cnm ben hep uyuyorum benim maşallahım var ama progestanı agızdan alınca daha çok uyku yapıyomuş sen nasıl kullanıyosun ? benim oglan bana çekerse zorla uyandırcaz zaten:)....
Şnşallahhhhhh sana çeker, ne güzel işte, mışıl mışıl uyusun....progestanı 5 aydır günde 6 kez vajinadan alıyorum şimdiye kadar hiç ağızdan almadım sanırım ben bu progestanı doğurana kadar kullanıcam((( hala midem bulanıyorrrrrrr çok kötüyüm yaaaa korkuyorum Ece bu çıkarma da neyin nesi ilk kez!!! Annem de korktu saçı çıksa olmaz o sadece mide yanması yapar dedi, acaba çok geç yattım şimdide ehliyeti almak içim emniyete gidicez ondan erken kalktım diyemi böyle oldum..... korkuyorum oğlanda kıpır kıpır geceden beri sanki oda benimle birlikte hiç uyumuyor gibi ((
cnm içini ferah tut bak çizelgede de saçlar filan diyo demekki çıkmış saçlar daha gür çıkıyor.ehliyetin hayırlı olsun cnm bu arada benim ki uzun zamnadır kimlik görevi görüyo direksiyon başına geçene kadar unutcam iyce:)için rahat etmicekse ehliyeti dönüşü yakında bir hastane varsa gir gör oglanıda için rahatlasın.herkesin farklı oluyomuş cnm .üzme kendini.
lilimeredin tekmelerin hayırlı olsun darısı bize hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bende.
gülsercim tedavin bidaha ki aya ertelenmiş sanırım hayırlısıs olsun cnm geç olsun güç olmasın inş.
lilimeredin tekmelerin hayırlı olsun darısı bize hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bende.
Sağol canım benim sonunda bekle bekle tekmeyi yedim:) darısı senin, hepinizin başına inşallahhhhh
:)) Hayırlı olsun, maşallah :) Darısı başımıza. İnsan tekmeyi hissedince daha rahat oluyordur herhalde.
Mimozacım senin uyku problemin hala devam ediyor mu? Bazı geceler neredeyse sabahın 3/ 4 üne kadar uykum gelmiyorson bir aydır böyleyim, süt içiyorum oda işe yaramıyor, bazen sabah erken kalkayım yada gün içinde uyumayım diyorum genede bazı geceler gece kuşu kesiliyorum, oğlanlarda öyle olmaz inşallah....
günaydınlar saat çok erken ama ben hastayım boazlarım çok kötü inş. en kısa sürede iyileşirim
aslinda dr bana dusuk tehlikesi var dememisti ama bende 3 ay yattim.4 kez kimyasal gebelik yasadim.keseyi gormeyi beklerken kan degerlerim dusmeye basladibunu yasayan arkdaslari okudukca tekrar yasamis gibi kotu oluyorum ama insanin elinden birsey gelmiyo.negatif sonucta oyle.Onlar icinde hep dua ediyorum.
birde yemek yiyemedigim icin asiri halsizdim.ayaga kalkinca basim donuyordu.bir kac kez bayilmisim.ateslendim kanimda mikrop cikti 10 gun antibiyotik igne kullandim. derken kalkmaya pek firsatimda olmadi.suan icinde kendime guvenemiyorum.cunku normalde cok hareketli bi insanim.unutup yanlis bi hareket yaparim diye korkuyorum.dr dusuk tehlikesi var demedi sadece biri daha kucuktu bu durmayabilir demisti.son haftalarda oda digerine yetisti cok sukur.ayy ne kadar uzattim yaaa
insan bu kadar uğraştan sonra bu korkulardan kolay kurtalamıyor ne yazık ki, iyisi mi hareket etmiyim içim de rahat olsun diyor:) senin bir tanesi hızlı çıkmış, yetişmiş diğerine. Allah sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin. bulantın nasıl?
Arkadaşlar merhaba,
Aranıza bugün katıldım:)
Başımdan geçen deneyimleri anlatmak istedim
ben polikistik over hastasıyım. Adetlerim düzensiz. Eşim de varikosel hastası. Neredeyse 3 yıl önce ameliyat oldu.
3 yıllık serüvenimiz şöyle. Önce yumurtlama takibi ile , sonra aşılama ile , sonra da tüp bebek denedik.
Tüp bebek tam 4 defa denedim. 4. de tuttu. 3. sü dondurulmuş transferdi.
İlk 3 denememde transferlerim hiç tutmadı. Düşük falan yapmadım yani.
Şunu bilin arkadaşlar, eğer bir kadın ve erkekten bir embriyo oluşuyorsa o kişilerin bebeği er ya da geç olacak. Sperm sayısı hiç önemli değil. Sonuçta embriyo için tek sperm yeterli.
