iyi aksamlar kizlar..sabah bebislerimi aldim geldim.
test tarihimi 29 kasim dediler.
hoşbulduk canım sağol bu ilaçları kaç ay kullandıktan sonra düzelme oldu benimde tedavimde bu ay başlıycak yumurtalar döllendikten sonra tabi döllenirse dondurulucak rahim istenilen kalınlığa gelince transfer olucakmış buda kaç ay sürer belli değilmiş 1 sene bile sürebilirmiş
ben geldim kızlar kontrolüm iyii geçti bebğin eşi yine rahim ağzına yakın duuryomuş aman kocaman olmuş kuzucum görseydiniz kafasını falan oynattı doktorum alttanda baktı rahim ağzı açıklığına iyi dedi. cinsiyeti sorduk üstten baktı göremedi yüzüstü yatmıştı bebek alttan baktı bbaya düşündü kızgibi dedi yine bakalım ..kanverdim 3lüü test için 4 gün sonra çıkçakmış sonucu.bide 3 hafta sonra 2. düzey ulrtason için bieyere yönlendirdiumarım sizde haberler iyidir öpüyorum hepinizi[/QUOTE
yerim ben o kuzucuğuu:) 2.düzey ultrason nasıl oluyor cnm ?
ben geldim kızlar kontrolüm iyii geçti bebğin eşi yine rahim ağzına yakın duuryomuş aman kocaman olmuş kuzucum görseydiniz kafasını falan oynattı doktorum alttanda baktı rahim ağzı açıklığına iyi dedi. cinsiyeti sorduk üstten baktı göremedi yüzüstü yatmıştı bebek alttan baktı bbaya düşündü kızgibi dedi yine bakalım ..kanverdim 3lüü test için 4 gün sonra çıkçakmış sonucu.bide 3 hafta sonra 2. düzey ulrtason için bieyere yönlendirdiumarım sizde haberler iyidir öpüyorum hepinizi[/QUOTE
yerim ben o kuzucuğuu:) 2.düzey ultrason nasıl oluyor cnm ?
ayrıntılı ultrason çekilcekmiş canım
gulser hoşgeldin cnm aramıza:)
hoşgeldin canım iyi ettin gelmekle hiç çekinme istediğin sor anlat bizim topik çok iyidir bak görceksin burdaki ark.lar hepsi pırlanta benim için il kbaştan beri çok destek oldduk hepimiz birbirimize inş. sende meleğine kavuşacaksın dularımızla
inş edirnecim tabiki birbirimiz için dua etmemiz gerekiyor kimin duasının kabul olacağı belli olmaz,geçmiş sayfaların hepsini değil ama bir kısmını okudum gerçekten birbirinize müthiş desteksiniz hepimizin yolu açık olsun bu yolda ikiz üçüz bebekler olsun inş
canım umarım guze haberler verıceksın hayırlı olsun sımdıden bısey sorucam pıhtılaşma ıcın ıgne vuruluyomusun doktor bana transferden sonra kullancgını solemıstı
sende pıhtılaşma yoktu ama canım ben ole hatırlıyroum sankı malesef ben doguma kadar kullancam
günaydın kızlar..tabiki topiği takip ediyorum lilycim ama şimdi facebook ta da yazışıyoruz ya o yüzden buraya girip yazmak aklıma gelmiyo ya(
inşallah buradaki tüm bekleyen arkadaşlra da uğur getirir bu topik.herkes hamile kalsın:))))))
doktorum bişey demedihenüz ama internetten baktığım kadarıyla muhtemel doğum tariihim 4 mayıs 2013 görünüyo kısmetse....
Aylin sana da kafa karışıklığı oluyo Muğla'nı burda niklerimize alıştık ya ordada isimlerimiz var bazen kafam karışıyo
İsteyen Herkes herkes herkes hamile kalsınnnnnnnnnnnn âmin
4 Mayıs bahar yavruşu , Sence ben zamanında doğum yapar mıyım ki :)
Aylin sana da kafa karışıklığı oluyo Muğla'nı burda niklerimize alıştık ya ordada isimlerimiz var bazen kafam karışıyo
İsteyen Herkes herkes herkes hamile kalsınnnnnnnnnnnn âmin
4 Mayıs bahar yavruşu , Sence ben zamanında doğum yapar mıyım ki :)
haklısın iki taraflı yazışınca kafa karışıklığı oluyo.hepimizin bebeği bahar çocuğu ve boğa burcu gibi görünüyo...:))ayrıca ne demeek ben zamanında doğurur muyum?tamam benim senin gibi bişey geçmemesine rağmen aklıma gelmiyo değil bazaen kötüsü ama at kafanadan hemen.düşünme.Allah korusun.hepimiz zamanında alıcaz kucağımıza veletleri:))
inş. kızlar dediğiniz gibi zamanında doğarlar şöyle tosun tosun olurlar 3500 -4000 kg hey maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?