Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kizlar bugün ögrendim ki doktorumdan benim yumurtalar kalitesiz cikiyorlarmis ,yumurtaya bagli olarak embriyolarim heep B kalite yada C kalite olmuslar.
kalitesiz yumoslarin sebebi sigaraymis..
bu son denemede dediler birinci kalite degil embriyolar diye ama iki denememde bundan haberim yoktu
sade sigarami ki bu durumun sebebi diye sordum.evet dedi...........

Peki bunun çözümü sigarayı bırakmak dışında neymiş, ilacı tedavisi vardır elbet yumurta kalitesi artırıcı , sigara günde ne kadar içiyorsun , ben tedaviye başlayınca bıraktım hemen

cnm benimde yumurtalarum az ve kalitesiz çıkıyodu bende siğara içiyodum hemde günde 1 paket içtiğim olmuştur ama 1mg lık siğaralardan içiyodum ben gerçi hepsi aynı.
transfer gününe kadarda içtim.ama ben sürekli bal,polen,arısütü,ğinseng karışımı yedim .yememe içmeme çok dikkat ettim asitli arada içtim süt ürünlerini meyve sebzeyi güzel tükettim.ceviz,fındık,birde tedavi öncesi romanyadan gelen bir ürünü kullandım blanca ınsuluı diye bol bol dua ettim sag olsun çevremde dua etti sizlerde allah ol deyince oluyor.allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.sadece siğara etken değil bence kendini strese sokma ama siğaranında rolü yumurta kalitesini olumsuz etkilemekte büyük.

herkese hayırlı akşamlar kızlar dr dan geldim biraz önce benim tedavi birdahaki aya ertelendi 4 yumurtam varmış 1-2 taneside çöp çıkarsa az yumurtam kalıyormuş birdahaki aya daha fazla yumurta ümidiyle erteledik.bide kızlar birşey sorucam benim e2 sonucum 45 çıkmış siz hatırlıyormusun sizin değerleri acaba iyimi kötü mü?bilemedim,bu ay ben başlıyım bal tarçın çörekotuna inş faydası olur

hayatım ben sigara kullanmıyorum benim niye kalitesiz bundan 5 ay öncesine kadar adetimin aksadığını bilmem demekki yumurtlamam düzenli ama yumurtada kalite yok sonra etrafımda o kadar sigara içen insanlar varki çatır çatır doğuruyor yok anam bu bizim kaderimiz sinirlendim haa şimdi

Arkadaşlar merhaba,

Aranıza bugün katıldım:)

Başımdan geçen deneyimleri anlatmak istedim

ben polikistik over hastasıyım. Adetlerim düzensiz. Eşim de varikosel hastası. Neredeyse 3 yıl önce ameliyat oldu.

3 yıllık serüvenimiz şöyle. Önce yumurtlama takibi ile , sonra aşılama ile , sonra da tüp bebek denedik.

Tüp bebek tam 4 defa denedim. 4. de tuttu. 3. sü dondurulmuş transferdi.

İlk 3 denememde transferlerim hiç tutmadı. Düşük falan yapmadım yani.

Şunu bilin arkadaşlar, eğer bir kadın ve erkekten bir embriyo oluşuyorsa o kişilerin bebeği er ya da geç olacak. Sperm sayısı hiç önemli değil. Sonuçta embriyo için tek sperm yeterli.

Transferden sonra adet agrılarım gibi ağrılarım oldu çok çok ağladım, aynen adet agrısı duyuyorsunuz yani

başka da belirtim olmadı.

bunları da neden yazıyorum asla ve asla ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin

biz şu an alllaha binlerce şükrediyoruz, allah nasip ederse elimize alacağız. Herkes için ddua ediyorum allahım hiç bir kulunu bebeksiz koymasın. herkes adına hayırlısını versin

bir sorunuz olursa sorabilirsiniz ama asla forumdaki moral bozucu şeyleri okuyup moralinizi bozmayım, moral çok önemli çünkü

Kızlarrrr benimki üç gündür sağlam tekvando yapar gibi tekmeleri sallıyor bana, bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim canlarım, çok öpüyorum hepinizi

hoşgeldin imkans bebeğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş,bu yollardan geçenler bizi daha iyi anlıyor bizler için dua ettiğine adım gibi eminim bizlerinde gerçekten çok ihtiyacı var bende bu ay başlayacaktım ertelendi okumuşsundur belki hayırlısı diyoruz bakalım

Kızlarrrr benimki üç gündür sağlam tekvando yapar gibi tekmeleri sallıyor bana, bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim canlarım, çok öpüyorum hepinizi

gözün aydın cnm oh rahatlamışındır valla :) bizde yesek tekmeleri bizde rahatlasak ii olcak....bizde seni çok öpüyoruz ...

gülsercim dediğin gibi siğara içip içmemekle alakalı degil allah ol dedikten sonra cnm sıkma canını moralini yüksek tut 1 yumurta 1 sperm bize lazım olan allah vericektir cnm bol bol dua et bizlerinde hep dualarındasınız cnm .

lilimeredin tekmelerin hayırlı olsun darısı bize hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bende.

gülsercim tedavin bidaha ki aya ertelenmiş sanırım hayırlısıs olsun cnm geç olsun güç olmasın inş.

Mimozacım senin uyku problemin hala devam ediyor mu? Bazı geceler neredeyse sabahın 3/ 4 üne kadar uykum gelmiyor son bir aydır böyleyim, süt içiyorum oda işe yaramıyor, bazen sabah erken kalkayım yada gün içinde uyumayım diyorum genede bazı geceler gece kuşu kesiliyorum, oğlanlarda öyle olmaz inşallah....

cnm ben hep uyuyorum benim maşallahım var ama progestanı agızdan alınca daha çok uyku yapıyomuş sen nasıl kullanıyosun ? benim oglan bana çekerse zorla uyandırcaz zaten:)....

günaydınlar saat çok erken ama ben hastayım boazlarım çok kötü inş. en kısa sürede iyileşirim

geçmiş olsun cnm .benimde 2 hafat önce hem başım hem bogazlarım kötüydü annem sag olsun,1 portakal,1 mandalina,1 limonu sıkıp içine bal karabiber koydu bana iyi geldi ,birde karabiberli çay iyi geliyor dene istersen cnm sanada iyi gelir belki.ilaç içemiyoruz böyle şeylerle atlatcaz artık hastalıkları.

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…