inşallah Allah gönlüne göre versin.gönlünde olanı da hayırlı etsin.hepimiz birbirimize dua edelim...bende 3,günümdeyim yarın kontrole gidicem...........
tabi insanlık hali, aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorsundur, ama yine de olacak diye düşün bu sefer olacak, moral çok önemli çoğu insan gebe kalacağına inanmadığı için kalamıyormuş, lütfen inan...
A
İnan her seferinde bu kez olacak diyorum hep aynı umutla başlıyorum tedaviye ama umudum ne kadar büyük olursa hayal kırıklığımda o kadar büyük oluyorsenin opu günün belli oldumu
Yaa kızlar.Geçen gün yumurtalarım toplanmıştı,arkasından bir yığın ilaç vermişlerdi.Bu sabah reçeteyi okuyunca farkettim ki,ben progestereon jelini kullanmayı atlamışım.Salıdan itibaren akşamları 1,18'inden itibaren sabah-akşam uygulamam gerekiyormuş.Bu akşam uygulamaya başlıcam artık.Sizce transfer için sorun yaratır mı?
Kızlar,embriyo dondurma işlemi için ne kadar ücret ödediniz?Özelden yazar mısınız bana?Yarın dondurma kararı almamız gerekebilirmiş.
benim yaptırdığım merkezde (Bahçeci Tüp Bebek) ilk sene ücretsiz ondan sonra her sene için 500 euro canım
bence onu doktoruna danış ben de yanlışlıkla kullanmamam gerekeni kullanmıştımama allahtan 1 kere almıştım sorun değil demişti doktorum, sabahkini şimdi kullan istersen illa akşamdan mı başlaman lazım?
Aaaa süper.Ben de Bahçeci'deyim.Ücretsiz olduğunu bilmiyordum..Bu sene için aynı değil mi?
kızlar dua ttim yasin okudum1000 ihlas okudum ismlerinizi söyledim allah kabul edr inş. yapmam gerekenleri yaptım gerisi allahın takdiri umudum hala var
canım ben mucizelere çok da inanan bir insan değildim, ama artık inanıyorum hem de çokkkkk. Rabbim değil mi yoktan var eden, istesin 30 tane a kalite embriyodan yaratmaz ama senin tek embriyonu sana tutundurur can verir.
Mucizelere inanmamın sepeplerinden biri:
Benim kuzenimin eşi pko idi ama öyle böyle değil 3 ayda bir adet görüyor bazen 6 ay,yumurtlama yok, sadece klomen tedavisi gördü 7-8 defa para yok maddi durum kötü, geçen sene kızdı gitti baba evine bir uykusu var bir uykusu var başını kaldıramıyor komşusu diyor ki hamile olmayasın, 18 sene olmadı şimdi mi olacak diyor, bu çekişmeler böyle devam ederken meraklı komşu kadın test alıp geliyor zorla da yaptırıyor veeeee çift çizgi anında, test bozuktur diyor bir daha yapıyor yine çift, doktorun yolunu tutuyor meğer 2.5 aylık hamileymiş ama fark etmemiş, evlatlık bir kızı vardı şimdi iki kızı var :)) o maddi güçlükte sokağa atılan bir kızı almışlardı, bence bu yüzden mükafatlandırıldılar.
Umarım bizim için vakti zamanı şimdidir ve Rabbimiz bize de mucizelerini gösterir.
bekliyorum arasınlar diye ama arayan yok embriyologlar aramadı beni çok kötüyüm boğazıma bişey düğümlendi nefes bile zor alıyorum sanki alalhım yardım et ne zormuş sınavımız meğer
inanmıyorum ya aradım saat 1 de gelin dediler bu nasıl bi lakayıtlık anlmadım aramsam nolcak allahım yardım et kızlar dua edin nolur ben çıkıyorum transfer için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?