Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Bu arada ikindim walla ne yapayım umurumda değil,ikinmak dısında yapacak baska birşeyim yoktu, neler çektim bı Allah bilir bı ben, ama sagolun kızlar duphaloc a gerek kalmadı, kabizlik sorunu gecti,şükür ,walla kabizlik oldu,7.gunu mecburen ikindim diye tutmayacaksalar, sevgiyle güle güle :) ne diyim; olduğu kadar,olmadıgı kader, sağlam olanlar her türlü tutunur diyorum,zatı benim embriyolar 5 aydır -196 derecede donuk yasıyorlardı, ajuk güçlü olsunlar canım :))

Yaa öyle düşünme.Sayıları çok işte ne güzel,sevinmelisin.Kaliteleri de mükemmeldir,karamsar olma,1-2 tanesi 1.kalite olması yeter...Dualarımız seninle...
sayı fazla olunca kalıte dusuyo dıye bılıyorum o yuzden canım sıkılmıstı ama bugun bıraz daha ıyıyım canım sagool :)sabah aradılar 24 tanesı kalıtelıymıs ve 13 tane de embırıyo olusmus allaha sukur :) ınsallah hepsıde kalıtelı kalıtelı bölunurler :)
canım hiç merak etme en az 15 tanesi yavru olur sana :))) yarın da haberini alırsın zaten sen kendine iyi bak bol bol su iç, kabız yapmayacak şeyler ye ki transferden sonra da rahat edesin...
sagol canım :) sukurler olsun kı 13 tanesı embırıyo olusturmus :) su ıcmeye calsııyorum ama bu kabızlık sorunumu cozemedım bı turlu
yumurta fazla olunca kalıte dusuyor canım o yuzden moralım bozulmustu ama bugun hemsıre arayınca kendıme geldım:) 13 embırıyom var ınsallahh guzel guzel bolunurler :)
cnm dualarımız seninle sıkıntı yok ya karamsar olma az deil 29 taneeeee illaki 2 tanesi iyidir kesinlikle çok kalitelidir..sende mi pkolusun cnm?
aslında pko lu degılım neden boyle oldugunu ben de anlamadım. ılk tedavımde 9 yumurtam toplanmıstı ve 5 tanesı dollenmıstı sımdı ıse yumurta sayısı cok fazla ... ama allaha sukurler olsun kı 13 tanesı dollenmıs :) ınsallahh sonuna kadar hep ıyı haberler alırız :)

slm kızlar ben daha 5-6ay sonra başlıcm tedaviye.. Allah izin verirse tabii

siz yeni başladığınız için soruyorum..

masrafların devlet tarafından karşılanması için kaç yıllık evlilik şartı var.
devlette yaptıranlar cvp larsa sevinirim

canımmm cok sıkkın yaaaa 15 yumurtadan 5 yumurta nasıl fire verdıde 10a dustu anlamadımmmm

kızlar merhaba, başıma neler geldi inanamazsınız c.tesi yumurta toplanıcak diye gittim hastaneye sözde 1 saat kalıp çıkıcaktım hastaneden ama ancak bugün çıkabildim bartolin kisti vardı bende yumurtaları toplarken onunda içini boşaltmışlar enfeksiyon olur diye tuttular hastanede p.tesi çıkarıcaz dediler sonrada salı transferini yapıp öyle çıkaralım dediler...damardan antibiyotik verdiler sabah akşam umarım bir an önce atabilirim onları vucüdumdan çünküüüüü iyi haber 2 yavru transfer edildi bugün :))) umarım tutunurlar öğrenmek için 14 gün bekliycez yapıcak bir şey yok :))) Allahtan 20 gün raporluyum evde oturup keyif yapıcam Allah izin verirse

canım 3 yıllık evli olman gerekiyor ve devlet masrafların yarısını karşılıyor kullandığın ilaçlara görede değişiyor masraf tüp bebek için bana 1000-1,500 arası ilaç tutar dediler 1000 de hastaneye verdim

canımmm cok sıkkın yaaaa 15 yumurtadan 5 yumurta nasıl fire verdıde 10a dustu anlamadımmmm

