla bekliyoruz :))

Canım, meslek ne? Ooo ben o rüyalarda neler görüyorum bir anlatsam ,kan revan :) allahım korusun yavrularımız ona emanet

Kız ya da erkek sağlıkla, huzurla gelsin inşallah, Rabb'imde gönlüne göre versin

Sözün bittiği yer, ne diyelim bilmiyorum. Allah'tan hayırlısı, inşallah bir sonraki sefere kısmet olacak. Bu kadarıyla yaşadığın o mutluluğun katlarını yaşayacaksın...

Cevabınız için teşekkür ederim... anladığım kadarı ile 12+5 de keserse şanslıyım :)

İnsan çocuk dışında herhangi bir şey yada herhangi biri için tüm bunlara katlanamaz sanırım. Herşey onlar için... Doğsun totosundan ısıracağım onu, hala iğne yerlerim ağrıyor. Sanıyorum sizin daha da kötüdür.

Allah sizin de kucağınıza almayı nasip etsin işallah sağlıkla sıhatle ...

Canım, meslek ne? Ooo ben o rüyalarda neler görüyorum bir anlatsam ,kan revan :) allahım korusun yavrularımız ona emanet

Kız ya da erkek sağlıkla, huzurla gelsin inşallah, Rabb'imde gönlüne göre versin

:)) Dediğin gibi benim her gecem korku filmi şeridi gibi, birkaç tanesini not alsam senaristlere göndereceğim :)) Bütün dileklerin için cümlemize, amin canım, çok sağol...

Ben öğretim üyesiyim, üniversitede. Bir önceki seyahat kongreydi, şimdiki ise bir uzmanlık jürisiydi. Birkaç tane eğitim vardı, onları iptal ettim. Aslında birçoğunuzla ben de meslektaşım yani :))

Lily, benim baş ağrılarım geçmedi biliyor musun? Sinüzitten şüpheleniyorum ama test vs yasak, antibiyotik yasak, Allah'tan şifasını dilemekten başka şansım yok galiba...

Benim adet günlerinde kasıklarım, yumurtlama günlerinde yumurtalıklarım hala ağrıyor, az ilaç kullanmama rağmen. Kasların bir hafızası varmış, günü geldiğinde böyle ağrıyabiliyormuş :)) Dediğin gibi, yavrularımız için olmasa zor :) Allah hepimize onlara kavuşmayı nasip etsin...

Evet canım şanslısın eğer keserse ama kesmezsede dert etme demek istedim uzun süre kullananlar var çünkü

Kalçalarım iki defa cerrahlıktan döndü, hesap edin, iğne yerlerim de izler kaldı tabi, bazen geceleri iğne oluyormuşum gibi ağrı girdiği çok oluyo ama öyle yada böyle bi şekilde Allah dayanma gücü veriyo ondan sonra tam yatak istirahatine geçince daha rlere dayanıyosun mecburen...

Çok teşekkür ederim hepimiz hayallerimize kavuşalım inşallah

Canım biliyomusun ben de arada regli zamanı yaklaşınca diyodum bu ağrı ona, sonra regli zamanlarını sildim attım aklımdan, geçti, ie yarıyor bu dene:)

:))) geçecek hayırlısıyla bu zor zamanlar, bahar da yeşerecek bütün güzel senaryolar inşallah....

Evet topiğimizin geneli öğretmen , üniversite başka haz ama, süper...

Benin baş ağrılarımda bazen çok vuruyo, ama çalışıyorsun ya canım onunda etkisi var, dayanıcaz artık, buz complexi bende ie yarıyor,karanlıkta gözümü kapatmakta, sessizce bide koyuyorum Classic müziklerimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…