sen de bendensin yani:) dün gece gene abudik gubidik rüyalar gördüm bi de bağırmışım eşim uyandırdı:) bulantılarım eskisine göre dayanılacak seviyede ama halen devam. birkaç gündür baş ağrılarım başladı. amaaann insan bu uğurda herşeye katlanıyor, Allah herkese nasip etsin inşallah
Keyifler iyidir inşallah... Benim genetik testlerim temiz çıktı çok şükür... İnşallah ocak ayında 2. dememizi yapacağız. Sizlerle paylaşmak istedim... Öpüldünüz...
Oh maşallah, Allah sonuna kadar bütün testlerin sonuçlarını güzel çıkarsın. Hep güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Peki bunun çözümü sigarayı bırakmak dışında neymiş, ilacı tedavisi vardır elbet yumurta kalitesi artırıcı , sigara günde ne kadar içiyorsun , ben tedaviye başlayınca bıraktım hemen
cnm benimde yumurtalarum az ve kalitesiz çıkıyodu bende siğara içiyodum hemde günde 1 paket içtiğim olmuştur ama 1mg lık siğaralardan içiyodum ben gerçi hepsi aynı.
transfer gününe kadarda içtim.ama ben sürekli bal,polen,arısütü,ğinseng karışımı yedim .yememe içmeme çok dikkat ettim asitli arada içtim süt ürünlerini meyve sebzeyi güzel tükettim.ceviz,fındık,birde tedavi öncesi romanyadan gelen bir ürünü kullandım blanca ınsuluı diye bol bol dua ettim sag olsun çevremde dua etti sizlerde allah ol deyince oluyor.allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.sadece siğara etken değil bence kendini strese sokma ama siğaranında rolü yumurta kalitesini olumsuz etkilemekte büyük.
hayatım ben sigara kullanmıyorum benim niye kalitesiz bundan 5 ay öncesine kadar adetimin aksadığını bilmem demekki yumurtlamam düzenli ama yumurtada kalite yok sonra etrafımda o kadar sigara içen insanlar varki çatır çatır doğuruyor yok anam bu bizim kaderimiz sinirlendim haa şimdi
herkese hayırlı akşamlar kızlar dr dan geldim biraz önce benim tedavi birdahaki aya ertelendi 4 yumurtam varmış 1-2 taneside çöp çıkarsa az yumurtam kalıyormuş birdahaki aya daha fazla yumurta ümidiyle erteledik.bide kızlar birşey sorucam benim e2 sonucum 45 çıkmış siz hatırlıyormusun sizin değerleri acaba iyimi kötü mü?bilemedim,bu ay ben başlıyım bal tarçın çörekotuna inş faydası olur
Kızlarrrr benimki üç gündür sağlam tekvando yapar gibi tekmeleri sallıyor bana, bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim canlarım, çok öpüyorum hepinizi
Arkadaşlar merhaba,
Aranıza bugün katıldım:)
Başımdan geçen deneyimleri anlatmak istedim
ben polikistik over hastasıyım. Adetlerim düzensiz. Eşim de varikosel hastası. Neredeyse 3 yıl önce ameliyat oldu.
3 yıllık serüvenimiz şöyle. Önce yumurtlama takibi ile , sonra aşılama ile , sonra da tüp bebek denedik.
Tüp bebek tam 4 defa denedim. 4. de tuttu. 3. sü dondurulmuş transferdi.
İlk 3 denememde transferlerim hiç tutmadı. Düşük falan yapmadım yani.
Şunu bilin arkadaşlar, eğer bir kadın ve erkekten bir embriyo oluşuyorsa o kişilerin bebeği er ya da geç olacak. Sperm sayısı hiç önemli değil. Sonuçta embriyo için tek sperm yeterli.
Transferden sonra adet agrılarım gibi ağrılarım oldu çok çok ağladım, aynen adet agrısı duyuyorsunuz yani
başka da belirtim olmadı.
bunları da neden yazıyorum asla ve asla ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin
biz şu an alllaha binlerce şükrediyoruz, allah nasip ederse elimize alacağız. Herkes için ddua ediyorum allahım hiç bir kulunu bebeksiz koymasın. herkes adına hayırlısını versin
bir sorunuz olursa sorabilirsiniz ama asla forumdaki moral bozucu şeyleri okuyup moralinizi bozmayım, moral çok önemli çünkü
cnm ben hep uyuyorum benim maşallahım var ama progestanı agızdan alınca daha çok uyku yapıyomuş sen nasıl kullanıyosun ? benim oglan bana çekerse zorla uyandırcaz zaten:)....
Şnşallahhhhhh sana çeker, ne güzel işte, mışıl mışıl uyusun....progestanı 5 aydır günde 6 kez vajinadan alıyorum şimdiye kadar hiç ağızdan almadım sanırım ben bu progestanı doğurana kadar kullanıcam((( hala midem bulanıyorrrrrrr çok kötüyüm yaaaa korkuyorum Ece bu çıkarma da neyin nesi ilk kez!!! Annem de korktu saçı çıksa olmaz o sadece mide yanması yapar dedi, acaba çok geç yattım şimdide ehliyeti almak içim emniyete gidicez ondan erken kalktım diyemi böyle oldum..... korkuyorum oğlanda kıpır kıpır geceden beri sanki oda benimle birlikte hiç uyumuyor gibi ((
tatlim evham yapiyosun..oglun uykusu gelince uyuyordur hic uyumuyor diyorsun:))
canim bende beslenme takviyesi yapacagim artik.sigarayida birakmaliyim.insaallah tek etken sigaradir.
canim senin bebisin de kalitesi düsük yumurtaya ragmen oldu demi?onu anladim..gecmiside unuttum o yüzden soruyorum.
ece bide bak hormon degerlerimi ögrendim
söyle:
fsh:5,8
Lh:6,6
e2:42,5
netten arastirdim bu degerler ideal görünüyor.sen ne dersin?
iste bende sade sigaraysa birakirim düzelir diyorum.ya baska sebep varsa ne olabilir ki sebebi.35 yasindan sonra kalite azaliyomus onu okudum.hormon degerlerim kötü degil.yas faktörünü degistiremem.sen kac yasindaydin?beslenmeme özen gösterebilirim genede düzelmesse napabilirim ki:26:
daha neler cikacak acaba diye diken üstündeyim.cünkü hic bir sorununuz yok deniyordu.Allah büyük bakalim.biz gayret edelimde verecek olan O..
canim o karisimi herkes kullaniyor bende kullandim son sefer ..faydasi oldu galiba 11 tane kalitesi düsükte olsa yumurta cikti:)
vardir ertelenmesinde bir hayir.bidahaki ay bol bol kaliteli kaliteli üretirsin insaallah.gec olsun temiz olsun..
Alla razı olsun tatlım... Ne güzel bir dua bu... Senin bebiş ne alemde? Tekme savuruyor mu?
Aynen canım, Allah hepimize kolaylık versin :) Belirtilerimiz çok benziyor demek ki... Başın ağrırsa temiz havada derin nefes almayı dene, ben faydasını gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?