anammm buz bebek sıkı sıkı tutunmus annesıne=) canımm yaaaa cok sevındım ınan 4 e kadar nasıl beklıcennn ayyy hadııı ıns yuksek bı kan degerınle hamıleyımmm dersınkı ıdrarda cıktgına gore buz bebegın senınledır annesı gostermıs kendını..benım9.gunde gostermıstı kendınııı
yasasın buz bebekler
canım hıc bozma moralını aksam herseyın aslını ogrenceksın nasılsa ama gebelık olusmamıssa cıkmazdıkı sen sımdı bunları dusunupte huzursuz etme kendını
oo baya soğuktur oralar şimdi dikkat et kendine ve oğluşlara:) ben de çok iri biri değilim, doktorum hatta dalga geçti sen bunları nasıl taşıyacaksın diye:) magnezyuma kas krampları için verdi, bir de rahim kasılmalarını engelliyormuş bu da erken doğum olmaması için önemliymiş ikiz annelerinde. balık yiyemediğim için de hap olarak verdi, omega3 rahim için de iyiymiş. buarada eleviti midemi bulandırmasın diye tam yatarken alıyorum, sabaha bişey kalmamış oluyor. demirhapını da bugun tok karına içtim, üstüne de mandalin yedim. sadece hafif bulantı yaptı ama çok şükür kusmadım. İkiz olduğu için bende bişeyler yetmeyecek diye korkuyorum
canım bılıyosundur belkı benım gebelıgım sonlandı valla bende hıcbısey olmadı desem yerıdır sdece 7.gunde oyulma gıbı kasıgıma agrılar grdı 12.gun sonucu ogrendgm gunden berıde 2 taraflı kasık agrısı cektım ınanılmazdı saglı sollu oluyorum sandım onunda nedenı kımyasalmıs olumlu dusun bu soruların cevabını aksam ogrenceksın=) umarım melegın senınledır kı nedense ben hamıle oldugunu dusunuyrm ınsallah oledır canım hıc stres yapma
Çok sağolun kızlar allah razı olsun sizden. Dondurulmuş tedavisi gördüm canım sabah gidip kan verdim saat 4de çıkacak dediler ben bir daha çıkamam da bugün akşam eşim işe giderken alıp bana haber vericek inşallah
cnm inşallah güzel bir degerle seviniriz hep birlikte.hcg sonucu 2 saatte çıkar cnm telefonlada sonuç alabilirsin akşam 4 e kadar çatlatma bizi ara 1 gibi hastaneyi:)
oo baya soğuktur oralar şimdi dikkat et kendine ve oğluşlara:) ben de çok iri biri değilim, doktorum hatta dalga geçti sen bunları nasıl taşıyacaksın diye:) magnezyuma kas krampları için verdi, bir de rahim kasılmalarını engelliyormuş bu da erken doğum olmaması için önemliymiş ikiz annelerinde. balık yiyemediğim için de hap olarak verdi, omega3 rahim için de iyiymiş. buarada eleviti midemi bulandırmasın diye tam yatarken alıyorum, sabaha bişey kalmamış oluyor. demirhapını da bugun tok karına içtim, üstüne de mandalin yedim. sadece hafif bulantı yaptı ama çok şükür kusmadım. İkiz olduğu için bende bişeyler yetmeyecek diye korkuyorum
Eşim saat 7de işe gidiyor o giderken alicak yani biraz fazla beklicez dünki test de soldu baya iki çizgide silindi ağrı nerdeyse kayboldu koyu olanda rengi açıldı oda beni morelimi bozdu hali ile biraz yoksa test yanlış mi diye ama neyse akşama belli olacak
Hamileyimmmmmmmm
Değerin 108çıktı mail olarak geldi bana
Hamileyimmmmmmmm
Değerin 108çıktı mail olarak geldi bana
popoca canım benım senle aynı zmanda basladık merkezde karsılamadık ama ınan sende aklımdasın masallah hamılelegın sorunsuz gecıyor kızında olucakms rabbım sagıkla kucagına almayıda nasıp etsın canım senınle 1 gun arayla aldık haberımızı hemen hemen herseyımız aynı tarıhlerde olmustu benımde bıdık benı bırakmasydı gene aynı zmnlarda yasıcaktık heyecanımızı nasıp degılms ınsallah buz bebegım ısıtır ıcımı
Çok sağolun kızlar allah isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı da sana as ben gerçekten inanamıyorum hala çok garip hiç birşey de hissetmiyorum rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?