aynen canim yaa 1 haftadir filan corba meyve cesitlerini yemeye basladim.su hala icemiyorum,et balik hic yok.bide isin icine kokular girince basliyorum bogurmeye.gerci onceden koku duymadanda cikariyordum bunada sukur.ya ben kendimi kotu hissediyordum cevreden kesin psikolojik filan diyorlarya o yuzden,biz istemezmiyiz sevdigimiz herseyi yiyip icmeyi(ins.en kisa zamanda gecerde daha keyifli olur hamileligimiz...
balık bende de yok, kokusuna bile tahammülüm yok. süt ve süt ürünlerini yeni yeni tüketmeye başladım. soğan gereken yemekleri yapamıyorum hala mesela. bazı günler açlıktan elim ayağım titriyodu hiçbişey almıyordu midem. yok yaa psikolojik olamaz böyle birşey, sinirlerim bozuluyodu ağlamaya falan başlıyodum. hatta kızlar kilo aldıklarından bahsederken ben keşke yiyebilsem de ben de kilo alsam diyodum:)) o günleri düşününce bu halimize şükür canım:)
dilemim, tubisch aklım sizde kızlar..
menac sen nasılsın?
Canım sağol, bazen sessiz olmakta bir destek, tubisch ve sen canınız sıkkınken girip bir sey yazmayı beceremedimşimdi nasılsınız? Ben de sizi özledim
kizlar,
esime istanbulda bir doktorun kartini vermis bir tanidigi.orda cocuk sahibi olmuslar.
drun ismi enver kurt kadiköy umut tüp bebek merkezi.bi bilginiz, duyumunuz varmi bu drla ilgili??
günaydın kızlar bende dün dr gittim benim yumurtalar iyice azalmış sağ tarafta tek 1yumurta görebildi e2 tahlili yaptırdık bugün sonucunu söyleyecekler onun sonucuna göre tedaviye başlayacak tedaviylede 5-6 yada 7 yumurtam olabilirmiş senin yaşlarındaki hastalardan 10-15 yumurta almamız lazım dedi dedimki hocam adetin 2-3.günü başlanmıyormuydu tedaviye benim dün 4.günümdü dediki yumurtan fazla olmadığı için farketmez moralim biraz bozuldu ama önce Allaha sonra dr teslimim hayırlısı topikteki iki arkadaşında aynı merkezde hamile kalması bana ayrı bir umut oluyor
canim tesekkür ederim.
3 deneme bir dondurulmus transferi elde var sifir.yas 35..dogru düzgün doktor bulmaya umudum yok..maddi manevi yiprandik..neresinden tutup neresinden baslayacagimi bilemiyorum su an.sürekli kafami kemiriyor ne yapmaliyim diye.dinlenmek istiyorum aslinda ama yasim geciyor iyice.hem artik sabirsizlaniyorum anne olmak icin.denemek istiyorum dedigim gibi ne yapacagimi sasirdim..dua edin cok ihtiyacim var Allah bir yol göstersin.
canim benim burda olmasan bile duanla destek oldugunu,üzüntümüzü paylastigini biliyorum.ben seni merak ettim göremeyince:26:
takviminin altini okudun mu:))
kizlar,
esime istanbulda bir doktorun kartini vermis bir tanidigi.orda cocuk sahibi olmuslar.
drun ismi enver kurt kadiköy umut tüp bebek merkezi.bi bilginiz, duyumunuz varmi bu drla ilgili??
