Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

sağol edirnecim,sanada geçmiş olsun tuzlu suyla gargara yap boğazına mikrobunu kırsın hemde boğazı rahatlatıyor tabi miden bulanmazsa canım

Benim de uykularım hep bölük pörçük, garip rüyalar ve baş ağrım da devam ediyor. Azalsa da mide bulantım devam ediyor.

Ama her şeye rağmen mutlu olmak ilginç ve güzel :)) Allah isteyen herkese nasip etsin.

günaydınlar saat çok erken ama ben hastayım boazlarım çok kötü inş. en kısa sürede iyileşirim

Bende de boğaz ve baş ağrısı var, sinüzit olabilir diye düşünerek eczaneden bir şey aldım, herkese tavsiye ederim, hasta olmasanız da hasta olmayı bayağı engellediği söyleniyor.

Burna bir şişe yardımıyla tuzlu su gibi bir şey gönderiyorsun, öbür burnundan su çıkıyor, böylece hastalıkların başlangıcı olan yerde mikropların yerleşmesini engelliyorsun. Ben birkaç gündür gün aşırı filan yapıyorum, resmen nefes almam değişti...

Ececimm, benim bilgiler vardı kaybolmuş, ekleyebilir misin sana zahmet? :) Sen de olmasan tablomuz olmayacaktı valla helal et :)

15 Mayıs muhtemel doğum, kız geliyoooorrr :))

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

insan bu kadar uğraştan sonra bu korkulardan kolay kurtalamıyor ne yazık ki, iyisi mi hareket etmiyim içim de rahat olsun diyor:) senin bir tanesi hızlı çıkmış, yetişmiş diğerine. Allah sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin. bulantın nasıl?

hic sorma canim yaa surda 3 4 ay daha sabredelim nasil olsa sonra bol bol kostururuz bebislerle diyorum.amin canim ins sende saglikla kucagina alirsin ikisinide.evet benim ufaklik yetisti hirsli cikti biraz:)bulantim ayni ilk zaman gibi degil ama hala normal bir sekilde yiyemiyorumins sen daha iyisindir.senin bebislerin ikiside ayni andami yerlesmis yoksa benim gibi biri daha kucukmuydu

hoşgeldin aramıza:) amin Rabbim isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın. kaçıncı haftandasın?

hoşgeldin aramıza:) amin Rabbim isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın. kaçıncı haftandasın?

devam ediyor tatlım yaa hiç uykum gelmiyor.hamileyken çok uyunur derlerdi hani nerdee baştan beri böyleyim uyusamda en az 2 kere uyanıyorum sonra da uyuyamıyorum. Allahım inşallah oğluşlar bana benzemeeez yoksa yandııımmm beeeennn:)))

sen de bendensin yani:) dün gece gene abudik gubidik rüyalar gördüm bi de bağırmışım eşim uyandırdı:) bulantılarım eskisine göre dayanılacak seviyede ama halen devam. birkaç gündür baş ağrılarım başladı. amaaann insan bu uğurda herşeye katlanıyor, Allah herkese nasip etsin inşallah

amin canım inşallah. benimkilerin baştan beri gelişimleri eşit inşallah öyle de devam eder. arada korktuğun oluyor mu aynı anda iki bebişle nasıl başa çıkıcam diye???

amin canım inşallah. benimkilerin baştan beri gelişimleri eşit inşallah öyle de devam eder. arada korktuğun oluyor mu aynı anda iki bebişle nasıl başa çıkıcam diye???

ayni basladilarsa ayni devam ederler Allahin izniyle.ya arada korkuyorum tabi korkmazmiyim.bu kadar ugrastiktan sonra Rabbime nankorluk etmek istemiyorum tabiki anliyorsundur beni.hani tek cocuga gore daha az sevgi daha az ilgi gorecekler diye tedirgin olmuyor degilimiyi yonleride var aslinda ikisi birden buyuyor,baska arkadasa ihtiyaclari olmuyor filan.ins. saglikla kucagimiza aldigimiz zaman bosuna tedirgin olmusuz deriz ve onlarla daha mutlu oluruz..

inşallah canım, son aylara doğru bazen diğeri daha az beslenebiliyormuş canım ama inşallah öyle birşey olmaz. Ben de aynı şekildeyim canım, baştan beri ikiz fikri hoşuma gidiyor ama günler geçtikçe onlara yetebilecek miyim korkusu sarmaya başladı inanıyorum Rabbim o gücü, kuvveti, sabrı verecektir. Allah'ım bu kadar isteyen, uğraşan herkese de nasip etsin tek dileğim bu..

Keyifler iyidir inşallah... Benim genetik testlerim temiz çıktı çok şükür... İnşallah ocak ayında 2. dememizi yapacağız. Sizlerle paylaşmak istedim... Öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…