Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Aynen canım, Allah hepimize kolaylık versin :) Belirtilerimiz çok benziyor demek ki... Başın ağrırsa temiz havada derin nefes almayı dene, ben faydasını gördüm.

Keyifler iyidir inşallah... Benim genetik testlerim temiz çıktı çok şükür... İnşallah ocak ayında 2. dememizi yapacağız. Sizlerle paylaşmak istedim... Öpüldünüz...

Oh maşallah, Allah sonuna kadar bütün testlerin sonuçlarını güzel çıkarsın. Hep güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Peki bunun çözümü sigarayı bırakmak dışında neymiş, ilacı tedavisi vardır elbet yumurta kalitesi artırıcı , sigara günde ne kadar içiyorsun , ben tedaviye başlayınca bıraktım hemen

canim eger tek sigaraysa sebep orasi kolay.ama baska bi sebep varsa doktor bunu dikkate aldimi orasi kafama takiliyor.

yok bi ilac felan demedi.zaten bisey bildigi yok.bana b kalite c kalite embriyoyu hem cok iyi diyor..
hem neden negatif oluyo deyince embriyolar yumurtadan dolayi tam kaliteli olmuyo diyor.

bir paket iciyorum canim.yumurta sayimda sorun olmadigi icin,kalitesinide kötü diye bilmedigim icin igneleri kullanirken ictim hep.

canim bende beslenme takviyesi yapacagim artik.sigarayida birakmaliyim.insaallah tek etken sigaradir.

canim senin bebisin de kalitesi düsük yumurtaya ragmen oldu demi?onu anladim..gecmiside unuttum o yüzden soruyorum.

ece bide bak hormon degerlerimi ögrendim
söyle:
fsh:5,8
Lh:6,6
e2:42,5
netten arastirdim bu degerler ideal görünüyor.sen ne dersin?

iste bende sade sigaraysa birakirim düzelir diyorum.ya baska sebep varsa ne olabilir ki sebebi.35 yasindan sonra kalite azaliyomus onu okudum.hormon degerlerim kötü degil.yas faktörünü degistiremem.sen kac yasindaydin?beslenmeme özen gösterebilirim genede düzelmesse napabilirim ki:26:
daha neler cikacak acaba diye diken üstündeyim.cünkü hic bir sorununuz yok deniyordu.Allah büyük bakalim.biz gayret edelimde verecek olan O..

canim o karisimi herkes kullaniyor bende kullandim son sefer ..faydasi oldu galiba 11 tane kalitesi düsükte olsa yumurta cikti:)
vardir ertelenmesinde bir hayir.bidahaki ay bol bol kaliteli kaliteli üretirsin insaallah.gec olsun temiz olsun..

Allah bagislasin evladini.gercekten moral veriyor dediklerin.destegin icin Allah razi olsun

edirne,Allah sifani versin canim.

attabebek kizini Allah bagislasin.

kizlar hamilelik zor bir yasanti tabii..Allah beterini vermesin.9 ay sürmez insaallah skintilariniz.

saglikli günler diliyorum annelere,miniklere ve anne adayi teyzelere.

ironik yeni tedavinde hersey yolunda gitsin insaallah.sabirli bekleyisinin meyvesini alirsin insaallah..Rabbim kolay ve hayirli eylesin..

cnm benimde degerlerim sana yakındı fsh 3.
lh-5-6
e2 de başlarken tedaviye bu şekileydi 1. kalite yumurtam çıkıyodu ama transfer gününe tek 1 tane 1. kalite kalıyodu diğerleri2. ve 3.kaliteye düşüyodu 3.ğün. en fazla 13 yumurtam çıktı.
yaşıma göre yumurtamın az oldugunu söylüyodu dr yüksek doz ilaç kullanıyodum.300 gonal -375 gonal gibi

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

benim yaş 33 beslenmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben tamamen beyinle alakalı olduğunu düşünüyorum bende kendimi sebepsiz diye görüyordum yumurta kalitesizmiş,rahim duvarı kalınmış.benim e2 3 gün önce 45 çıktı demekki benimde iyi ama 2ay önce 62 çıkmıştı stres bu hormonları çok etkiliyo

inş dilemim senin hormon değerlerin maşallah çok güzelmiş yaşı kafaya takma bak benim 2 ay önce yaptırdığım tahlilde fsh 10du

Günaydın herkese kızlar, topik almış başını gitmiş ne guzel :) benim kusmaların ve uykusuzluğun nedeni belli oldu midemi fena iüşütmüşüm buralarda bir virüs var hem kas ağrısı yapan hem de kusturan ona yakalanmışım, iki serumla dün gece acilde kendime geldim şükür şimdi iyiyim, mide bulantılarım içinde hap verdi doktor, bebeğe baktı oradaki kadın doğumcu çok iyi dedi onda bür sıkıntı yok, Rabbim nazarlardan saklasın onu ve hepimizin bebeklerini ; 320 gr olmuş :) Pazartesi esas kendi doktoruma gidicem sanırım orda yüzünü gözünü hareketlerini görebilirim renkli artık... Bu arada dün başımın etini yiyen kaynanamdan kapak oldu hastalığım 'yok güçsüzmüşüm ben yok kusmak çok normalmiş , kadına diyorum ömrümde hiç kusmadım anlamıyo ' neyse bir zorluğu daha geride bıraktım sanırım.... İnşallah..... Bugün 1 Aralık yılın son ayına girdik dilerim bu topikteki herke ama herkes yaşadığı tüm sıkıntıları bu ay geride bırakır , dilerim hepimizin yolu ışık olsun artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…