Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Canım çokçok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın tüpbebeği nerde yapıcan dondurulmuşun varmı? inşallah herşey iyi olacak üzülme artık.

bugün 9. günüm.sabah idrar testi yaptim tek cizgiydi.az önce hastaneye gittim zor bela kan testi yaptirdim.burda öyle gidip hemen bhcg testi yapmiyorlar hastanede.neyse yaptirdim rica minnet.sonuc sadece 4cok kötüyüm .elim ayagim kirildi sanki..bu zamana kadar bunun kadar hic üzülmemistim

Ya bir dakika senin test tarihin 29u değilmi niye erken yaptın ki, ben arada bişey mi kaçırdım :26:

canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın? hayırlısıyla rahim kalınlığın istenilen kalınlığa gelsin ve sonra gelsin bebiş(ler) :))

dilemim canımm test tarihinde bence birdaha yaptırmalısın, değerin katlayabilir. canım nolurr şimdiden kendini helak etme. biz herzaman yanındayız kalben ve dualarımızla

Yok öyle üzülmek !!! Senin test tarihine daha 5 gün var bir günde neler oluyor , neden erkenden yaptırdın , dondurulmuş ile 15. Gün bile anca gösterdiği oluyo, tüm kalbimlr, dualarımızla sonuna kadar yanındayız canım benim !!!!

Bence net bir sonuç için daha çok erken. Hiç moralini bozma, en az 12 günü beklemen lazım. Kaldı ki 1'den düşük değil sonuç, daha da yükselebilir... Lütfen sabret...

öğretmenler günümüz kutlu olsun, ameliyatımı oldum kızlar, yücel karaman yaptı, cd'sini izledim içim rahat bu sefer :) şimdi dinlenmem lazım öptüm sizi ve bebişleri...

çok geçmiş olsun canım inşallah yakında bebeğine kavuşursun enkısa sürede dualarımız seninle...

bencede erken davranmışsın sakin stres yapmadan bence 29 kasımda yaptır testini...

cnm acele etmişsin bencede bende adetin 7.günü başlamıştım idarar testine hergün yaptım 11.günü çok hafif bir çizgi çıktı o kadar açıktı ki eczaneciye bile gösterdim güneşte zar zor hayal gibi görünüyodu aynı gün kan testi yaptırdım 11.gün 14 tü benim sonucum dr çok düşük dedi ama allahım ol dedi oldu cnm sakın sıkma canını geç tutunma olabilir yükselicek değerin inşallah bol bol dua et...

dilemim hiç moralini bozma ben 8.gün yaptırdığımda 0.02 di seninki 4 ne biliyosun belki bu değer katlanacak,ben netten çok okudum böyle olupta değeri katlanan ilaçlarını falan sakın bırakma test gününü bekle inş katlanıcak benim içimde öyle bir his var

cnm erken yaptırmışsın ben 9. gün kanda baktırmıştım 7 çıkmıştı bende 11 veya 12. gün tekrar yaptırmalısın idrarda çıkmayabilir ona hiç takılma zaten lütfen kendini yıprtma cnm bak bizde çok üzülüyoruz sakinleş bugün yasin okudum hepimiz iiçin inş. rabbim kabul eder meleklerimiz bizi bırakmaz

inanmak,kabullenmek cok zor geliyor bu sefer.ama kendimi kandiramiyorum.buda gececek biliyorum ama cok beterim bu defa..belki 5 yasindaki bir cocuk gibi kalbimin kirikligi..
rabbimden kendime ve benim gibi olanlara sükunet,ferahlik,sabir diliyorum..
arkadaslar cook sagolun hersey icin..iyiki varsiniz..

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 kasım test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

kısa protokolde 2 ya da 3. gün, uzun protokolde 21. gün başlanıyor diye biliyorum...

Canım çokçok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın tüpbebeği nerde yapıcan dondurulmuşun varmı? inşallah herşey iyi olacak üzülme artık.

sağol canım benim, 10 tane blast embriyom var bahçeci kliniğinde ya orda yaptıracağım ya da onları alıp brüksel tüp bebekte devam edeceğim daha karar vermedim, 4 hafta ilaç kullandıktan sonra spiral çıkarılacak sonra da 15 gün balon takılacak yani daha tüp bebeğe geçmek için 2 ay var önümde, kimseler üzülmesin ya kaynanam bir dizi izliyor gündüz kuşağında kadının birinin bebeği olmuyor gerçek olmadığını bile bile ona bile üzülüyorum düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…