Benim de ikinci denemem başladı. Bu sefer dondurulmuş 2 embriyomla olacak. Benim bu dondurulmuş tedavide merak ettiğim sizlerin doğal siklus ile mi konuldu? Yani hiç ilaç almadınız değil mi? Benim baştan iğne ile olacaktı sonra vazgeçtim hormon almaktan doğal yolla istedim bakalım hayırlısı bu ay sonuna testim olur diye düşünüyorum. Hamile haberlerini aldıkça özellikle dondurulmuş tedavilere çok seviniyorum arkadaşlar adına ve kendi adıma da ümitleniyorum
Canımm çok sağolasın. elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum ama hem şimdi hem de doğumdan sonra nasıl yeteceğim korkusu arada basmıyor değil. sayenizde daha pozitifim zaten:))
menac geçmiş olsun yalnız değilsin merak etme canım ben burdayım birlikte yazışırız benimde bu gidişle tedaviye başlayacağım yok başlasam bile transferin ne zaman yapılacağı belli değil
Gözün aydınnnn cnmmmmmmm
hayırlı olsunnnnnnnnnnn
çok iyi yaaaaaaaaaaaa
darısı bana ve tüm isteyenlerin başına inş.
canım benım cok saol bende bu ay sonu dondurulmuslarımı denıcem ıns banada nasıp eder rabbımm..tadını cıkar canım benım rabbım sag salım kucagına almayıda nasıp etsın
cnm inşallah güzel bir degerle seviniriz hep birlikte.hcg sonucu 2 saatte çıkar cnm telefonlada sonuç alabilirsin akşam 4 e kadar çatlatma bizi ara 1 gibi hastaneyi:)
Eceeeeeeeeeee sen olsan çatlardın heee:))))))) nasıl dayandın kiii, yerim seni ben
Tililililiilili ohhh be, yeni bir umut, yepyeni bir can daha geldi aramıza, şükürler olsun allahıma, çooook ama çok sevindim Esra , dondirik oğlumun bir dondirik kardeşi daha oldu, tebrik ederim canım, Rabbim kucağına alacağın günü en güzel şekilde nasip eylesin ....
Menac canım gruba yazmadın ameliyat gününü yada benim aklım çok dalgın bu ara, çok çok geçmiş olsun tekrar canım, sen merak etme, ben doğursamda senin güzel haberini kaçırmam burda, zaten hep dualarımdasın, Rabbim senin ve listedeki herkesin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah, adet düzenin nasıl?
Listeyi 10 10 yarıladık, darısı göz açıp kapayıncaya kadar diğer kader arkadaslarıma, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canlarım, hepinizi çok seviyor, oğluşla sizi sevgiyle kucaklıyoruz ....
Saat gecenin ikisi oğluş ve ben yine kıpır kıpırız, boş durmayıp birazdan dualara başlarız ....ne yapıcam bu uykusuzluğu bilmiyorum kızlar, Pazartesi detaylı ultrasona giricem kızlar, dua edin bizim için, eğer uygun pozisyonda kendini gösterirse 4 boyutlu renkli fotoğraflarını ve 20 dk ilk renkli 4 boyutlu kamera görüntülerini alıcaz....çok heyecanlıyım, şu an çok tepikliyor, attığı her tekme için Rabb'ime binlerce kez teşekkür ediyorum, Rabbim bu duyguyu tez zamanda hepinize yaşatsın
Ben artık hareketlenmeye başladım çok, bazen bebeğin bir tarafı sanki dikişime baskı yapıyor, kendimi çok suçlu hissediyorum bazen çok eğilip kalkıyorum ama dizlerimi büküyorum, brş aydır yat yat enerji gelio artık, iknci trimestirin son ayına girdim, rahmim aşağı düşecek gibi his geliyor, ev bir haftadır curcuna, salı günü inşallah biraz kafa dinlicem belki o zaman uykumda düzene girer ...7 aydan sonra sanırım daha zorlaşıcak o yüzden bu ara bari evde enerjik oluyorum , nasılsa dışarı yok
Saat gecenin ikisi oğluş ve ben yine kıpır kıpırız, boş durmayıp birazdan dualara başlarız ....ne yapıcam bu uykusuzluğu bilmiyorum kızlar, Pazartesi detaylı ultrasona giricem kızlar, dua edin bizim için, eğer uygun pozisyonda kendini gösterirse 4 boyutlu renkli fotoğraflarını ve 20 dk ilk renkli 4 boyutlu kamera görüntülerini alıcaz....çok heyecanlıyım, şu an çok tepikliyor, attığı her tekme için Rabb'ime binlerce kez teşekkür ediyorum, Rabbim bu duyguyu tez zamanda hepinize yaşatsın
Ben artık hareketlenmeye başladım çok, bazen bebeğin bir tarafı sanki dikişime baskı yapıyor, kendimi çok suçlu hissediyorum bazen çok eğilip kalkıyorum ama dizlerimi büküyorum, brş aydır yat yat enerji gelio artık, iknci trimestirin son ayına girdim, rahmim aşağı düşecek gibi his geliyor, ev bir haftadır curcuna, salı günü inşallah biraz kafa dinlicem belki o zaman uykumda düzene girer ...7 aydan sonra sanırım daha zorlaşıcak o yüzden bu ara bari evde enerjik oluyorum , nasılsa dışarı yok
Gülser canım biz hep yanındayız, allahım sanada bol umut , güç sabır versin, en kısa zamanda kucağın bol bol dolsunnnn
teşekkür ederim kızlarrrrrrr iyi ki varsınız
gülsercim elbette beraberiz Allah bize de haykıra haykıra hamileyim demeyi nasip etsin burda
eşin çok doğru demiş, ben de karamsarlığa kapıldığım zaman aynı cümleyi söylüyorum kendi kendime. istersen bir sor doktoruna, tabi herkesin durumu farklı canım. ben ilk 3 ay yattım mesela, belki doktorum tedbir amaçlı vermiştir. bende daha hareket hissetmiyorum, yani belki ben de senin gibi gaz diyip geçiyorum. bizim senle pek çok şeyimiz aynı olacak Allah nasip ederse, oyuzden herşeyi paylaşırız merak etme:)) buarada bizim facbookta bir grubumuz var istersen oraya da katılabilirsin, orda da epey sohbet ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?