bence sen aşıksın, aşık kadın sendromu yaşıyorsun, oğluna sırıl sıklam aşıksın tatlım, bunca yıl peşinden koştun imkansız gibiydi sahip oldun şimdi de kaybetme korkusu yaşıyorsun ne dersek boş bu kaygıları yaşayacaksın, ama uyku sorununu çöz yeğenimize dinlenme imkanı ver
canım benimmmm seviyim seniii, adetimin 14.günü ameliyat oldum ve ilk günler azıcık kanamam vardı nokta nokta lekeler, adetimin 26.günü yani ameliyatın 12.günü estrofem kullandığım halde regl oldum galiba, doktor ara ara lekelenme olur 6 hafta demişti bundan bahsetmemişti p.tesi günü arayacağım korkuyorum çok yoğun bir şekilde kanamam var sende olmuş muydu?
Maalesef benim de uykularım çok bölük pörçük, haftada ancak 1-2 gün sorunsuz uyuyorum. Bugünler de geçer inşallah :)
çok teşk ederim canım amin inş.uykusuzluğun için bir fikrim var yatağının baş ucuna yani komidine bir kase lavanta koy bende bazı zamanlarda uykusuzluk çekiyorum psikolojik mi bilmiyorum ama faydasını gördüm paylaşmak istedim Allaha emanet olun
merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun.inşallah bizimde olsun. ben de florencede deneme yaptım ama olmadı senin doktorun kimdi hangi florencedeydin canım.
Çok teşekkür ederim, aminnnnnn inşallah tez zamanda oldun sizinde, Florence n. Gayrettepe Banu Bingöl gönenç doktorum, embriyoloğum cenk Özkan , ilk taze deneme 1.transfer negatif , 5 ay sonra farklı prosedürle 2 dondurulmuş embriyo transferl, 1 pozitif canım, embriyolar aa kalite 5.gün blastotist , Allah yardımcın olsun, şans hep seninle olsun
Hele bir doğsun ponpikler sağlıkla, Rabbim sana o gücü ve enerjiyi verir, sen gönlünü ferah tut benim güzel arkadasımmm
canim face grubuna katilmayi cook isterdim ama giremiyorum cunku uye degilim.tuhaf gelecek belki ama esim istemiyorkendiside kullanmiyor zaten.neyseki buraya hic itiraz etmedi.bende buradaki paylasimlarla idare edecegim artik..
canımsınn.. sizin destekleriniz olmasa zaten napardım ben bilemiyorum. buarada listeyi yarıladık demişsin ya inanıyorum o liste tamamen hamile yazısıyla dolacak dimi lily:))))
Canım ara o zaman ben de de aksi gibi geçirdiğim ameliyat ve kürtajlardan sonra neredeyse toplamda 3 gün , iki üç damla kan geliyordu , korkma canım benim yarın mutlaka doktorunu ara ne kadar geldiğini ner söyle bakalım ne diyecek, hayırlısı, haber ver bana yarın olur mu canım
İnşallah canım inşallah iki yıldır kendi kendine uykusuzlukla mücadele vermeye çalışıyorum özellikle düşük doğumumdan sonra düzelmedi, ilaç ve psikoloğun zaten ne yapacagı belliydi gitmedim , zaten tüp bebek tedaviler müsaade etmezdi, o zaman neysede şimdi içimizdeki can için üzülüyorum sanki ben düzensiz olunca oda düzensiz, ama benim sorunlarım hep dış kaynaklı, üçüncü şahıslar silsilesi , süpüre süpüre insancık bırakmadım etrafımda yine nerde sap var bulur beni....elbet geçer bugünlerde inşallahhhhh canımmmm
haber veririm canım, vallahi çok tırsıyorum:18:ömrüm boyunca böyle yoğun adet olmamıştım:44:
Amin canım. Neler neler geçmedi ki, bugünler de geçer. Hele yavrularımızı Allah'ın izniyle kucağımıza alınca her şeyi, bütün dertlerimizi unutacağız...
doktorum her şeyin normal olduğunu söyledi içim rahatladı kızlar, öpüyorum sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?