Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Hamileyimmmmmmmm
Değerin 108çıktı mail olarak geldi bana

Tatlım mutluluğun daim olsun, şimdi geriye dönüp şöyle bir düşündüm de negatif alışlarımızı falan hepsi geride kaldı senin için, hep aydınlık ve mutlu yarınların olsun canım...

Son düzenleme:
bu arada kızlar ben facebook sayfasına yazdım da buraya yazmadım sanırım, rahimde perde için 2.ameliyatı oldum 14.gün bugün, en erken mart-nisan gibi başlayabileceğim 2.deneme için, sizin bebeler doğarkene yani :)))) sakın anne olduk, yorgunuz nete giremiyoruz bahaneleri üretmeyin o zaman valla kızarım haaa

Geçmiş olsun canım... Zaman çabucaaaaaaaaaaaaak aksın geçsin güzel haberlerini alalım inşallah...

Çok tebrik ederim Mimoza arkadaşım. Dondurulmuş tedavisimiydi taze miydi? Biraz tedavinden bahseder misin. Bizim gibi bekleyenlere ümit olsun. Tekrar hayırlı uğurlu olsun:)

merhaba voodoo teşekkür ederim:) dondurulmuşlarla oldu canım. ilkinde negatif sonuç almıştık. benim sorunum endometriozisti. tedavi hakkında bilmek istediklerini sorarsan yardımcı olmaktan mutlu olurum. sen tedavine başladın mı başlayacak mısın? Rabbim hepinize de nasip etsin inşallah en kısa sürede

eşin çok doğru demiş, ben de karamsarlığa kapıldığım zaman aynı cümleyi söylüyorum kendi kendime. istersen bir sor doktoruna, tabi herkesin durumu farklı canım. ben ilk 3 ay yattım mesela, belki doktorum tedbir amaçlı vermiştir. bende daha hareket hissetmiyorum, yani belki ben de senin gibi gaz diyip geçiyorum. bizim senle pek çok şeyimiz aynı olacak Allah nasip ederse, oyuzden herşeyi paylaşırız merak etme:)) buarada bizim facbookta bir grubumuz var istersen oraya da katılabilirsin, orda da epey sohbet ediyoruz

Canımm çok sağolasın. elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum ama hem şimdi hem de doğumdan sonra nasıl yeteceğim korkusu arada basmıyor değil. sayenizde daha pozitifim zaten:))

cnm çok geçmiş olsun.cnm bizler buradayız listenin hepsi önce sırasıyla hamiş olucak sonra dogum yapıcak sonra hep beraber bebişleri büyütcez inşallah hayırlısıyla merak etme cnm dualarımdasın hep.

bu arada kızlar facebook grubuna katılım artsın lütfen siz bizleri merak etmiyonuzmu yoksa 16 kişi olduk devamını bekliyoruz.facebook arama motoruna ' degerli anne' yazın profil resminde bir kadın kucagında bebegi var grunba davet yollayın ben kabul edicem grup gizli grup hatta baya baya gizli kimin ne yazdıgı filan gözükmüyo diğer arkadaşlarınıza vs.sadece biz bizeyiz:) :)))))

Çok çok sağolun kızlar allah bekleyen herkese nasip etsin bende çok mutluyum anne oldum kulağa ne kadar hoş geliyor

menac geçmiş olsun yalnız değilsin merak etme canım ben burdayım birlikte yazışırız benimde bu gidişle tedaviye başlayacağım yok başlasam bile transferin ne zaman yapılacağı belli değil

Benim de ikinci denemem başladı. Bu sefer dondurulmuş 2 embriyomla olacak. Benim bu dondurulmuş tedavide merak ettiğim sizlerin doğal siklus ile mi konuldu? Yani hiç ilaç almadınız değil mi? Benim baştan iğne ile olacaktı sonra vazgeçtim hormon almaktan doğal yolla istedim bakalım hayırlısı bu ay sonuna testim olur diye düşünüyorum. Hamile haberlerini aldıkça özellikle dondurulmuş tedavilere çok seviniyorum arkadaşlar adına ve kendi adıma da ümitleniyorum

Son düzenleme:

Beni de listeye ekler misiniz? yaş: 32, 2. deneme (dondurulmuş) Yer: Anatolia Tüp bebek Ankara Sebepsiz infertilite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…