lilycim sagol cnm hemencik hallettim listeyi sayende cnm ii oldu valla.
tubischcim cnm geçmiş olsun allah tez zamanda sana saglıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
gültensu cnm sıkma canını erken filan dogurayımda deme boşver aldırma kovala gitsin velileri hamişim ben strese sokmayın beni de.
teyzoşlar biz yarın kntrole gitcez sabah gelince yazarım dua edin bize belki cinsiyette netleşir.
:)) ben göndermicem:))
Merhaba kızlar bugün doktora gittim veekeseye baktık küçülmüyor çok iyi yerleşmiş ama kan değerlerin düşüyor dedi kanama yok kendiliğinden düşmez kürtaj yapmamız lazım yoksa rahimde yapisiklik olur bi de ondan ameliyat olman gerekir dedi ve saat 15:00de kürtaj oldum, bunca yıl tüp bebekle uğraş ve kürtaj yaptır şaka gibi, 5. Denemeyi yaza düşünüyoruz dondurulmuslarla biraz kendimi toparlamam lazım, herşey için hepinize çok tsk ederim, iyiki varsınız, sizde sağlıkla bebeklerinizi yaza kucaklarsiniz ve yepyeni cici anneler olarak bana dua edersiniz inşallah...
kızlar merhabalar nasılsınıız
bugün kontrolümüz vardı herşey yolundaymış çok şükür bizimki sırtı dönük bağdaş kurmuş oturuyor..bi önceki muayenede erkek demişti şimdi de kız... sanırım bir dahaki muayeneye kadar bekleyeceğiz emin olmak için...
öpüyorum sizleri
canımcım çok geçmiş olsun. kadın olmak zor ama bizler için kat ve kat daha zor. ağrın sızın var mı nasısın?tabi toparla kendini, inşallah biz de yazın senden güzel haberleri alırız. Allah nasip ederse doğumda edilen dualar kabul olur derler, hepinizin isimlerini içimden geçirmeyi düşünüyorum.
merhaba hanımlar bende bu ayki adetimle birlikte tedaviye başlıyorum nasip olursa ama benim bir problemim var rahim kalınlığı,rahim normal haline geldikten sonra transfer yapılacak böyle bir durumla karşılaşan varmı arnızda.bu arada hamileleri tebrik ediyorum Allah kucağınıza almayıda nasip etsin,tedavide olanlara da kolay gelsin sonuçları hayırlı olur inş.
cnm tedavin şimdiden hayırlı olsun rahim kalınlıgı dediğin basit endometrium hiperplazi ise bende vardı 2 kez histereskopi oldum şuanda allaha şükür hamileyim.inşallah seninde tedvin olumlu sonuçlanır.
kızlar bende bi de 2 tane ve aynı zamanda gidecekler düşünsenize
:Ayser sen nerelerdesin hiç gelmiyorsun ama muhtemel doğum tarihn ne zaman canım listeye ekleyelim şeni, hamilelik nasıl gidiyor?
AttAbebek sen de doğum tarihine ver canım ekleyelim listeye
ben geldim kızlar kontrolüm iyii geçti bebğin eşi yine rahim ağzına yakın duuryomuş aman kocaman olmuş kuzucum görseydiniz kafasını falan oynattı doktorum alttanda baktı rahim ağzı açıklığına iyi dedi. cinsiyeti sorduk üstten baktı göremedi yüzüstü yatmıştı bebek alttan baktı bbaya düşündü kızgibi dedi yine bakalım ..kanverdim 3lüü test için 4 gün sonra çıkçakmış sonucu.bide 3 hafta sonra 2. düzey ulrtason için bieyere yönlendirdiumarım sizde haberler iyidir öpüyorum hepinizi
Gülser hosgeldin ,
benim ilki kimyasal olmuştu ikincisi için 5 ay bekledim bunun beşte üç sebebi rahimin istenilen ölçüye gelmemesiydi hep kalındı , günde 3 adet estrofem bazen 4 adet kullandım gine incelmediği olmuştu lucrin ile birlikte estrofem ben de işe yaramıştı ve dondurulmuşlarımı almıştım
Tedavide bol şans diliyorum
ben geldim kızlar kontrolüm iyii geçti bebğin eşi yine rahim ağzına yakın duuryomuş aman kocaman olmuş kuzucum görseydiniz kafasını falan oynattı doktorum alttanda baktı rahim ağzı açıklığına iyi dedi. cinsiyeti sorduk üstten baktı göremedi yüzüstü yatmıştı bebek alttan baktı bbaya düşündü kızgibi dedi yine bakalım ..kanverdim 3lüü test için 4 gün sonra çıkçakmış sonucu.bide 3 hafta sonra 2. düzey ulrtason için bieyere yönlendirdiumarım sizde haberler iyidir öpüyorum hepinizi
edirnecim maşallah hep böyle iyi haberlerle gel,bende geldim artık sizin topikteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?