Tbsn ve sen artık hazırlıklı oldun sağlı sollu tekmelere:) dan dan hiç beklemediğiniz anda iki tane, Ecenin gecen dediği ikizleri ben de izledim tv da ,birbirlerine nasılda vuruyorlar ya:)))) Rabbim sizin iki katı daha yardımcınız olsun ama yaşayacağınız mutluluklarında iki katı olacağını düşünürsek her seye deger kızlar, ikizlerimizden güzel haberler bekliyorum....
amin canim Rabbim butun isteyenlere nasip etsin.hic sorma futbol takimina dogru gidiyoruz:)bulantilarim ayni.bögürüp duruyorum.yediklerimde asiri siskinlik yapiyor.bir turlu bosalmiyor midem.gecede sabahliyorum agriylains.saglikla kucagimiza alip cektiklerimizi unuturuz.umarim senin bulantilarin gecmistir..
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir..
okul ev bayağı yoğun geçiyor..
bizde kontrollerimize gidiyoruz..benim de kızım olcak inşallah
en son 3 lü test için kan verdim inşallah güzel sonuçlanır..
kendinize iyi bakın tabii bebeklere de öptüm
Tbsn ve sen artık hazırlıklı oldun sağlı sollu tekmelere:) dan dan hiç beklemediğiniz anda iki tane, Ecenin gecen dediği ikizleri ben de izledim tv da ,birbirlerine nasılda vuruyorlar ya:)))) Rabbim sizin iki katı daha yardımcınız olsun ama yaşayacağınız mutluluklarında iki katı olacağını düşünürsek her seye deger kızlar, ikizlerimizden güzel haberler bekliyorum....
Canım benim takipteyim sizleri takip ediyorumama yazacak birşeyim yok sadece sizleri takip ediyorum, bebiş lerin güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum, bu ay içinde doktorlar görüşmeye gideceğiz kürtajdan sonra merkeze gitmemiştim henüz, ayın 16 sında kürtaj oldum adet olmayı bekliyorum tabi ilaç içmeden olur mu bilmiyorum, bende durumlar böyle tatlım, sen neler yapıyorsun?
canım benim midem epey düzeldi sadece belirli şeylere tepki veriyor. soğan, sarımsak dayanamıyorum mesela:) ama şişkinlik bende de oluyor, herşey gaz yapıyor. yeni vitaminlere başladım, dün demir ilacını içince çok fena oldum tüm gün kustum( sen kullanıyor musun?
ayyy cok gecmis olsun canim yaa.genel olarak daha az olmasina sevindim.tamamen gecer ins.ben daha demire baslamadim drum bulantimin gecmedigini soyleyince baslamamiz lazim ama biraz daha bekliyelim yoksa tamamen tiksinebilirsin dedi.daha sonraki haftalar cok daha fazla gerekliymis ondanda olmayalim dedi.vitaminede baslayamadim bu gece baslarim ins.kilo almaya basladinmi peki?
bana da yeni başlattı zaten. elevit, magnezyum, demir bir de balık yağı hapı verdi. hepsi iyi de demir ilacı beni mahfetti. doktoruma sorucam bakalım olmadı ilacı değiştiricez. başlamamakla iyi yapmışsın. Daha henüz 1.5 kilo aldım canım. ama artık çok hızlı büyüyecekler, her hafta alırız heralde. inşallah senin bulantıların da kesilsin de bir an önce topla kendini
tbsn bısey sorcam canım sana 9 ay boyunca vurulcamısn kan sulandırıcı ıgneyı doktor bununla ılgılı bısey demedı ama galıba benımkı ılerı boyutta suan ıcın folıketsı dodex bıde benexon kullanıyrm vıtamınsızlıkde var cok korkyrm aslında dusuk tehlıksı yasarım dıe ınş.igneler ıyı gelır
as canım hep aklımdasın gönlüm dualarım seninle canım inşallah rabbim bu kez güldürecek yüzünü..
lily canım konrtoller güzel geçiyor kıpır kıpır içeride bi de tatlı bişey yiyip girersen hiç durmuyor..
canim sen tekmeleri hissetmeye baslamissin tebrikler.insan daha bi rahatliyordur hareketlerini hissettikce.hissetmeyince insan kontrol gununu bekliyor iyilermi diye.darisi basimiza ins sagli sollu artik:)ne zaman hissedicem diye bekleyip duruyorum heyecanla.dualarin icin cok tesekkurler.ins saglikla dogarlarda mutluluklari zorluklarini unutturur..bu arada esin ailen sehir disindaymis Allah kavustursun..sevgiler...
Slm kızlar ne var ne yok ben bayadir giremedim siteye bu arada tek ebriyo transferim yapıldı ve bugün idrarda silik 2.çizgiyi gördüm ve çok mutluyum yarın da kan vericem inşallah
masaallah canim tebrikler cok sevindim.o gunlere döndüm bi anda heyecanlandim.Rabbim tamamina erdirsin ins.
19 artı üçte başladım hissetmeye sanırım öncekilerde gaz değildi de ben öyle sanıyordum çünkü bir an dan diye çok güçlü tekmelere başladı, saat gecenin üçü ve uyuyamıyorum çok şükür hissedince çok rahatlıyorsun ama bazen arka arkaya hiç durmuyor sağa dönüyom sola dönüyom sanki sürekli rahat edemiyor gibi içim gidiyor acaba nasıl dursam da ne yapsamda mışıl mışıl uyusa diyorum :)))) çok şükür sağlıklı olsunda yeter k ben hiç uyumasamda olur gercekten..yakında sizinkilerde Başar, .bu arada çok teşekkür ederim eşim Cumartesi gelecek inşallah....
Inşallah ben hala şoktayim inanamıyorum çok silik ama ben hamile olduğuna çok fazla inanıyorum ama dün sabah bir damla pembe lekem oldu korktum yatıyorum bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?