canım niye takıldın ki sen buna sonuçta yaşını bilmiyorum ama sana lazım olan en fazla 2 yumurta benim 5 yumurta toplandı 4 ü dellendi 2 si gelişti diğer ikisinin akibeti belli değil daha ama 2 gelişen transfer oldu önemli olanda bu zaten :) sıkma canını Allaha güven

merhaba kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.
ben bugün dra gittim kendi drum yoktu başka bir dr vardı rahim kalınlıgım çok iyimiş kist filanda kalmamış bugün ilk iğneme başlıcam akşam saat 8:30 gibi iğnemi vurmayı düşünüyorum.
rahat rahat uyurum çok güzel uyutuyor bu iğneler beni.300 ünite gonal f le başlıcam.inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur banada dua edin olurmu?

cnm çok geçmiş olsun en azından farkedilip en başından alınmış iyide olmuş bundan sonra sorunsuz devam edrsin inş. tedavine hadi hayırlısı ikiz olursa deyme keyfine nedersin

neden canını sıkyosun ki 10 yumurta süper bende 3 taneydi biri gelişmedi 2 kaldı bakalım akıbeti neolcsk ve ben çok umutluyum olumlu şeyler düşünüyorum 1 tane olsun benim olsun

cnm çok geçmiş olsun en azından farkedilip en başından alınmış iyide olmuş bundan sonra sorunsuz devam edrsin inş. tedavine hadi hayırlısı ikiz olursa deyme keyfine nedersin

ne yalan söyliyim ikiz fikri başlarda korkutuyordu beni hala biraz korkutuyor ama 36 yaşındayım ikinciyi doğuramayabilirim eee bu durumda ikiz olsa daha iyi demeye başladım Allah sağlıklı hayırlı evletlar versin önemli olan bu :)

harika cnm tedavin hayırlı olsun .akşamı bekliyuorumben dua etmek için yasin okuycxam kısmetse hepimiz için

yasım 24 ya cumartesı gttgmde 15 vardı 3 gnde nasıl yok oldular anlamadım canım ona sıkıldı persembe kontrol var cumartesıde buyuk ıhtmal opu

sağol yaren Allah razı olsun..
bi yerde 5yıl evlilk şartı okudum ödüm koptuu

sen devlettemi yaptırdın ve sonuç ne.

herkesin kandili mübarek olsun

sağol yaren Allah razı olsun..
bi yerde 5yıl evlilk şartı okudum ödüm koptuu

sen devlettemi yaptırdın ve sonuç ne.

herkesin kandili mübarek olsun

canım ben ege üniversitesinde yaptırdım ama önemli olan raporunun çıkması, şartları sağlarsan rapor çıkarıyorlar böylece devlet karşılıyor tedavini benim bugün tranfer yapıldı beklemedeyim :)

cnm transferın hayırlı olsun ıns guzel hbrler verırsın en zoruda beklmek tedavı goz acıp kpyncaya kdr cbuk gecıyor ıgne kontrol opu derken bı bakmısn transferın olmus

ilk iğnemi saat 8:00 de vurdum kızlar ay 1 sene sonra tekrar tedaviye başlamak değişik geldi bana bi.
ama bu defa ümitliyim galiba:):):)

AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]reglyni bekliyor[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

hanımlar merhaba bugün yine yumurtalar var bol bol toplanmış allah artırsın transferli kızlar sizinde keyfiniz yerinde bugün pozitif enerji alıyorum sizden allah mutluluğunuzu dayim etsin kadir gecesiniz mübarek olsun ...benim bugün kotrolüm vardı yarın gece çatlatmalarım vuruluyo cuma 2yumurtacığımı alıcaklar hepinizin dualarına ihtiyacım var inşallah 2taneside kaliteli embriyo olabilirler...

canım sıkkın ya, haziranda tüp bebek yapanlar topiğindeydim regli beliyordum babam vefat etti onun acısı derken ağustos dedik, ağustosta rahim kalınlaşmadı, ne düşüneceğimi bilemiyorum, bu mübarek gecede rabbime yalvarıyorum bana da bebek nasip etsin, acılarıma son versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…