canım sıkkın ya, haziranda tüp bebek yapanlar topiğindeydim regli beliyordum babam vefat etti onun acısı derken ağustos dedik, ağustosta rahim kalınlaşmadı, ne düşüneceğimi bilemiyorum, bu mübarek gecede rabbime yalvarıyorum bana da bebek nasip etsin, acılarıma son versin
hanımlar merhaba bugün yine yumurtalar var bol bol toplanmış allah artırsın transferli kızlar sizinde keyfiniz yerinde bugün pozitif enerji alıyorum sizden allah mutluluğunuzu dayim etsin kadir gecesiniz mübarek olsun ...benim bugün kotrolüm vardı yarın gece çatlatmalarım vuruluyo cuma 2yumurtacığımı alıcaklar hepinizin dualarına ihtiyacım var inşallah 2taneside kaliteli embriyo olabilirler...
canım sıkkın ya, haziranda tüp bebek yapanlar topiğindeydim regli beliyordum babam vefat etti onun acısı derken ağustos dedik, ağustosta rahim kalınlaşmadı, ne düşüneceğimi bilemiyorum, bu mübarek gecede rabbime yalvarıyorum bana da bebek nasip etsin, acılarıma son versin
hanımlar merhaba bugün yine yumurtalar var bol bol toplanmış allah artırsın transferli kızlar sizinde keyfiniz yerinde bugün pozitif enerji alıyorum sizden allah mutluluğunuzu dayim etsin kadir gecesiniz mübarek olsun ...benim bugün kotrolüm vardı yarın gece çatlatmalarım vuruluyo cuma 2yumurtacığımı alıcaklar hepinizin dualarına ihtiyacım var inşallah 2taneside kaliteli embriyo olabilirler...
kızlar merhaba, başıma neler geldi inanamazsınız c.tesi yumurta toplanıcak diye gittim hastaneye sözde 1 saat kalıp çıkıcaktım hastaneden ama ancak bugün çıkabildimbartolin kisti vardı bende yumurtaları toplarken onunda içini boşaltmışlar enfeksiyon olur diye tuttular hastanede p.tesi çıkarıcaz dediler sonrada salı transferini yapıp öyle çıkaralım dediler...damardan antibiyotik verdiler sabah akşam umarım bir an önce atabilirim onları vucüdumdan çünküüüüü iyi haber 2 yavru transfer edildi bugün :))) umarım tutunurlar öğrenmek için 14 gün bekliycez yapıcak bir şey yok :))) Allahtan 20 gün raporluyum evde oturup keyif yapıcam Allah izin verirse
merhaba kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.
ben bugün dra gittim kendi drum yoktu başka bir dr vardı rahim kalınlıgım çok iyimiş kist filanda kalmamış bugün ilk iğneme başlıcam akşam saat 8:30 gibi iğnemi vurmayı düşünüyorum.
rahat rahat uyurum çok güzel uyutuyor bu iğneler beni.300 ünite gonal f le başlıcam.inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur banada dua edin olurmu?
sagol cnm alalh razı olsun benimde hepiniz teker teker dualarımdasınız allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah.Ece dualarım seninle, güzel haberler verdin:) her sey tıkır tıkır gitsin inşallah.
hadi hayırlısı benimde 2 tane yumurtam var olsun a z olsun kalitli olsun bize tutunsun 9 ay boyuncada bırakmasın benim yarın sabah 0930 da toplancak nasipse
Canım hakkında hayirlisi dualarimiz seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Kadir Gece'miz mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah...
Ece22 selam.Benim de sebep çikolata kisti.Listeye ekleyebilirsin.
ben tedaviye başladım zaten hatta yarın yumurtalar toplancak inş cumarteside transfer... herkesin kandili mübarek olsun inş rabbim herkesin dualarını kabul eder bebişlerimze kavuşuruz
Dualarımızın kabul olması dileğiyle arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun inşallah son tedavimiz olur..iyi geceler...ben hala ilaç kullandığım halde gelemeyen regl mi bekliyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?