hosbulduk arkadasim tesekkur ederim.15.haftamiz bitti 16nin icindeyiz.31 yasindayim.2.denememizdi.tedavimiz istanbul tup bebek merkezinde oldu.cinsiyetleri 11 haftalikken 2 side kiz gibi demisti.gecen hafta 2side erkek gibi dedi.haftaya kontrolde belli olur sanirim.merak ediyoruz tabiki ama onemli olan saglikla kucagimiza almak.hepimize nasip olur ins.
hosbulduk arkadasim tesekkur ederim.15.haftamiz bitti 16nin icindeyiz.31 yasindayim.2.denememizdi.tedavimiz istanbul tup bebek merkezinde oldu.cinsiyetleri 11 haftalikken 2 side kiz gibi demisti.gecen hafta 2side erkek gibi dedi.haftaya kontrolde belli olur sanirim.merak ediyoruz tabiki ama onemli olan saglikla kucagimiza almak.hepimize nasip olur ins.
selam kızlar, herkese sağlıklı, mutlu günler dilerim :)
doktor kontrolümüz iyiydi, her şey normalmiş çok şükür...
tahmini doğum tarihi: 15 mayıs.
Ececim, belki eklemek istersin :))
herkesi çok çok öpüyorum!
hosbulduuk:)tesekkur ederim.ikiz ve ayni haftadayiz:)rabbim tamamina erdirsin.
Selam kızlar, herkese sağlıklı, mutlu günler dilerim :)
doktor kontrolümüz iyiydi, her şey normalmiş çok şükür...
tahmini doğum tarihi: 15 Mayıs.
Ececim, belki eklemek istersin :))
Herkesi çok çok öpüyorum!
dilemim, tubisch aklım sizde kızlar..
menac sen nasılsın?
hoşgeldin cnm aramıza.allah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnm bebeklerini.listeye ekledim bilğilerini.
Canım sağol, bazen sessiz olmakta bir destek, tubisch ve sen canınız sıkkınken girip bir sey yazmayı beceremedimşimdi nasılsınız? Ben de sizi özledim
hoşgeldin canım tebrikler sende aret beyemi gidiyorsun bende istanbul tüp bebekte tedavi oldum 17 .haftamdayım allahıma şükür hadi hayırlısı inş. Sağlıklı olsunlarda dediğin gibi bizimkide kız gibi dediler bakalım görcez .28yaşındayım 1.denememmdi tuttu
Canım sağol, bazen sessiz olmakta bir destek, tubisch ve sen canınız sıkkınken girip bir sey yazmayı beceremedimşimdi nasılsınız? Ben de sizi özledim
Allah sağlıkla ikisini de kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. benimkilerde 2 erkek gibi görünüyor ama bizim de haftaya kesinleşecek. ortak noktalar artıyor:)
Lilly deme böyle lütfen sevincimizi de üzüntümüzü de paylasmayacakmiyiz, biz toparlanırız dilemim ile birlikte ama bu bekleme döneminde sizin güzel haberlerinize ihtiyacımız var, sizin sayenizde moral depoluyoruz, güzel haberlerinizden mahrum bırakmayın bizi
Lilly deme böyle lütfen sevincimizi de üzüntümüzü de paylasmayacakmiyiz, biz toparlanırız dilemim ile birlikte ama bu bekleme döneminde sizin güzel haberlerinize ihtiyacımız var, sizin sayenizde moral depoluyoruz, güzel haberlerinizden mahrum bırakmayın bizi
Canım benim iyiyim çok şükür, toparladım artık ağlamıyorumyeni deneme yaza inşallah, siz doğum yaptığınızda ben deneme yapıyor olacağım galiba
amin canim saglikla kucagimiza alip bebislerle hayatimizida burdan paylasiriz ins..ya bisey sorucam benim bulantilarim hala devam ediyor.sendede oldumu yada devam ediyormu.yoksa benmi antikayim
olmaz mııııı hatta eski yazılardan görebilirsin. yediğim yegane şey kraker, makarna, pilavdı. su bile içemiyordum. bir dönem sürekli kustum çok afedersin. bir iki haftadır bulantılarım azaldı ama tam olarak geçmedi. hala kokulara karşı çok hassasım. ikiz hamilelikleri bu açıdan ağır geçiyormuş ne yazık ki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?