Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canim sen tekmeleri hissetmeye baslamissin tebrikler.insan daha bi rahatliyordur hareketlerini hissettikce.hissetmeyince kontrol gununu bekliyoruz iyilermi diye.darisi basimiza ins sagli sollu artik:)ne zaman hissedicem diye bekleyip duruyorum heyecanla.dualarin icin cok tesekkurler.ins saglikla dogarlarda mutluluklari zorluklarini unutturur..bu arada esin ailen sehir disindaymis Allah kavustursun..sevgiler...

Rahim filmi yani hsg cektirecekler lütfen internetten yazılanları dikkate almayın hiç de ağrı veya acı olan bir olay diil çok da kolay
ben netten okuduklarımda dolayı rahim filmi cektirirken korku sokuna girdim fakat filmi hissetmedim.

canım benim midem epey düzeldi sadece belirli şeylere tepki veriyor. soğan, sarımsak dayanamıyorum mesela:) ama şişkinlik bende de oluyor, herşey gaz yapıyor. yeni vitaminlere başladım, dün demir ilacını içince çok fena oldum tüm gün kustum( sen kullanıyor musun?

merhaba canım nihayet topiğimize bir kız bebiş geliyor:)) güzel haberlerini bekliyoruz

evet canım ya biz artık Tbsn ile birlikte tekmeler yumruklar nerden geliyor şaşıracağız:)) çok zor ama çok keyifli olacağını düşünüyorum :)Rabbim bu topikte olsun olmasın isteyen, bekleyen herkese de nasip etsin

Tubişş arada yaz ama bizeeee. Doktordan sonra da haberlerini bekliyoruz canım

ayyy cok gecmis olsun canim yaa.genel olarak daha az olmasina sevindim.tamamen gecer ins.ben daha demire baslamadim drum bulantimin gecmedigini soyleyince baslamamiz lazim ama biraz daha bekliyelim yoksa tamamen tiksinebilirsin dedi.daha sonraki haftalar cok daha fazla gerekliymis ondanda olmayalim dedi.vitaminede baslayamadim bu gece baslarim ins.kilo almaya basladinmi peki?

bana da yeni başlattı zaten. elevit, magnezyum, demir bir de balık yağı hapı verdi. hepsi iyi de demir ilacı beni mahfetti. doktoruma sorucam bakalım olmadı ilacı değiştiricez. başlamamakla iyi yapmışsın. Daha henüz 1.5 kilo aldım canım. ama artık çok hızlı büyüyecekler, her hafta alırız heralde. inşallah senin bulantıların da kesilsin de bir an önce topla kendini

canim istanbuldaki doktorum 12.haftada baslatmisti demire.ama ben vitamini icemedigim gibi onuda icemedim.suan karstayim burdaki drda biraz bekliyelim deyince iyi oldu.elevite gebe kalincada devam etmem gerektigini soylemisti ama icemedim bulantidan.magnezyumla balik yagi soylemediler bana.bide ben minyon tipliyim.ya bebeklerime yetemezsem diyede korkuyorum.49 kiloydum normalde.bulantilarla 3 kilo verdim.yeni yeni donuyorum normal kiloma.ins saglikli hayirli bi sekilde tamamlariz hamileligimizi.amiiin..sevgiler canim...

popoca canım benım senle aynı zmanda basladık merkezde karsılamadık ama ınan sende aklımdasın masallah hamılelegın sorunsuz gecıyor kızında olucakms rabbım sagıkla kucagına almayıda nasıp etsın canım senınle 1 gun arayla aldık haberımızı hemen hemen herseyımız aynı tarıhlerde olmustu benımde bıdık benı bırakmasydı gene aynı zmnlarda yasıcaktık heyecanımızı nasıp degılms ınsallah buz bebegım ısıtır ıcımı

Son düzenleme:
tbsn bısey sorcam canım sana 9 ay boyunca vurulcamısn kan sulandırıcı ıgneyı doktor bununla ılgılı bısey demedı ama galıba benımkı ılerı boyutta suan ıcın folıketsı dodex bıde benexon kullanıyrm vıtamınsızlıkde var cok korkyrm aslında dusuk tehlıksı yasarım dıe ınş.igneler ıyı gelır

canim iyi gelir Allahin izniyle.bana dr en az 7 ay kullanacaksin sakin ihmal etme dedi.7ay dolunca devam edip etmiyecegimi tekrar soracagiz.ama o korku insanin icinden hic cikmiyo canim yaa.her gittigimde kalpleri atiyormu diye soruyorum once.bide erken dogumla kaybeden cok anne var.hepimize evlatlarimizin miss kokusunu duyursun Rabbim..iyi geceler canim..

Maşallah ona, Rabbim hepsini nazarlardan kazalardan belalardan tüm kötülük ve sıkıntılardan korusun, kucağımıza alıp mis kokularını içine çekmeyi nasip etsin

19 artı üçte başladım hissetmeye sanırım öncekilerde gaz değildi de ben öyle sanıyordum çünkü bir an dan diye çok güçlü tekmelere başladı, saat gecenin üçü ve uyuyamıyorum çok şükür hissedince çok rahatlıyorsun ama bazen arka arkaya hiç durmuyor sağa dönüyom sola dönüyom sanki sürekli rahat edemiyor gibi içim gidiyor acaba nasıl dursam da ne yapsamda mışıl mışıl uyusa diyorum :)))) çok şükür sağlıklı olsunda yeter k ben hiç uyumasamda olur gercekten..yakında sizinkilerde Başar, .bu arada çok teşekkür ederim eşim Cumartesi gelecek inşallah....

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Slm kızlar ne var ne yok ben bayadir giremedim siteye bu arada tek ebriyo transferim yapıldı ve bugün idrarda silik 2.çizgiyi gördüm ve çok mutluyum yarın da kan vericem inşallah

Slm kızlar ne var ne yok ben bayadir giremedim siteye bu arada tek ebriyo transferim yapıldı ve bugün idrarda silik 2.çizgiyi gördüm ve çok mutluyum yarın da kan vericem inşallah

masaallah canim tebrikler cok sevindim.o gunlere döndüm bi anda heyecanlandim.Rabbim tamamina erdirsin ins.

masaallah canim tebrikler cok sevindim.o gunlere döndüm bi anda heyecanlandim.Rabbim tamamina erdirsin ins.

Inşallah ben hala şoktayim inanamıyorum çok silik ama ben hamile olduğuna çok fazla inanıyorum ama dün sabah bir damla pembe lekem oldu korktum yatıyorum bu yüzden

bende senin gibi gec hissederim sanirim cunku karnim hep hareketli gazmi bebislermi iyice sertlesmeden anliyamam gibi geliyorolsun yeterki saglikli olsunlar.Onun keyfi iyidir sen huzursuz olma annesi:)evet canim biz unuturuz yeterki saglikla dunyaya gelsinler.sevgiler canim..

Inşallah ben hala şoktayim inanamıyorum çok silik ama ben hamile olduğuna çok fazla inanıyorum ama dün sabah bir damla pembe lekem oldu korktum yatıyorum bu yüzden

silikte olsa cizgi ciktigina gore Allahin izniyle hamilesindir canim.lekelenme bende olmadi ama cogu kiside oluyor.sen yat dinlen.yarin guzel haberlerle gelirsin ins.dualarim seninle canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…