Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

ohh ne güzel maşallah sana kadir gününde transferin olmuş allah kucağını boş bırakmasın

Kızlarrrrrrrrr Rabbimizin mucizeleri çok benim rahim istenilen kalınlığa ulaşmış 8.50 şuan ve embriolarımın hepsi 1.kaliteymiş 14 tanesi de aynı şekilde devam ediyormuş bu durumda 5.gün embriosu transfer edilecekmiş cuma günü bir sıkıntı yaşanmazsa transferim var dua edenlerden Allah razı olsun, hepimiz için dua ettim, sabaha kadar yatakta döndüm durdum bir uyanık bir uyur vaziyette her uyanışımda tekrar dua ettim Rabbime binlerce şükür!

Son düzenleme:
canımmm çok sevindim inşallah sevincin böyle devam eder ilk denemen mi?sorununuz neydi canım sizin?ya bişey sorucam bu rahim kalınlığı ne oluyor tüp tedavisinde bunun için iğne ilç vs bişeymi kullanılıyo bilgi verirseniz sevinirim :18:

CANIM HAYIRLI HABERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH KADİR GECESİ GÜNÜ TRANSFERİNİN OLMASI ZATEN MUHTEŞEM :) İÇİMDEN Bİ SES TUTTUĞUNU SÖYLÜYOR DİKKAT ET KENDİNE

inş. Regl gelir ve hayırlısıyla tedavine başlarsın insan stress yaptıkça daha gecikebilir kafanı dağıtmakiçin bişeylelrle meşgul olmaya çalış iyi geceler

canım hala gelmedi ya kafamı dağıtmak istiyorum ama olmuyo Oruçken ya yemek,su ya da tedaviye başlamak aklıma geliyo

çok sevindim cnm nerde tedavi görüyodun .inş. kese yide kalp atışını da görceksin inş. bizim topiğede uğra

canım kusura bakmayın yeni girebildim. ben konya euro fertilde tedavi oldum. dün dr gittim. 4 haftalık dedi. keseyi gösterdi ve bebişimizin ilk ultrason fotoğrafını verdi. dünden beri aklıma geldikçe bakıp öpüyorum. inşallah bu mutluluğu rabbim en kısa zamanda sizede tattırır.
bide tedaviye başlayınca transfer olunca elinize tesbih veya zikirmatik alın 4444 salatı tefriciye okuyun. ben yattığım yerden elimle hem göbüşümü okşayıp bebişimle konuştum, hemde okuyup hep dua ettim. bide hiç olumsuz düşünmedim. topiklerde bazı arkadaşlar bu ayda olmadı kesin diyolarya ben hiç öyle düşünmedim. hep güzel düşündüm. halada güzel olumlu düşünüyorum allahın izniyle.

sağol canım sorun pko ve rahimde perde vardı ameliyat oldum perde için ilk denemem, rahim kalınlığı bebeğin tutunup beslenmesi için önemliymiş, bunun için vucüda yapıştırılan bantlar ya da estrofem ve benzeri ağızdan alınan ilaçlar kullanılıyor belki başka ilaç da vardır ben bu kadarını biliyorum:44:

önemli değil canım 24 yaşındayım ben de pko vardı eşimde de sperm eksikliği istanbul medicana da tedavi gördüm

amin canım çooooooooookkkk teşekkür ederim iyi dileklerin için rabbim sana da bana da hepimize tattırsın inşallah anneliği

Hanımlar bu arada merak ettiğim bir şey var, beslenmenize dikkat ediyor musunuz, neler yiyip içiyorsunuz, tavsiyeleriniz var mı?

Evet kızlar nasıl besleniyorsunuz , ben sabahları ceviz ve badem yiyorum bol su içiyorum ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.

Haftada 50 gramdan fazla olmamalı badem diyorlar bir de ceviz değil de fındık tavsiye ediyorlar:)

Bakalım diğer hanımlar neler yapıyormuş...

Evet kızlar nasıl besleniyorsunuz , ben sabahları ceviz ve badem yiyorum bol su içiyorum ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.

Dün vaktim yoktu giremedim şimdi de geçmişi okumaya fırsatım yok ama ilk fırsatta geçmişe dönücem bir gelişme oldu mu ben yok iken bende şöyle ilaçlar bünyeme ağır geldi sanırım çok yoruluyorum çok uyuyorum vs. iki gündür ayaklarımın ağrısından duramadım hiç böyle yorulmazdim resmen ayaklarımın üzerine başamaz hale geldim ağrıdan neyse konuya dönelim
Beslenme olarak ben de çok su tüketiyorum kayısı yemeye çalışıyorum sadece bunun dışında özel yaptığım birşey yok ama transvere 1 2gün kala ananas yemeye başlıcam bende sizin gibi daha dikkatli olarak fındık ceviz badecen vs. bunlara dikkat edicem haa birde becerebilirsem süt içicem hiç içmem normelde kokusu bile midemi bulandirir

canım çok sevindim hayırkı olsun cuma günü ya varis oku canım duaların için sağol bende dua ettim rabbim kabuledicek hepsini bak gör uğur getirsin bu bebişli sana hepimize mesajların sonuna ekliyorum artık

Çok çok çok sevindim canım bende dün akşam sizin için çok dua ettim inşallah aynı enerji ile burda test sonucunu da yazarsın bize 3haneli olarakl :) o ebriyoları da imha ettirme dondurttur kız sakla ebriyoyü gelir vakti zamanı :) :) :) gerçekten adına çok sevindim

merhaba kızlar sabah yumurtalarım toplandı eşimdende sperm örneği ldılar bakalım yarın güzel haberleri vericekler c.teside büyük ihtimal transver olucak gerçi 3. gün embriyosu transfer etçez diye bişey demediler ama çok hafif ağrım hafif kanamam oldu çok rahat uyandım allaha şükür bana progestan 100 mg 2x1 vajenden bbitane antibiyotik prednol tb.climara forte diye bi bant verdiler yapıştırmam için hadi hayırlısı

ay cnaım alemsin valla güldürdün beni sakla embriyoyu gelir vakti zamanı süperdi

çok teşekkür ederim kızlar, hep güzel haberler alır ve veririz inşallahhh, bu topik bebik dolacak ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…