Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

lilycim canımm inşallah toplamışsındır kendini. dışarıda pek çıkmıyosun nerdende buldu bu virüs seni yaa(( biz dikkat ettikçe herşey bizi buluyor yahuu( neyse oğluş iyiyse sorun yok virüs olayını duyunca naptı kayınvaliden hihihii:))çoooookkkkk geçmiş olsun, tüm kışı sağlıkla geçirelim inşallah

Ya walla sorma canım, dört duvar arasında yaşıyoruz, virüs geliyo buluyo kaynanatörü hiç sorma yok onların zamanında eve girmezlermiş 9 aya kadar, tarlada çapa şu bu, ulen ben de sağlam olsam alırım elime çapayı eve şrmem yemin ederim , anlamıyorlar ki yaşlılar işte, bugün de arıyo telde Mardin'e gitti diyorum anne normal hamile kusması değilmiş işte midemi üşütmüşüm dedim ' kızım ben sana demiştimmm, kapının önüne çıktın çıkma demiştim o zaman soğuk kaptın diyo' ben sabır sabır sabır çekip gülüyorum ne yapacaksın ki:))

geçmiş olsun canım ayaklarını ve sırtını sıcak tut arkadaşım,inş yeni ay la herşey çok güzel olur

canimm gecmis olsun.cok sükür düzelmissin.demek acillik oldun
virüsü kayinvalidecigin getirmis olmasin evesen o kadar dikkat ederken bide sen sorumluymussun basina gelenden tarzinda laflar duyunca insan cok etkileniyor..
canim ayaklarini ciplak basma yerlere,bide terleyince hemen üstünü degistir.yataktan kalkinca kaparsin sogugu.kalkar kalkmaz sirtine bisey al.oglusu ve seni korusun Rabbim pis virüslerden.döverim ben o virüsleri hiiiiiii

canim kimyasal olan hamileligim B kalite embriyoymus benim.simdi donmus yumurtalar var benim.10 taneymis.onlarin hepsini cikarttirip gene B kalite embriyom olursa onlari yaptiracagim kismetse.kimyasal sebebini pihtilasma diye biliyorum.acaba diyorum B kalite yumurta oldugu icin mi kimyasal oldu ki?:26:

cnm öyle düşünme sakın piskolojini bozma benimde embriyolarımdan 3. ğüne 1. kalite anca 1 tane kalıyodu acaba 3 günmü yaşıyo benim embriyolar sonra giderek gün gün kaliteleri düşüyomu diye düşünüyodum ama öyle değilmiş embriyo olultuktan sonra anne rahmini sevip oraya tutunmasıyla alakalıymış ona bakarsan 2.kalite 2.ğün embriyo transferleri ,3.kalite 2.gün transferleride tutuyor bunlarla yorma sakın aklını sen dua et yumoşun sana sımsıkı tutunsun.yerini sevsin cnm.allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.

Çok çok geçmiş olsun. Canım az şey atlatmadın, inşallah bununla bu devri kapatmış olalım. Dediğin gibi Allah hepimize iyilikler, güzel düşünceler, güzel insanlar ve hayırlı evlatlar bağışlasın...

Mimoza, dilemim, attAbebek sağolun canlarım, wallahi kaynanatör getirmiş olabilir virüsü kıskıskıs) Rabbim hepinizden razı olsun, bir gün bile desteksiz bırakmadınız beni transferden bu yana , atta wallahi az buz bir şey atlatmadım inşallah artık son olsun dicem ama çekiyor beni İYİKİ siz ve dualarınız hep yanımda, hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmm

iyi geceler kızlar nasılsınız lıycm gecmıs olsun canım pasamıza vede kendıne cok dıkkat et cınsıyetler bellı olmus tekmeler hıssedılmıs ohh ne guzel allah saglıkla sıhhatle kucagınıza aldıgı zamanlaıda gostersın inş.kızlar vallla ben gırıyorum ama yazacak bıseyım olmadıgı ıcın sızın yazdıklarınızı okuyorum bebelere ve kendınıze cok ıyı bakın..

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

iyi aksamlar kizlar..
ne örüyosunuz:))sahi örgü demisken biseyler örüyomusunuz GII bebeklere??ben battaniye basladim bebisime.battaniyesi yok diye gelmiyoo:))
su almanyada sevdigim bisey varsa oda kar..kar yaginca cok güzel oluyor..hava buz gibi oldu ama kar yok daha. yagsa diye bekliyorum..durduk yerde bi huzur geldi icime son iki gündür..tedavi maratonum baslayasiya kadar böyle sakin huzurlu gecse günlerim.hepimize huzurlu günler diliyorum..

tubisch,menac,edirne nerelerdesiniz??????

Arkadaşlar, size bir sorum olacak. Benim adetime 5 gün var ama adet oldum galiba... normalde 28 günde bir olur. tedavide negatifi gören arkadaşlarda var mı bu durum. Adetten beş öncesi görülen pembe lekelenme genelde yerleşme kanaması olabiliyormuş ama benim iki tüpümde kapalı böyle bir ihtimal yok yani... Bir akıl verin bacılar...

bende hırka başladım kendime acemi işi yani,bakıyım güzel olursa kocişime de örücem.hep böyle huzurlu ol,bende de tedavi heyecanı hiç yok

öyle düşünme Allah nasip ettikten sonra her şekilde olur arkadaşım,inş yerleşme kanamasıdır eğer değilse mevsim değişikliği stres herşey etkiliyor işte benim genelde 3-4gün erken olur

öyle düşünme Allah nasip ettikten sonra her şekilde olur arkadaşım,inş yerleşme kanamasıdır eğer değilse mevsim değişikliği stres herşey etkiliyor işte benim genelde 3-4gün erken olur

Sağolasın arkadaşlım inşallah öyledir diyeceğim ama ne bileyim kendimi kandırmak istemiyorum...Tabii Allah ol dedikten sonra neler omaz ki ama benim korkum tedavi sürecimi etkileyecek bir durum olması... İnşallah öyle bir şey yoktur...

bu ay erken yumurtladın demekki ocaktamı başlayacaktın ironik

bu ay erken yumurtladın demekki ocaktamı başlayacaktın ironik

Evet canım ocak ayının 7si gibi falan adet olurum diye hesaplıyordum eğer adetim bu şekilde başlarsa benim tedavi ocak sonu şubat başına sarkar okul var tam dönem sonu yazılılar falan çıkamam işin içinden hem yarıyıl tatiline gelir ay ne çok karıştı kafam neyse hayırlısı inşallah diyelim

Evet yarıyıl tatiline denk gelmesi benim için çok iyi olur ben daha önce hiç hamile kalamadım ilk denemem negatif malesef inşallah sen olumlu hayırlı sonuç alırsın Rabb'im sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin çifter çifter inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…