cnm çok sevindim gözün aydın benim dr yapmıyor 3lü 4lü test 3 boyutlu bakıyor zaten muaynanesinde 2li test iyi çıkınca gerek yok ben burda bakıcam dedi ayrıntılıyada renkli bakıyo zaten.onun için gerek görmüyor herhalde.
evet cnm annem sag olsun eşim aşçı olmasına ragmen evde ben kokusundan kötü olmıyım diye kendi evinde yapıp getiriyor yemekler
biz senin yaninda bayaa bi pis kaldik desene:)))sen bizden kiz da almassin oglusuna analari pis diye:))
sorun saclarim benim.uzunlar oyaliyolar banyoda.sacimi birakip vücudumu yikarim madem 5 dkk.bikini bölgemide köpürtmem LILYcim.bende öptüm..:)
Kıss o nasıl laf :)) alırım alırım harika kanka bir kaynana olurum hem gelinime çok altın takarım, Mardinliyiz , düğünümüz çok şanlı olur,3 gün 4 gece ama genede siz bilirsiniz :)))))
canim yaa buraya yazmamisim kusura bakmabir kac konuya birden yazinca karistirdim.
cnm 3. gün 3 tane embr..2 si 8 hücreli 1i 6 hücreli.embriyolarin kalitesi mükemmel diyemem dedi doktor.cünkü yumoslar istenen kalitede degillermis
galiba 2.kalitedeler.
bugüne kadar cabuk gecti günlerim.dün gece olumsuz düsüncelere takildim kaldim.hani 4 gün oldu bi belirti yok niye yok diye.bundan sonra zor gececek gibi görünüyor zaman.ben genede kendimi hamile farzedip olabildigince bu günlerin tadini cikarmaya bakacagim.:)
lily çok güldüüm senle dilemim'in sohbetine. çok altın takarım olayına koptum zateen:)) kızım da yok ki vereyim oğluşunaaa:))
slm kızlar dert etmyın kıloları bebegınızın pesınde kosturmaktan eritirsınız gobecıklerı...dılemım walla asprını bende duydum ama doktor vermedı kafama gorede ıcmek ıstmyrm belırtı falan arama canım ya stres yapma alnında yazılmıssa zaten olur gerısı artık allaha kalmıs bu arada benım reglım gectı 1 hafta kadarcık zor tutuyom yaptrmamk ıcın testı hayran kaldım valla kendıme tupte 9.gun dayanamyıp yaptrdım bunda nasıl bekledım way bana way hafta sonuna kadar beklıcem bakalım=) umıdım yok ama olakı regl olursamda uzulmucem surda 1 ay sonra dondurıklerımı alıcm kendınıze ıyı bakın şekerler
attabebek merhaba cnm ben senin bebişin cinsiyetini eklemedim daha belli oldumu cnm?
Ececim, ben randevu alabilirsem hocaya kezin cinsiyeti ve doğum tarihini sorup sana söyleyeceğim. Kız gibi demişti ama kesin değilmiş :))
Ececim, ben randevu alabilirsem hocaya kezin cinsiyeti ve doğum tarihini sorup sana söyleyeceğim. Kız gibi demişti ama kesin değilmiş :))
Mimozacım Ececim ne yapalım artık kısmet :) altınlar sizin kısmetiniz değilmiş üzgünüm:) belki Edirne'nin kızına :) dilemim ya da menac ta olabilir belki de attAbebek heytttt yakışıklı oğlanlar geliyor 2013 yılının delikanlıları:)))) kızlarımızda prenses olacaklar
Herkese güzel bir gün diliyorum hepinizi öpüyorum
Mimozacım Ececim ne yapalım artık kısmet :) altınlar sizin kısmetiniz değilmiş üzgünüm:) belki Edirne'nin kızına :) dilemim ya da menac ta olabilir belki de attAbebek heytttt yakışıklı oğlanlar geliyor 2013 yılının delikanlıları:)))) kızlarımızda prenses olacaklar
Herkese güzel bir gün diliyorum hepinizi öpüyorum
tamam cnm benim hayırlısı olsun dr banada ilk önce kız demişti sonra erkek dedi .sag saglim olsunlar önemi olan o.
Üzülmeyin kapışmayın tamam herkese var:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?