silikte olsa cizgi ciktigina gore Allahin izniyle hamilesindir canim.lekelenme bende olmadi ama cogu kiside oluyor.sen yat dinlen.yarin guzel haberlerle gelirsin ins.dualarim seninle canim...
Slm kızlar ne var ne yok ben bayadir giremedim siteye bu arada tek ebriyo transferim yapıldı ve bugün idrarda silik 2.çizgiyi gördüm ve çok mutluyum yarın da kan vericem inşallah
mrb kızlar yeni üye oldum bizde bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz çok heyecanlıyım lütfen biraz destek olurmusunuz....
Slm kızlar ne var ne yok ben bayadir giremedim siteye bu arada tek ebriyo transferim yapıldı ve bugün idrarda silik 2.çizgiyi gördüm ve çok mutluyum yarın da kan vericem inşallah
Harika bir haber :)) İnşallah yarın daha güzel haberler almak dileğiyle...
Inşallah canım inşallah çok heyecanlıyım inanki inşallah bu sefer olmuştur da yarın güzel değerler ile gelirim bugün transfer günümü de sayarsam 10.günüm oluyor
mrb kızlar yeni üye oldum bizde bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz çok heyecanlıyım lütfen biraz destek olurmusunuz....
canim istanbuldaki doktorum 12.haftada baslatmisti demire.ama ben vitamini icemedigim gibi onuda icemedim.suan karstayim burdaki drda biraz bekliyelim deyince iyi oldu.elevite gebe kalincada devam etmem gerektigini soylemisti ama icemedim bulantidan.magnezyumla balik yagi soylemediler bana.bide ben minyon tipliyim.ya bebeklerime yetemezsem diyede korkuyorum.49 kiloydum normalde.bulantilarla 3 kilo verdim.yeni yeni donuyorum normal kiloma.ins saglikli hayirli bi sekilde tamamlariz hamileligimizi.amiiin..sevgiler canim...
merhaba canlarım
umarım herkes iyidir. ben de bugun doktora gittim, çok şükür oğluşlarım iyilermiş. içeride tepikleşip duruyorlardı çok komikti:)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin, çok dua ediyorum. kocaman öpüyorum hepinizi ve face'deki grubumuza daha fazla katılım bekliyoruuuzzz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?