inanmıyorum ya aradım saat 1 de gelin dediler bu nasıl bi lakayıtlık anlmadım aramsam nolcak allahım yardım et kızlar dua edin nolur ben çıkıyorum transfer için
inanmıyorum ya aradım saat 1 de gelin dediler bu nasıl bi lakayıtlık anlmadım aramsam nolcak allahım yardım et kızlar dua edin nolur ben çıkıyorum transfer için
Kilo yada şişlik yapmadı bende ama kendimi çatlıyacak gibi hissediyorum arada kilo almaktan korkuyordum ama şükür aksine kilo verdim
canım ben mucizelere çok da inanan bir insan değildim, ama artık inanıyorum hem de çokkkkk. Rabbim değil mi yoktan var eden, istesin 30 tane a kalite embriyodan yaratmaz ama senin tek embriyonu sana tutundurur can verir.
Mucizelere inanmamın sepeplerinden biri:
Benim kuzenimin eşi pko idi ama öyle böyle değil 3 ayda bir adet görüyor bazen 6 ay,yumurtlama yok, sadece klomen tedavisi gördü 7-8 defa para yok maddi durum kötü, geçen sene kızdı gitti baba evine bir uykusu var bir uykusu var başını kaldıramıyor komşusu diyor ki hamile olmayasın, 18 sene olmadı şimdi mi olacak diyor, bu çekişmeler böyle devam ederken meraklı komşu kadın test alıp geliyor zorla da yaptırıyor veeeee çift çizgi anında, test bozuktur diyor bir daha yapıyor yine çift, doktorun yolunu tutuyor meğer 2.5 aylık hamileymiş ama fark etmemiş, evlatlık bir kızı vardı şimdi iki kızı var :)) o maddi güçlükte sokağa atılan bir kızı almışlardı, bence bu yüzden mükafatlandırıldılar.
Umarım bizim için vakti zamanı şimdidir ve Rabbimiz bize de mucizelerini gösterir.
canım ben mucizelere çok da inanan bir insan değildim, ama artık inanıyorum hem de çokkkkk. Rabbim değil mi yoktan var eden, istesin 30 tane a kalite embriyodan yaratmaz ama senin tek embriyonu sana tutundurur can verir.
Mucizelere inanmamın sepeplerinden biri:
Benim kuzenimin eşi pko idi ama öyle böyle değil 3 ayda bir adet görüyor bazen 6 ay,yumurtlama yok, sadece klomen tedavisi gördü 7-8 defa para yok maddi durum kötü, geçen sene kızdı gitti baba evine bir uykusu var bir uykusu var başını kaldıramıyor komşusu diyor ki hamile olmayasın, 18 sene olmadı şimdi mi olacak diyor, bu çekişmeler böyle devam ederken meraklı komşu kadın test alıp geliyor zorla da yaptırıyor veeeee çift çizgi anında, test bozuktur diyor bir daha yapıyor yine çift, doktorun yolunu tutuyor meğer 2.5 aylık hamileymiş ama fark etmemiş, evlatlık bir kızı vardı şimdi iki kızı var :)) o maddi güçlükte sokağa atılan bir kızı almışlardı, bence bu yüzden mükafatlandırıldılar.
Umarım bizim için vakti zamanı şimdidir ve Rabbimiz bize de mucizelerini gösterir.
merhaba kızlar dun kontrole dıye gıttım transfer oldum geldım... ne oldugumu anlayamadım moralım bozuk bır sekılde gırdım transfere. 8 hucrelı 1. kalıte tek embrıyo transfer edıldı.hala moralım duzelmıs degıl. 28 ınde test yaptıracagım ınsallah allah dualarımı kabul eder. bu kezde negatıfı gormek ıstemıyorum ......
inşallah pozitif sonucu görürsün. Bozma moralini, stresten bebiş etkilenmesin. Allah büyüktür...
selam kızlaarrr
geriye dönük biraz okumaya çalıştım yine, ben girmeyeli ne güzel gelişmeler olmuş:)) bugunlerde çok kötü şişkinlik ve gaz problemi yaşıyorum, sanki patlayacak gibi hissediyorum. inanılmaz uykum geliyor, işim de yoğun dinlenmeye hiç fırsatım yokbayram dolayısıyla bir süre giremeyebilirim ama aklım sizde. ilk haberi yarin lilymeredin'den alıyoruz sanırım. ben inanıyorum olumlu olacak ve hepimize umut ve pozitif enerji verecek:))
merhaba kızlar dun kontrole dıye gıttım transfer oldum geldım... ne oldugumu anlayamadım moralım bozuk bır sekılde gırdım transfere. 8 hucrelı 1. kalıte tek embrıyo transfer edıldı.hala moralım duzelmıs degıl. 28 ınde test yaptıracagım ınsallah allah dualarımı kabul eder. bu kezde negatıfı gormek ıstemıyorum ......
inşallah ilk betan'da pozitif çıkar canımmmmmmmmİnşallah canım dediğin gibi olur...yarın ilk test kesin olmamakla beraber bir fikir verecek sanırım ilk betam...
cnm bozma moraliini bir veya iki önemli olan tutması değilmi tatlım...inşallah tutmuştur canını sıkma önemli olan hamile kalman deil mi güzelim
Kısmet böyleymiş canım.Moralini bozmaya ne gerek var.Bebişin şu an seninle,mutlu olman lazım,konuş onunla,şarkılar söyle,beraber geçireceğiniz güzel vakitleri düşün.Dinlen,o sana tutunmaya çalışıyordur şimdi,üzme onu da kendini de! :)))
Beni de geçen gün aradıklarında cumartesi transfer yapabiliriz demişlerdi,ben de bayramın 2.günü olsun istemiştim.Bugün de yarın için muayeneye çağırdılar.Belki bana da transfer yapacaklar,Hakkımızda hayırlısı...
inşallah ilk betan'da pozitif çıkar canımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?