merhaba canlarım
umarım herkes iyidir. ben de bugun doktora gittim, çok şükür oğluşlarım iyilermiş. içeride tepikleşip duruyorlardı çok komikti:)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin, çok dua ediyorum. kocaman öpüyorum hepinizi ve face'deki grubumuza daha fazla katılım bekliyoruuuzzz:)))
merhaba canim
bebislerin iyiymis cok sevindim.onlari izlemek cok guzel dimi:)cok sukur Rabbimize.darisi bunu yasamak isteyen arkadaslara ins.bende gittim bebislerimi gordum kipir kipir oynayip duruyorlar:)bu sefer ikiside %100 erkek dedi.seninkilerde oyle sanirim.Rabbim isteyen butun arkadaslara nasip etsin.bizlerede yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.sevgiler
amin canim Rabbim butun isteyenlere nasip etsin.hic sorma futbol takimina dogru gidiyoruz:)bulantilarim ayni.bögürüp duruyorum.yediklerimde asiri siskinlik yapiyor.bir turlu bosalmiyor midem.gecede sabahliyorum agriylacanım seninkilerin de iyi olmasına çok sevindim:) Dünden beri sürekli dua ediyorum Rabbim isteyenlere de nasip et diye. Onları izlemeye doyamadım dün zaten, habire birbirlerini itekleyip vuruyorlar çok komik:) Topiğimizin erkek bebişleri ile bir futbol takımı kurucaz bu gidişle:)) bulantıların nasıl?
iyi aksamlar kizlar..
ne örüyosunuz:))sahi örgü demisken biseyler örüyomusunuz GII bebeklere??ben battaniye basladim bebisime.battaniyesi yok diye gelmiyoo:))
su almanyada sevdigim bisey varsa oda kar..kar yaginca cok güzel oluyor..hava buz gibi oldu ama kar yok daha. yagsa diye bekliyorum..durduk yerde bi huzur geldi icime son iki gündür..tedavi maratonum baslayasiya kadar böyle sakin huzurlu gecse günlerim.hepimize huzurlu günler diliyorum..
tubisch,menac,edirne nerelerdesiniz??????
iyi aksamlar kizlar..
ne örüyosunuz:))sahi örgü demisken biseyler örüyomusunuz GII bebeklere??ben battaniye basladim bebisime.battaniyesi yok diye gelmiyoo:))
su almanyada sevdigim bisey varsa oda kar..kar yaginca cok güzel oluyor..hava buz gibi oldu ama kar yok daha. yagsa diye bekliyorum..durduk yerde bi huzur geldi icime son iki gündür..tedavi maratonum baslayasiya kadar böyle sakin huzurlu gecse günlerim.hepimize huzurlu günler diliyorum..
tubisch,menac,edirne nerelerdesiniz??????
gunaydın kızlar topık 2.safyalara dusmus nasılsınız benı heyecan sardı sımdıden dondurulmuslara deneyen arkdslrıma sorum olucak ıgne falan kullandınızmı bıde tahmınen ne zman transfer oluyor benımm 22 sat ocagı bulur sanırım transfer.. kızlar gecen gun tarot baktırdım adam dedıkı tedavıde olan hangınız ben sok tabı dedı sen dusuk yasamısın o cocugun kızmıs sen sımdı tekrardan denıcen aralıkta tutucak kızın olucak sapsarı saclı dedı...ben normalde keyıf ıcın baktırdım ama adam soleyınce sasrmadımda degıl rabbım ol desınde gerısı fasa fıso hepınızı cok opuyorum
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir..
okul ev bayağı yoğun geçiyor..
bizde kontrollerimize gidiyoruz..benim de kızım olcak inşallah
en son 3 lü test için kan verdim inşallah güzel sonuçlanır..
kendinize iyi bakın tabii bebeklere de öptüm
Canım benim takipteyim sizleri takip ediyorumama yazacak birşeyim yok sadece sizleri takip ediyorum, bebiş lerin güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum, bu ay içinde doktorlar görüşmeye gideceğiz kürtajdan sonra merkeze gitmemiştim henüz, ayın 16 sında kürtaj oldum adet olmayı bekliyorum tabi ilaç içmeden olur mu bilmiyorum pcolu olduğum için ilaç içmeden adet olamiyorum, bende durumlar böyle tatlım, sen neler yapıyorsun?
merhaba canlarım
umarım herkes iyidir. ben de bugun doktora gittim, çok şükür oğluşlarım iyilermiş. içeride tepikleşip duruyorlardı çok komikti:)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin, çok dua ediyorum. kocaman öpüyorum hepinizi ve face'deki grubumuza daha fazla katılım bekliyoruuuzzz:)))
gunaydın kızlar topık 2.safyalara dusmus nasılsınız benı heyecan sardı sımdıden dondurulmuslara deneyen arkdslrıma sorum olucak ıgne falan kullandınızmı bıde tahmınen ne zman transfer oluyor benımm 22 sat ocagı bulur sanırım transfer.. kızlar gecen gun tarot baktırdım adam dedıkı tedavıde olan hangınız ben sok tabı dedı sen dusuk yasamısın o cocugun kızmıs sen sımdı tekrardan denıcen aralıkta tutucak kızın olucak sapsarı saclı dedı...ben normalde keyıf ıcın baktırdım ama adam soleyınce sasrmadımda degıl rabbım ol desınde gerısı fasa fıso hepınızı cok opuyorum
ıns lıycım valla alahım duysun sesını bende cok rahatım bu sefr..
tbsn canım cok sevındım hamıle kalmana bendede pıhtılasma var canım ay bole okudukca dondorulmus bebeklerı ıcıme su serpilıyo ınş.benımde az kaldı ya opuyorum sızı cok
Tbsn ve sen artık hazırlıklı oldun sağlı sollu tekmelere:) dan dan hiç beklemediğiniz anda iki tane, Ecenin gecen dediği ikizleri ben de izledim tv da ,birbirlerine nasılda vuruyorlar ya:)))) Rabbim sizin iki katı daha yardımcınız olsun ama yaşayacağınız mutluluklarında iki katı olacağını düşünürsek her seye deger kızlar, ikizlerimizden güzel haberler bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?