Edirne geçtiğimiz ay 3 arkadas doğum yaptı ikisi erkek biri kız hepsi 4 kilo doğurdular soruyorum ne yediniz diye daha biri cvp vermedi diğer ikiside ceviz , hurma, muz diyorlar ben de dadandım cevize ye Allah ye tosun ben olucam haberim yok:)))) muzda hayatta yemem midem bulana bulana bi tane yiyom 3 5 günde bir :) ( ya ayıp oluyo mı ki burda yemek konusunca, bilemedim )
benim bugün transfer günü haric 4. günüm.hep evdeydim genelde yattim oturdum.sakindim, soguk kanliydim bugüne kadar, bugün bir isaret aramaya basladim elimde olmadan.kimyasalda hissetmistim pozitif degisiklikleri ,dondurulmuslarla negatifi de anlamistim.daha da 10 gün var testimeneise
kizlar ben bugün yikansam mi?beklesem mi daha?
benim bugün transfer günü haric 4. günüm.hep evdeydim genelde yattim oturdum.sakindim, soguk kanliydim bugüne kadar, bugün bir isaret aramaya basladim elimde olmadan.kimyasalda hissetmistim pozitif degisiklikleri ,dondurulmuslarla negatifi de anlamistim.daha da 10 gün var testimeneise
valla muzdan çekiniyom kabızlık olayından dolayıda ceviz mantıklı dediğin gibi biz şişçez zten 1 kg daha almışım hangi ara geldi o 1 kg haberim yok moralim bozuluyo zaten şişkoyum aslında ara öğünlerde kuruyeöiş ababrtmadan yemek mantıklı
cnm ben yanlış hatırlamıyosam 5.gün yıkanmıştım artık dayanamamıştım:)) hemen kısa ve ılık bir duş almıştım. kaç tane transfer etmişlerdi cnm o kısmı atladım heralde?günler geçmiyor dimi:)
canim yaa buraya yazmamisim kusura bakmabir kac konuya birden yazinca karistirdim.
cnm 3. gün 3 tane embr..2 si 8 hücreli 1i 6 hücreli.embriyolarin kalitesi mükemmel diyemem dedi doktor.cünkü yumoslar istenen kalitede degillermis
galiba 2.kalitedeler.
bugüne kadar cabuk gecti günlerim.dün gece olumsuz düsüncelere takildim kaldim.hani 4 gün oldu bi belirti yok niye yok diye.bundan sonra zor gececek gibi görünüyor zaman.ben genede kendimi hamile farzedip olabildigince bu günlerin tadini cikarmaya bakacagim.:)
Canım aklım sende, iyisin şükür, ben bir hafta duş almamıştım ve ilk beş gün birer dilim ananas yemiştim bi de protein ağırlıklı beslenmiştim, pozitif olacak inanıyorum, belirti arayıp kendini strese sokma, güzel haberlerini bekliyorum...
cnm belirti aramadan yat bebişi rahatsız etme işaret filan arama gerçekten hiçbiri olmuyor.ben 12 gün bany yapmadım cnm bana bakarsan kurtlanırsın gerçi ben yazın kurtlanmadıysam sanada bişey olmaz merak etme ama içinden geliyosa kısa bir duş al .
Ben transferden 3 gün sonra banyo yaptım ama 5 dk sürüyordu halada gün aşırı banyo yapıyorum dikişten sonra bile iki gün dayanabildim, önemli olan ılık suyla, sıcak hiç değil , ve oturmayacak şekilde ayakta duş al canım ve bikini bölgene sabun vs değdirme öptümm
cnm ben hiç kabız olmadım rahat rahat yiyorum şu elevit iyice mahvetti bagırsaklarımı.ama dr ishal daha ii dedi çok sürmedikçe.cnm bebegi protein kaynaklı beslemek kilo aldırıyor benim bildiğim ,özellikle kırmızı et,tavuk,balık,süt,yumurta,muz,ceviz tabi sebzeler meyvelerde çok önemli.kilo demişken ben ne olcam hiç bilmiyorum.şekerli şeyleri yemiyorum sadece oda içim almıyor ...
anam bende hep protein yiyorum canım çekiyo seviyorum hayatımda bu kadar peynir ayran yememiştim tatlı bende yemiyorum ki normalde çok severim bayılırım tatlıya ama hamilelilğimden beri istemedim tatlı
cnm agzım hiç durmuyoki benim tatlı yemiyorum ama başka herşeyi yiyorum ben zaten süt ürünlerini çocukluktan beri alışkanlık hep severim iyice abarttım ,süt,ayran,yumurta,peynir bide çay kahve alışkanlıgımda yok allahtan siğarayıda bıraktım tedaviden önce tam saglıklı oldum bu aralar.kırmızı eti sevmem ama yiyorum onuda artık balık ve tavuktan zaten hoşlanmıyodum şimdi kokusunada tahammul edemiyorum dra sorcam olmazsa balık hapı alayım bari.yada yemeye çalışcam azar azar dimi?
kızlar tel.la aradılar merkezden sonuçlarım iyiymiş 3lü testin.çok sevindim 5 aralığa ayrıntılı ultrason için randevu aldım dr. hasan fehmi yazıcıoğlu na 250 tl ymiş muayenesi biraz pahalı ama değer daha önceden ismini duyuştum çapadan inş. oda güzel çıkar
canım aslın da bizim haftada bir balık yememiz lazım ama bende kim yapçakta yiycem dışarda yiyorum anca balıkçıda en azından 2 haftada bir yemekte iyi olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?