günaydın kızlar bende dün dr gittim benim yumurtalar iyice azalmış sağ tarafta tek 1yumurta görebildi e2 tahlili yaptırdık bugün sonucunu söyleyecekler onun sonucuna göre tedaviye başlayacak tedaviylede 5-6 yada 7 yumurtam olabilirmiş senin yaşlarındaki hastalardan 10-15 yumurta almamız lazım dedi dedimki hocam adetin 2-3.günü başlanmıyormuydu tedaviye benim dün 4.günümdü dediki yumurtan fazla olmadığı için farketmez moralim biraz bozuldu ama önce Allaha sonra dr teslimim hayırlısı topikteki iki arkadaşında aynı merkezde hamile kalması bana ayrı bir umut oluyor
Cinsel ilişki sırasında daha farklı pozisyon denemek felan filan diyo dilemim:)))))) çok güldüm , cinsel ilişki nasıl bişey onu bile hatırlayamazken :)))) birde diyo değişik position :))))))) ulen adamın eli elime değmiyor bebeğe dikişime bir şey olacak diye bu çizelgem ne diyo ya:) çok sinirim bozuldu :)))) kahkaha atıyom walla, kocişle kanka olduk beş aydır, sadece oğlum diyo karnımı seviyo arada:)))) ben sade taşıyıcı :)))))))) dilemim her zaman yanınızdayım canım benim, sen neden face grubuna gelmiyon, kaynatırdık arada
canımm...ben umutta tedavi görüyorumm ve orda 2 doktor var kadın doğumcu
süleymanbey ve ulun bey
üroloji doktoruda çok iyi bi doktor emre bakırcıoğluu..
enver bey önceki yıllarda orda olabilirr ismini duydum ama şuan nerde bilmiyorumm..
ama umutta iyi bi merkez laboratuvarlarııda çok iyimiş..
canim evet onlarda tedavi olali bayaa olmus..kartta kadiköy umut tüp b.merkezi yaziyor.eski kart demek ki..
canim sen hangi asamadasin?memnunmusun merkezden tam olarak?
ben bidaha burda deneme yapmayacagim.kendimizi toprlayalim istanbulu düsünüyoruz.
ama burdan gitmeden cok cok iyi bi doktor bulmam lazim.
tabi görmeden .konusmadan güvenebilmem zor..sizler bana yol göstereceksiniz artik bir zahmet..lütfenn...
canım ne deyip seni teselli ediiyim bilmiyorum ama umudunu yitirme rabbim nasip etmeyeceği şeyi umud ettirmezmiş inş. bu günlerin yerini çok daha güzel günler alsın kucağın bebişlerinde dolsun inş.
evt cnmm eski olabilir kartt..
ben şuan beklemedeyimm cnm 19 eylülde 2. negatifimi aldımm bu 2. denememdi daha öncekini üniv.hast yapmıştık umutta ilk defa deneme yaptımm..
olmadı maaleseff..ama yaza inş. tekrar orda deneme yapıcamm ..bizim sorun erkek sorun oluduğu için ben merkezi seçerken tamamenn ..üroloji doktoru
emre bakırcıoğlu orda diyee hiç düşünmeden oraya karar verdim..ama kadın doğum doktorlarıda gayet iyi...bence benim doktorum ulun beydi..
merkez kalabalıkk ve her geçen gün dahada kalabalıklaşıyoo..bi kaç arkadaş bazı şeylerden memnun olmadıklarını söylüyo ama oda merkezin kalabalık olduğundan bencee.
önemli olan yaptıklarıı işş..ve umut tüp bebeğin labaratuvarları en iyi labaratuvarlar arasında ve ilk denemesinde tutan çok var haa benim olmadıı herşey nasipp.
doktor ne kadar iyide olsa cnmm herşey Allahın takdiri..:26:.
cnm umut tüp bebeğin topiği var orayıda takip et istersenn ..arkadaşların görüşleri nasıll .ben mennunumm ..
anladim canim.benim icinde isini iyi yapmasi,bilgili ,tecrübeli olmasi önemli doktorun.cünkü defalarca gidip gelemem türkiyeyebir kere olmali temiz olmali.kalabaliga da beklemeye de katlanabilirim:)
ha bide paragöz olmasin doktor yeterr..
dedigin topige ,lilynin dedigi konuyada bakayim.
tesekkür ederim canim.insaallah bizimde yüzümüz güler artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?