Günaydın herkese kızlar, topik almış başını gitmiş ne guzel :) benim kusmaların ve uykusuzluğun nedeni belli oldu midemi fena iüşütmüşüm buralarda bir virüs var hem kas ağrısı yapan hem de kusturan ona yakalanmışım, iki serumla dün gece acilde kendime geldim şükür şimdi iyiyim, mide bulantılarım içinde hap verdi doktor, bebeğe baktı oradaki kadın doğumcu çok iyi dedi onda bür sıkıntı yok, Rabbim nazarlardan saklasın onu ve hepimizin bebeklerini ; 320 gr olmuş :) Pazartesi esas kendi doktoruma gidicem sanırım orda yüzünü gözünü hareketlerini görebilirim renkli artık... Bu arada dün başımın etini yiyen kaynanamdan kapak oldu hastalığım 'yok güçsüzmüşüm ben yok kusmak çok normalmiş , kadına diyorum ömrümde hiç kusmadım anlamıyo ' neyse bir zorluğu daha geride bıraktım sanırım.... İnşallah..... Bugün 1 Aralık yılın son ayına girdik dilerim bu topikteki herke ama herkes yaşadığı tüm sıkıntıları bu ay geride bırakır , dilerim hepimizin yolu ışık olsun artık....
lilycim canımm inşallah toplamışsındır kendini. dışarıda pek çıkmıyosun nerdende buldu bu virüs seni yaa(( biz dikkat ettikçe herşey bizi buluyor yahuu ( neyse oğluş iyiyse sorun yok virüs olayını duyunca naptı kayınvaliden hihihii:))çoooookkkkk geçmiş olsun, tüm kışı sağlıkla geçirelim inşallah
Günaydın herkese kızlar, topik almış başını gitmiş ne guzel :) benim kusmaların ve uykusuzluğun nedeni belli oldu midemi fena iüşütmüşüm buralarda bir virüs var hem kas ağrısı yapan hem de kusturan ona yakalanmışım, iki serumla dün gece acilde kendime geldim şükür şimdi iyiyim, mide bulantılarım içinde hap verdi doktor, bebeğe baktı oradaki kadın doğumcu çok iyi dedi onda bür sıkıntı yok, Rabbim nazarlardan saklasın onu ve hepimizin bebeklerini ; 320 gr olmuş :) Pazartesi esas kendi doktoruma gidicem sanırım orda yüzünü gözünü hareketlerini görebilirim renkli artık... Bu arada dün başımın etini yiyen kaynanamdan kapak oldu hastalığım 'yok güçsüzmüşüm ben yok kusmak çok normalmiş , kadına diyorum ömrümde hiç kusmadım anlamıyo ' neyse bir zorluğu daha geride bıraktım sanırım.... İnşallah..... Bugün 1 Aralık yılın son ayına girdik dilerim bu topikteki herke ama herkes yaşadığı tüm sıkıntıları bu ay geride bırakır , dilerim hepimizin yolu ışık olsun artık....
cnm benimde degerlerim sana yakındı fsh 3.
lh-5-6
e2 de başlarken tedaviye bu şekileydi 1. kalite yumurtam çıkıyodu ama transfer gününe tek 1 tane 1. kalite kalıyodu diğerleri2. ve 3.kaliteye düşüyodu 3.ğün. en fazla 13 yumurtam çıktı.
yaşıma göre yumurtamın az oldugunu söylüyodu dr yüksek doz ilaç kullanıyodum.300 gonal -375 gonal gibi
canim kimyasal olan hamileligim B kalite embriyoymus benim.simdi donmus yumurtalar var benim.10 taneymis.onlarin hepsini cikarttirip gene B kalite embriyom olursa onlari yaptiracagim kismetse.kimyasal sebebini pihtilasma diye biliyorum.acaba diyorum B kalite yumurta oldugu icin mi kimyasal oldu ki?:26:
iyi aksamlar kizlar..
ne örüyosunuz:))sahi örgü demisken biseyler örüyomusunuz GII bebeklere??ben battaniye basladim bebisime.battaniyesi yok diye gelmiyoo:))
su almanyada sevdigim bisey varsa oda kar..kar yaginca cok güzel oluyor..hava buz gibi oldu ama kar yok daha. yagsa diye bekliyorum..durduk yerde bi huzur geldi icime son iki gündür..tedavi maratonum baslayasiya kadar böyle sakin huzurlu gecse günlerim.hepimize huzurlu günler diliyorum..
tubisch,menac,edirne nerelerdesiniz??????[/Q
geldim cnm benim pek öyle yeteneklerim yoktur ne güezel sen örüyosun allah kullanmayda nasip etsin güzel günlerde .o huzuru sakın kaybetme canım amin hepimize .biz faceden de yazıyozya oyüzden burayı unutuyoz arada
iyi aksamlar kizlar..
ne örüyosunuz:))sahi örgü demisken biseyler örüyomusunuz GII bebeklere??ben battaniye basladim bebisime.battaniyesi yok diye gelmiyoo:))
su almanyada sevdigim bisey varsa oda kar..kar yaginca cok güzel oluyor..hava buz gibi oldu ama kar yok daha. yagsa diye bekliyorum..durduk yerde bi huzur geldi icime son iki gündür..tedavi maratonum baslayasiya kadar böyle sakin huzurlu gecse günlerim.hepimize huzurlu günler diliyorum..
tubisch,menac,edirne nerelerdesiniz??????
Arkadaşlar, size bir sorum olacak. Benim adetime 5 gün var ama adet oldum galiba...normalde 28 günde bir olur. tedavide negatifi gören arkadaşlarda var mı bu durum. Adetten beş öncesi görülen pembe lekelenme genelde yerleşme kanaması olabiliyormuş ama benim iki tüpümde kapalı böyle bir ihtimal yok yani... Bir akıl verin bacılar...
öyle düşünme Allah nasip ettikten sonra her şekilde olur arkadaşım,inş yerleşme kanamasıdır eğer değilse mevsim değişikliği stres herşey etkiliyor işte benim genelde 3-4gün erken olur
Sağolasın arkadaşlım inşallah öyledir diyeceğim ama ne bileyim kendimi kandırmak istemiyorum...Tabii Allah ol dedikten sonra neler omaz ki ama benim korkum tedavi sürecimi etkileyecek bir durum olması... İnşallah öyle bir şey yoktur...
bu ay erken yumurtladın demekki ocaktamı başlayacaktın ironik
Evet canım ocak ayının 7si gibi falan adet olurum diye hesaplıyordum eğer adetim bu şekilde başlarsa benim tedavi ocak sonu şubat başına sarkar okul var tam dönem sonu yazılılar falan çıkamam işin içinden hem yarıyıl tatiline gelir ay ne çok karıştı kafamneyse hayırlısı inşallah diyelim [/QUO
yarıyıl tatiline denk gelmesi iyi olmaz mı canım benimde bi aksilik olmazsa aralıkta başlayacak inş bu ay başlayacaktık az yumurta olduğu için bu aya erteledi dr hepimiz için hayırlısı olsun senin bi tüpün tuttu düşükmü oldu çok iyi hatırlamıyorum ama
yarıyıl tatiline denk gelmesi iyi olmaz mı canım benimde bi aksilik olmazsa aralıkta başlayacak inş bu ay başlayacaktık az yumurta olduğu için bu aya erteledi dr hepimiz için hayırlısı olsun senin bi tüpün tuttu düşükmü oldu çok iyi hatırlamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?