sağol canım benim, 10 tane blast embriyom var bahçeci kliniğinde ya orda yaptıracağım ya da onları alıp brüksel tüp bebekte devam edeceğim daha karar vermedim, 4 hafta ilaç kullandıktan sonra spiral çıkarılacak sonra da 15 gün balon takılacak yani daha tüp bebeğe geçmek için 2 ay var önümde, kimseler üzülmesin ya kaynanam bir dizi izliyor gündüz kuşağında kadının birinin bebeği olmuyor gerçek olmadığını bile bile ona bile üzülüyorum düşün :)
bugün 9. günüm.sabah idrar testi yaptim tek cizgiydi.az önce hastaneye gittim zor bela kan testi yaptirdim.burda öyle gidip hemen bhcg testi yapmiyorlar hastanede.neyse yaptirdim rica minnet.sonuc sadece 4cok kötüyüm .elim ayagim kirildi sanki..bu zamana kadar bunun kadar hic üzülmemistim
canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın? hayırlısıyla rahim kalınlığın istenilen kalınlığa gelsin ve sonra gelsin bebiş(ler) :))
Bu çok normal hernekadar tüp bebek içinde olmasada yeterince hormonlarınla oynandı ben süper dadı var ya trtde yaramaz çocukları düzene sokuyor orda çocuklar annesini üzüyor diye bile ağlıyordum eşimin her lafı batıyordu sinir tavan yapmıştı halada sinir var eşin sana çok destek olmalı moralin tavanda olmalı herşey çok güzel olacak ve seninle transfer sonrası pozitif haberine sevinç çığlıkları atacağız hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı inşallah sabır, şükür ve dua et
eceeeeeeee, listede benim için yeni tedavi için gün sayıyor diye yazsan, gördükçe diğerini içim yanıyor, geçmişten kurtulmak istiyorum, yeni umutlar yeşertiyorum bu aralar...
dün gece saat 1 de t.kagidina silince pembe lekeler gelmeye basladi.bazen kahve, bazen pembe devam ediyor.adetime 3 gün var daha.galiba cok üzülüp agladigimdan erken geliyor.yarin klinige cagirdi doktor..
daha dün bambaska bi dünyadaydim bebegim benimle saniyordum..dün hayatimin cok güzel bir anlami vardi.bugün icimdeki boslugun tarifi yok..yarin olsa,bidahaki hafta olsa ,bidahaki ay olsa unutsam bugünü.
embriyolarimin resmi dolapta asili(daha dün onlarla konusup heyecanlaniyodum,sevinip umutlaniyordum..en sevdigim sey yatagima yatinca ellerimi karnima koyup bebegimi düsünmekti.bunu kaybetmek cok zor geldi bu sefer.
Allah kimseye evlat acisi yasatmasin.bir embriyonun kayibi bile böyleyse..
LiLy,iki gündür sesin cikmadi..her gün yaziyodun..kendini özletiyosan bilki özlendin..
nerdesin aloooo..
bende size katilmak istiyorum.31 agustosta transferim oldu.ikizlerimi bekliyorumRabbim butun arkadaslara nasip etsin. bizede saglikla kucagimiza almanin mutlulugunu yasatsin..Amiiin
bende size katilmak istiyorum.31 agustosta transferim oldu.ikizlerimi bekliyorumRabbim butun arkadaslara nasip etsin. bizede saglikla kucagimiza almanin mutlulugunu yasatsin..Amiiin
hoşgeldin aramızaa:) ben de 1 eylülde transferimi olmuştum ve şuan senin gibi ikizlerimi beklemekteyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?