Transferden sonra adet agrılarım gibi ağrılarım oldu çok çok ağladım, aynen adet agrısı duyuyorsunuz yani
başka da belirtim olmadı.
bunları da neden yazıyorum asla ve asla ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin
biz şu an alllaha binlerce şükrediyoruz, allah nasip ederse elimize alacağız. Herkes için ddua ediyorum allahım hiç bir kulunu bebeksiz koymasın. herkes adına hayırlısını versin
bir sorunuz olursa sorabilirsiniz ama asla forumdaki moral bozucu şeyleri okuyup moralinizi bozmayım, moral çok önemli çünkü
Arkadaşlar merhaba,
Aranıza bugün katıldım:)
Başımdan geçen deneyimleri anlatmak istedim
ben polikistik over hastasıyım. Adetlerim düzensiz. Eşim de varikosel hastası. Neredeyse 3 yıl önce ameliyat oldu.
3 yıllık serüvenimiz şöyle. Önce yumurtlama takibi ile , sonra aşılama ile , sonra da tüp bebek denedik.
Tüp bebek tam 4 defa denedim. 4. de tuttu. 3. sü dondurulmuş transferdi.
İlk 3 denememde transferlerim hiç tutmadı. Düşük falan yapmadım yani.
Şunu bilin arkadaşlar, eğer bir kadın ve erkekten bir embriyo oluşuyorsa o kişilerin bebeği er ya da geç olacak. Sperm sayısı hiç önemli değil. Sonuçta embriyo için tek sperm yeterli.
Transferden sonra adet agrılarım gibi ağrılarım oldu çok çok ağladım, aynen adet agrısı duyuyorsunuz yani
başka da belirtim olmadı.
bunları da neden yazıyorum asla ve asla ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin
biz şu an alllaha binlerce şükrediyoruz, allah nasip ederse elimize alacağız. Herkes için ddua ediyorum allahım hiç bir kulunu bebeksiz koymasın. herkes adına hayırlısını versin
bir sorunuz olursa sorabilirsiniz ama asla forumdaki moral bozucu şeyleri okuyup moralinizi bozmayım, moral çok önemli çünkü
Çok sağol gulser, dünyanın en güzel duygusu bu, yerini başka bir sey alamaz sanırım, şu an bile kıpır kıpır sırt üstü yatınca coşuyo :))) Rabbim herkese nasip etsinnnnn
Mimozacım senin uyku problemin hala devam ediyor mu? Bazı geceler neredeyse sabahın 3/ 4 üne kadar uykum gelmiyorson bir aydır böyleyim, süt içiyorum oda işe yaramıyor, bazen sabah erken kalkayım yada gün içinde uyumayım diyorum genede bazı geceler gece kuşu kesiliyorum, oğlanlarda öyle olmaz inşallah....
günaydınlar saat çok erken ama ben hastayım boazlarım çok kötü inş. en kısa sürede iyileşirim
cnm ben hep uyuyorum benim maşallahım var ama progestanı agızdan alınca daha çok uyku yapıyomuş sen nasıl kullanıyosun ? benim oglan bana çekerse zorla uyandırcaz zaten:)....
Şnşallahhhhhh sana çeker, ne güzel işte, mışıl mışıl uyusun....progestanı 5 aydır günde 6 kez vajinadan alıyorum şimdiye kadar hiç ağızdan almadım sanırım ben bu progestanı doğurana kadar kullanıcam((( hala midem bulanıyorrrrrrr çok kötüyüm yaaaa korkuyorum Ece bu çıkarma da neyin nesi ilk kez!!! Annem de korktu saçı çıksa olmaz o sadece mide yanması yapar dedi, acaba çok geç yattım şimdide ehliyeti almak içim emniyete gidicez ondan erken kalktım diyemi böyle oldum..... korkuyorum oğlanda kıpır kıpır geceden beri sanki oda benimle birlikte hiç uyumuyor gibi ((
canım belki oğluş hareketlendi diye başlamıştır bulantılar olabilir mi acaba??? belki bugunluk bişeydir endişelenme emi
Benim de uykularım hep bölük pörçük, garip rüyalar ve baş ağrım da devam ediyor. Azalsa da mide bulantım devam ediyor.
Ama her şeye rağmen mutlu olmak ilginç ve güzel :)) Allah isteyen herkese nasip etsin.
hic sorma canim yaa surda 3 4 ay daha sabredelim nasil olsa sonra bol bol kostururuz bebislerle diyorum.amin canim ins sende saglikla kucagina alirsin ikisinide.evet benim ufaklik yetisti hirsli cikti biraz:)bulantim ayni ilk zaman gibi degil ama hala normal bir sekilde yiyemiyorumins sen daha iyisindir.senin bebislerin ikiside ayni andami yerlesmis yoksa benim gibi biri daha kucukmuydu
amin canım inşallah. benimkilerin baştan beri gelişimleri eşit inşallah öyle de devam eder. arada korktuğun oluyor mu aynı anda iki bebişle nasıl başa çıkıcam diye???
ayni basladilarsa ayni devam ederler Allahin izniyle.ya arada korkuyorum tabi korkmazmiyim.bu kadar ugrastiktan sonra Rabbime nankorluk etmek istemiyorum tabiki anliyorsundur beni.hani tek cocuga gore daha az sevgi daha az ilgi gorecekler diye tedirgin olmuyor degilimiyi yonleride var aslinda ikisi birden buyuyor,baska arkadasa ihtiyaclari olmuyor filan.ins. saglikla kucagimiza aldigimiz zaman bosuna tedirgin olmusuz deriz ve onlarla daha mutlu oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?