seninkilerde mi kizz??
kızlar ne güzel siz bebeklerden konuşuyosunuz yani baya yol katettiniz maşallahhhhhhh ben daha tedaviye bile başlamadım,başlamış olsam bile transfer ne zaman olacak belli değil bu durum canımı sıkıyor sters oluyorum
kızlar ne güzel siz bebeklerden konuşuyosunuz yani baya yol katettiniz maşallahhhhhhh ben daha tedaviye bile başlamadım,başlamış olsam bile transfer ne zaman olacak belli değil bu durum canımı sıkıyor sters oluyorum
Dilemim nasıl gidiyor bekleyiş canım? Bir sıkıntın yoktur inşallah
dilemim canım senin transferinde hayırlı olsun inş pozitif sonucu alırsın,aynı zamanda altınları da,bu bekleme sürecinde bol sabırlar diliyorm sana
canim sen misin agri yok belirti yok diyen....bugün bi uyandim sanciyla wc ye gittim ki günlük pedimde cokk az kahverengi leke olmus.bugün gün boyu adet gibi agrilarim oldu hala da devam ediyor.geriyor beni catlayacagim sanki.bir ara azaliyor sonra gene ha patladi ha patlayacak gibi karnim belim agriyor.adetime bi hafta var asagi yukari.dondurulmustada böyle olmustum.6.7.günde adet agrilarim baslamisti:18::18:adet öncesi gerginligide var:18::18:birde limon rengi jelimsi akinti oldu 2-3 defa.buda benim adetten önce olurdubugün 6. günüm bugün bu agrilar cok gerdi beni.dünden baslamisti hafif hafif.olacagina varacak ama o güne kadar biliyosun iste neler yasanacak bu halle
canim sen misin agri yok belirti yok diyen....bugün bi uyandim sanciyla wc ye gittim ki günlük pedimde cokk az kahverengi leke olmus.bugün gün boyu adet gibi agrilarim oldu hala da devam ediyor.geriyor beni catlayacagim sanki.bir ara azaliyor sonra gene ha patladi ha patlayacak gibi karnim belim agriyor.adetime bi hafta var asagi yukari.dondurulmustada böyle olmustum.6.7.günde adet agrilarim baslamisti:18::18:adet öncesi gerginligide var:18::18:birde limon rengi jelimsi akinti oldu 2-3 defa.buda benim adetten önce olurdubugün 6. günüm bugün bu agrilar cok gerdi beni.dünden baslamisti hafif hafif.olacagina varacak ama o güne kadar biliyosun iste neler yasanacak bu halle
kızlar çok teşekkür ediyorum size desteğinizden dolayı akşam ne bileyim bi karamsarlık çöktü içime.tabikide bebeklerinizden konuşucaksınız bu kadar sıkıntıyı boşunamı çekiyoruz,Yarada nın gücüne gitmesinde başka sıkıntılarla imtihan olmayalım inş.öpüyorum hepinizi bu arada benim kırmızılar yavaş yavaş gelmeye başladı tamamen başlaması üç günü bulur eebende tedaviye start veriyorum inş.
günaydın kızlar yağmur var dışarda evde olsaydım şimdi çayımı demlerdim sobayı yakardım sıcacık ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ama işyerindeyim napalım benim yerime siz yapın .
bu arada ece maşallahın var her sbah erkenddeen kalk foruma gir aman nazar değmesin nasıl kalkıyorsun ben uykuya doyamıyom 5 dk. 5k .erteliyom hep saati
Sen de bizim dualarımızda ve desteğimizdesin , biz bu topiğe gelen herkesi bir kez bile girse sarıp sarmalarız desteğimizle, allahım rn kısa zamanda tedaviye hayırlısı ile başlamanı ve yavrunu kucağına alacağın günleri beklemeyi nasip etsin canım, gelsin kırmızılar bitsin hemen ve 9 ay boyunca gelmesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?