Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar ne güzel siz bebeklerden konuşuyosunuz yani baya yol katettiniz maşallahhhhhhh ben daha tedaviye bile başlamadım,başlamış olsam bile transfer ne zaman olacak belli değil bu durum canımı sıkıyor sters oluyorum

dilemim canım senin transferinde hayırlı olsun inş pozitif sonucu alırsın,aynı zamanda altınları da,bu bekleme sürecinde bol sabırlar diliyorm sana

Canım, Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin. Her şeyin başı, sonu ona bağlı. Sen elinden geleni yapıyorsun, inşallah bu çabalarının karşılığını alacaksın, bugünlerini de, bu hüznünü, kederini de unutacaksın. Kendini hiç bırakma, Allah'ın izniyle güleceğin günler yakındır.

Allah bütün arkadaşlarımıza hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin... Hamile olanlara da sağlıklı bir gebelik ve doğum göstersin...

Rabbim senin de hayallerine kavuşmanı nasip etsin

Bizler de o zor yollardan geçtik ve geçiyoruz arada da işte böyle neşe bularak birbirimize takılıyoruz

Her şey gönlünce olsun arkadaşım

Dilemim nasıl gidiyor bekleyiş canım? Bir sıkıntın yoktur inşallah

canim sen misin agri yok belirti yok diyen....bugün bi uyandim sanciyla wc ye gittim ki günlük pedimde cokk az kahverengi leke olmus.bugün gün boyu adet gibi agrilarim oldu hala da devam ediyor.geriyor beni catlayacagim sanki.bir ara azaliyor sonra gene ha patladi ha patlayacak gibi karnim belim agriyor.adetime bi hafta var asagi yukari.dondurulmustada böyle olmustum.6.7.günde adet agrilarim baslamisti:18::18:adet öncesi gerginligide var:18::18:birde limon rengi jelimsi akinti oldu 2-3 defa.buda benim adetten önce olurdubugün 6. günüm bugün bu agrilar cok gerdi beni.dünden baslamisti hafif hafif.olacagina varacak ama o güne kadar biliyosun iste neler yasanacak bu halle

dilemim canım senin transferinde hayırlı olsun inş pozitif sonucu alırsın,aynı zamanda altınları da,bu bekleme sürecinde bol sabırlar diliyorm sana

canim cok tesekkür ederim.insaallah pozitif olur sonucum insaallah.Allah hepimize nasip etsin saglikla..

canım yeme tırnaklarınııı:)) bunların olması normal, herkeste farklı belirtiler oluyor. hatta kimisinde tutunma kanaması vs oluyor. Rabbimin izniyle inşallah 29 unda bayram edicez biz de seninle yeniden kısss:))

cnm inşallah senin bebişlerden konuşacağımız günler de gelecek Rabbimin izniyle. Allah gönlüne göre versin inşallah

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 kasım test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

günaydın kızlar yağmur var dışarda evde olsaydım şimdi çayımı demlerdim sobayı yakardım sıcacık ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ama işyerindeyim napalım benim yerime siz yapın .
bu arada ece maşallahın var her sbah erkenddeen kalk foruma gir aman nazar değmesin nasıl kalkıyorsun ben uykuya doyamıyom 5 dk. 5k .erteliyom hep saati

kızlar çok teşekkür ediyorum size desteğinizden dolayı akşam ne bileyim bi karamsarlık çöktü içime.tabikide bebeklerinizden konuşucaksınız bu kadar sıkıntıyı boşunamı çekiyoruz,Yarada nın gücüne gitmesinde başka sıkıntılarla imtihan olmayalım inş.öpüyorum hepinizi bu arada benim kırmızılar yavaş yavaş gelmeye başladı tamamen başlaması üç günü bulur eebende tedaviye start veriyorum inş.

dilemim canım belirtilere takılıp kendini üzme sonuçta herşey olacağına varıyor,bunu yapmak belki çok zor ama stersten uzak dur beynini şartlandırma.eğer nasibinde o bebek varsa istersen şarıl şarıl kanaman olsun o tutuyor biz neler gördük okuduk,bunları sende biliyosun eminim,stres yapma tamam mı bacaklarının altına yüksek birşry koy öyle yat o lekelenmen belki yerleşme belirtisidir

Ay dilemim İnanır mısın bilmem okuyunca bu yazdıklarını hissettim bir şeyler sanki, bahsettiğin lekelenme ve sıvı banada oldu ve ben 3 kez hamile kaldım gerçi biri kimyasaldı ama üçündede 7. Yada8. Gündü lekelenmem oldu yerleşme kanamam o sıvı ise bu bebeğimde çok oldu ağrılar ise reglimin benzer 3. Hamilelik ayıma kadar oldu zaten, hadi şnşallahhhhhh yarabbbimmmmmmmmm az kaldı

Sen de bizim dualarımızda ve desteğimizdesin , biz bu topiğe gelen herkesi bir kez bile girse sarıp sarmalarız desteğimizle, allahım rn kısa zamanda tedaviye hayırlısı ile başlamanı ve yavrunu kucağına alacağın günleri beklemeyi nasip etsin canım, gelsin kırmızılar bitsin hemen ve 9 ay boyunca gelmesin :))

Yarabbim alttaki çizelge 19 diyo çok duygulandım , Rabbim 30 larıda görmeyi nasip et ve hepimizi nazarlardan koru, herkese nasip et allahım....çok duygulandım ama benim kuzu hala tekmelemiyor :) bide aşağıda deli mi ne çizelge 4 ay bitti diyo hadi be ordan 5. Ayımı bitirixem nerdeyse zaten bir gün bir yıl gibi

Edirnecimmm ben şimdi sen yerine çay içerim akşamda sıcağım gelir sen içersin tatlım

kolay gelsin cnm sana çay yaparım ben sana evde sıcacık gel sen bana hatta toplaşıp hepiniz gelin vakit geçer ne güzel...
cnm ben bekarkende böyleydim çalışıyodum tabi o zaman bide gece kalkıp saate bakarım sanki işe geç kalcam evde ne diye sabahın köründe uyanıyosam iş işte benimkide.
hamileliğimin başından beri daha da erken kalkar oldum ama gündüzleri 1-2 saat uyudugum oluyor ilaçlar uyutuyor sanırım akşamlarıda dizi izlerken uyuya kalıyorum benim oğlanda bana çekerse yandık uyur inşallah geçi ben uyanıkken uyuyanıda pek hazettem uyandırır dururum çocugu

çok teşk ederim Lilymeredin iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…