Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

silikte olsa cizgi ciktigina gore Allahin izniyle hamilesindir canim.lekelenme bende olmadi ama cogu kiside oluyor.sen yat dinlen.yarin guzel haberlerle gelirsin ins.dualarim seninle canim...

Inşallah bakalım yarın ola hayır ola inşallah bu sefer oldu gibi leke de bende kan gibi açık pembe geldi hastaneyi aradım jeli ve kan hapını bıraktırdı iğneye başladim

Slm kızlar ne var ne yok ben bayadir giremedim siteye bu arada tek ebriyo transferim yapıldı ve bugün idrarda silik 2.çizgiyi gördüm ve çok mutluyum yarın da kan vericem inşallah

cnm çok sevindim allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşallah.benimki ilk testte silik bile değildi güneşe tutunca zar zor gözüküyoduki sadece ben görüyodum.sen rahat rahat silik çizgiyi ğörüyosan hayırlı olsun şekerim tekrar.yarın test sonucunu bekliyorum dualarım seninle.

Inşallah canım inşallah çok heyecanlıyım inanki inşallah bu sefer olmuştur da yarın güzel değerler ile gelirim bugün transfer günümü de sayarsam 10.günüm oluyor

ayyyyyyyyyyyyyyy, ya inşallahhhhhhhhhhhhh güzel haberlerini alırız yarın burdan inşallahhhhhhhhh, heyecanla bekliyorum hadi bize de umut ol tatlım :)

Slm kızlar ne var ne yok ben bayadir giremedim siteye bu arada tek ebriyo transferim yapıldı ve bugün idrarda silik 2.çizgiyi gördüm ve çok mutluyum yarın da kan vericem inşallah

hayırlı olsun canım yarın inş iyi bir değerle bizleri sevindirirsineeee artık sende biz isteyenlere dua edersin heralde

kızlar ben tedaviye daha başlamadığım için pek yazamıyorum,yumurtlama haftamın içindeyim kim bilir belki doğal yoldan olurda tüpe gerek kalmaz

oo baya soğuktur oralar şimdi dikkat et kendine ve oğluşlara:) ben de çok iri biri değilim, doktorum hatta dalga geçti sen bunları nasıl taşıyacaksın diye:) magnezyuma kas krampları için verdi, bir de rahim kasılmalarını engelliyormuş bu da erken doğum olmaması için önemliymiş ikiz annelerinde. balık yiyemediğim için de hap olarak verdi, omega3 rahim için de iyiymiş. buarada eleviti midemi bulandırmasın diye tam yatarken alıyorum, sabaha bişey kalmamış oluyor. demirhapını da bugun tok karına içtim, üstüne de mandalin yedim. sadece hafif bulantı yaptı ama çok şükür kusmadım. İkiz olduğu için bende bişeyler yetmeyecek diye korkuyorum

teşekkür ederim gülser tüp bebek tedavim ilk doğum kontrol hapı ve folik asit kullanıyorum bu siklusumda tüp bebek tedavim baslııcak ve nasipse 45 gün sonra hayırlı haberi alıcaz inşallah

Hayırlı olsuuuuuuun... Çok sevindim... Allah haırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Çok tebrik ederim Mimoza arkadaşım. Dondurulmuş tedavisimiydi taze miydi? Biraz tedavinden bahseder misin. Bizim gibi bekleyenlere ümit olsun. Tekrar hayırlı uğurlu olsun:)

Canımmmmm benimmmmm çok çok çok sevindim, yoktun uzun zamandır merak ediyordum seni, hep dualarimdaydin , dondurulmuşla mı yaptın yeni tedavimiydi, inşallah bugün kan testinde güzel çıkar ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim

Çok sağolun kızlar allah razı olsun sizden. Dondurulmuş tedavisi gördüm canım sabah gidip kan verdim saat 4de çıkacak dediler ben bir daha çıkamam da bugün akşam eşim işe giderken alıp bana haber vericek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…