kızlar merhaba, başıma neler geldi inanamazsınız c.tesi yumurta toplanıcak diye gittim hastaneye sözde 1 saat kalıp çıkıcaktım hastaneden ama ancak bugün çıkabildimbartolin kisti vardı bende yumurtaları toplarken onunda içini boşaltmışlar enfeksiyon olur diye tuttular hastanede p.tesi çıkarıcaz dediler sonrada salı transferini yapıp öyle çıkaralım dediler...damardan antibiyotik verdiler sabah akşam umarım bir an önce atabilirim onları vucüdumdan çünküüüüü iyi haber 2 yavru transfer edildi bugün :))) umarım tutunurlar öğrenmek için 14 gün bekliycez yapıcak bir şey yok :))) Allahtan 20 gün raporluyum evde oturup keyif yapıcam Allah izin verirse
canımmm çok sevindim inşallah sevincin böyle devam eder ilk denemen mi?sorununuz neydi canım sizin?ya bişey sorucam bu rahim kalınlığı ne oluyor tüp tedavisinde bunun için iğne ilç vs bişeymi kullanılıyo bilgi verirseniz sevinirim :18:kızlarrrrrrrrr rabbimizin mucizeleri çok benim rahim istenilen kalınlığa ulaşmış 8.50 şuan ve embriolarımın hepsi 1.kaliteymiş 14 tanesi de aynı şekilde devam ediyormuş bu durumda 5.gün embriosu transfer edilecekmiş cuma günü bir sıkıntı yaşanmazsa transferim varDua edenlerden allah razı olsun, hepimiz için dua ettim, sabaha kadar yatakta döndüm durdum bir uyanık bir uyur vaziyette her uyanışımda tekrar dua ettim rabbime binlerce şükür!
CANIM HAYIRLI HABERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH KADİR GECESİ GÜNÜ TRANSFERİNİN OLMASI ZATEN MUHTEŞEM :) İÇİMDEN Bİ SES TUTTUĞUNU SÖYLÜYOR DİKKAT ET KENDİNEcanım ben ege üniversitesinde yaptırdım ama önemli olan raporunun çıkması, şartları sağlarsan rapor çıkarıyorlar böylece devlet karşılıyor tedavini benim bugün tranfer yapıldı beklemedeyim :)
inş. Regl gelir ve hayırlısıyla tedavine başlarsın insan stress yaptıkça daha gecikebilir kafanı dağıtmakiçin bişeylelrle meşgul olmaya çalış iyi geceler
çok sevindim cnm nerde tedavi görüyodun .inş. kese yide kalp atışını da görceksin inş. bizim topiğede uğra
canımmm çok sevindim inşallah sevincin böyle devam eder ilk denemen mi?sorununuz neydi canım sizin?ya bişey sorucam bu rahim kalınlığı ne oluyor tüp tedavisinde bunun için iğne ilç vs bişeymi kullanılıyo bilgi verirseniz sevinirim :18:
cnm kusura bkma ben yanlış anladım...allah korusun tabiyki...hadi hayırlısı olsun topikte yeniyim ondan gerideyim biraz..sorun neydi sizde?yaşın kaç nerde tedavi gördün bende bu hafta başlıcam inşallah tedavime
sen olması gerekeni yapıyorsun canım böyle devam et heyecan yok stres yok karnındaki miniği strese sokma belki sana sesleniyo anneeeeeeee ben buydayımmmmm kasma kendini die :)) ben aşılama tedavilerimde heyecandan ölüyodum uyuyamıyordum ama şimdi olumsuzluk yaşamaktan duygusuz biri olmuşum bu hafta tedavime başlıcam tık yok bende sıradan kontrol gibi geliyo...boş yere stres yapma içini ferah tut allah kimsenin emeğini illaki boşa çıkarmaz..bizi kadın olarak yarattıysa illaki annelik duygusunu tattırır yaradan o kdr yüce ki...yeterki biz tedavimizi olalım tedbirimizi alalım...
ne güzel cancanim stres yok, bebiş içeride rahat:) hayırlısı ile güzel haberini alacağız.
Hanımlar bu arada merak ettiğim bir şey var, beslenmenize dikkat ediyor musunuz, neler yiyip içiyorsunuz, tavsiyeleriniz var mı?
Evet kızlar nasıl besleniyorsunuz , ben sabahları ceviz ve badem yiyorum bol su içiyorum ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Evet kızlar nasıl besleniyorsunuz , ben sabahları ceviz ve badem yiyorum bol su içiyorum ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Kızlarrrrrrrrr Rabbimizin mucizeleri çok benim rahim istenilen kalınlığa ulaşmış 8.50 şuan ve embriolarımın hepsi 1.kaliteymiş 14 tanesi de aynı şekilde devam ediyormuş bu durumda 5.gün embriosu transfer edilecekmiş cuma günü bir sıkıntı yaşanmazsa transferim vardua edenlerden Allah razı olsun, hepimiz için dua ettim, sabaha kadar yatakta döndüm durdum bir uyanık bir uyur vaziyette her uyanışımda tekrar dua ettim Rabbime binlerce şükür!
Kızlarrrrrrrrr Rabbimizin mucizeleri çok benim rahim istenilen kalınlığa ulaşmış 8.50 şuan ve embriolarımın hepsi 1.kaliteymiş 14 tanesi de aynı şekilde devam ediyormuş bu durumda 5.gün embriosu transfer edilecekmiş cuma günü bir sıkıntı yaşanmazsa transferim vardua edenlerden Allah razı olsun, hepimiz için dua ettim, sabaha kadar yatakta döndüm durdum bir uyanık bir uyur vaziyette her uyanışımda tekrar dua ettim Rabbime binlerce şükür!
Çok çok çok sevindim canım bende dün akşam sizin için çok dua ettim inşallah aynı enerji ile burda test sonucunu da yazarsın bize 3haneli olarakl :) o ebriyoları da imha ettirme dondurttur kız sakla ebriyoyü gelir vakti zamanı :) :) :) gerçekten adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?