Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

anammm buz bebek sıkı sıkı tutunmus annesıne=) canımm yaaaa cok sevındım ınan 4 e kadar nasıl beklıcennn ayyy hadııı ıns yuksek bı kan degerınle hamıleyımmm dersınkı ıdrarda cıktgına gore buz bebegın senınledır annesı gostermıs kendını..benım9.gunde gostermıstı kendınııı
yasasın buz bebekler

Eşim saat 7de işe gidiyor o giderken alicak yani biraz fazla beklicez dünki test de soldu baya iki çizgide silindi ağrı nerdeyse kayboldu koyu olanda rengi açıldı oda beni morelimi bozdu hali ile biraz yoksa test yanlış mi diye ama neyse akşama belli olacak

canım hıc bozma moralını aksam herseyın aslını ogrenceksın nasılsa ama gebelık olusmamıssa cıkmazdıkı sen sımdı bunları dusunupte huzursuz etme kendını

canım hıc bozma moralını aksam herseyın aslını ogrenceksın nasılsa ama gebelık olusmamıssa cıkmazdıkı sen sımdı bunları dusunupte huzursuz etme kendını

Çok haklısın peki siz benim gibi son günlerde neler hissettiniz neler oldu mesela bende perşembe günü pembe lekelenme ve adet olucak gibi şiddetli karın bel ağrısı oldu sonra leke geçti ağrılar da özellikle akşamları çok oluyor ama baya hafiflemış olarak bunun dışında birde transfer gününden beri görgüslerim ağrıyordu oda azaldı baya böyle yani

canım bılıyosundur belkı benım gebelıgım sonlandı valla bende hıcbısey olmadı desem yerıdır sdece 7.gunde oyulma gıbı kasıgıma agrılar grdı 12.gun sonucu ogrendgm gunden berıde 2 taraflı kasık agrısı cektım ınanılmazdı saglı sollu oluyorum sandım onunda nedenı kımyasalmıs olumlu dusun bu soruların cevabını aksam ogrenceksın=) umarım melegın senınledır kı nedense ben hamıle oldugunu dusunuyrm ınsallah oledır canım hıc stres yapma

evet canim karla kapli buralar:)yatarken icmek iyi fikir bende oyle icerim artik.diger ilaclarida kullansam iyi olur.sorsammiki doktora.erken dogumu engelliyorsa onemli.balikta yiyemiyorumya onlara yetemezsem dedigim zaman esim Allah kaldiramayacagin yuku yuklemez diyor.anne olmak boyle birsey hep daha iyisi olsun istiyoruz.ins.da istedigimiz gibi saglikli ve hayirli anneler oluruz bebislerimizde saglikli ve hayirli olurlar.bebislerin hareketlerini hissedersen paylasirsin dimi heyecanla o ani bekliyorum ben:)bazen karnimda ufak hareketler oluyor.ama gazdandir diyorum iyice tekmelenmeden anliyamayacagi
sanirim

Ay pardon ya ben seni hamile olarak hatırladım inşallah ilk fırsatta olur seninde doğru söylüyorsun ama kendimi her ne kadar hamile olarak hissetsem de yinede ister istemez korkuyor insan diğer test yaptırdığım gün geldi aklıma da

cnm inşallah güzel bir degerle seviniriz hep birlikte.hcg sonucu 2 saatte çıkar cnm telefonlada sonuç alabilirsin akşam 4 e kadar çatlatma bizi ara 1 gibi hastaneyi:)

cnm inşallah güzel bir degerle seviniriz hep birlikte.hcg sonucu 2 saatte çıkar cnm telefonlada sonuç alabilirsin akşam 4 e kadar çatlatma bizi ara 1 gibi hastaneyi:)

Hastane çok yorumdu belki ondandir hatta herzaman gittigim hastaneye gittim normelde orda 1.5saate çıkıyordu ama ordada aksine pazartesi ancak çıkar dediler bende farklı hastaneye gittim telefondan sonuç bildirmiyoruz dediler ama ben yinede şansımı denerim

Canım sen hiç merak etme, bebekler zaten alması gereken her şeyi plasentadan ve senin depolarından alarak seni sömürüyor :) Kendi sağlığımız da önemli olduğu için ve aşırı halsizlik va olmasın diye biraz daha fazla yememiz ve ek vitamin almamız gerekiyor... Eminim o bıcırıkların ikisi de gayet güzel besleniyorlar :)

Canım benim, hayırlı sonuç olsun da geç olsun. Bak bu yüzlerce sayfa boyunca ben de dahil hepimiz belirti aradık- gerçi şimdi düşünüyorum "al sana belirti" diye anam ağlıyor resmen :) ama belirtiler gelip geçiyor, bir şey bitiyor öbürü başlıyor. Ama Allah'a şükürler olsun ki bizim içimize can verdi, inşallah bütün isteyen herkese hayırlı evlatlar versin, sana da...

Not: İlk günlerdeki kadar ağrı olmuyor genelde, o yüzden moralini bozma. Ben diliyorum ki bu kez Allah yüzüne güldü, bu kez "ol" dedi :) Şimdi hepimiz için dua edeceğim. Heyecanla bekliyoruz güzel haberi...

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Çok sağolun kızlar allah isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı da sana as ben gerçekten inanamıyorum hala çok garip hiç birşey de hissetmiyorum rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini de

canım benım cok saol bende bu ay sonu dondurulmuslarımı denıcem ıns banada nasıp eder rabbımm..tadını cıkar canım benım rabbım sag salım kucagına almayıda nasıp etsın

canım bu kez olacak inşallah kalbim seninle.geç olsun güüç olmasın benimki ablalık edecek seninkine :)dondurulmuşların var bence bu büyük bir şans tedavi sürecini bir daha yaşamayacaksın..önce allaha sonra kendine güven öpüyorum canım

Çok sağolun kızlar allah isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı da sana as ben gerçekten inanamıyorum hala çok garip hiç birşey de hissetmiyorum rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini de

canım tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…