edirne ve tubasinop Allah tamamına erdirsin canlar,
ben de aldım bebeğimi geldim bu arada :)))))))
edirne ve tubasinop Allah tamamına erdirsin canlar,
Kızlar transferim oldu 2.kalite yumurta 4 hücreli . Transferden önce çok ağladım sonra sakinleştim. İnşallah hepimizin transferleri başarılı olur. Dualarım sizinle. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Test tarihim 29 ağustos. Menac tugbasinop allah yolumuzu açık etsin. Transferden sonra yarım saat yattım şimdi evdeyim arada geziniyorum.
Bu arada ben bugün dayanamadım,idrar testi yaptım,ona hic güvenmiyorum olumsuzda olsa canımı sıkmayacaktim zaten neyseki ikinci çizgi önce cok silik sonra yavaş yavaş cok net çıktı :))) darısı beta hcg e, kızlar dualarımız kabul oluyo mü ne :)))
haydı gozun aydın canım benımmm ınsallah pes pese guzel haberlerımızı verıcez bırbırımıze :)))edirne ve tubasinop Allah tamamına erdirsin canlar,
canım benım bende transferden once cok agladım ama artık sıkma canını bak bebegın suan senınle artık bızı hıssedıyolar. bol bol dınlen ben ıkı gundur yatıyrum sadece tuvalete kalkıyorum sende cok dıkkatlı ol canım guzel haberlerımızı alcaz ınsallah:)Kızlar transferim oldu 2.kalite yumurta 4 hücreli . Transferden önce çok ağladım sonra sakinleştim. İnşallah hepimizin transferleri başarılı olur. Dualarım sizinle. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Test tarihim 29 ağustos. Menac tugbasinop allah yolumuzu açık etsin. Transferden sonra yarım saat yattım şimdi evdeyim arada geziniyorum.
slm kızlar maşallah transferler olunmuş gergın streslı gerı sayım basladı desenıze..tuba sorması ayıp hangı hstnede tedavı grysun ole sacma seymı olur kontrole dıe gdysun transfrın oluyor sasırıdm yanı..hayırlsı dıelım sen pozıtıf dusun hep olumlu ol canım
Bu arada ben bugün dayanamadım,idrar testi yaptım,ona hic güvenmiyorum olumsuzda olsa canımı sıkmayacaktim zaten neyseki ikinci çizgi önce cok silik sonra yavaş yavaş cok net çıktı :))) darısı beta hcg e, kızlar dualarımız kabul oluyo mü ne :)))
merhaba kızlar dun kontrole dıye gıttım transfer oldum geldım... ne oldugumu anlayamadım moralım bozuk bır sekılde gırdım transfere. 8 hucrelı 1. kalıte tek embrıyo transfer edıldı.hala moralım duzelmıs degıl. 28 ınde test yaptıracagım ınsallah allah dualarımı kabul eder. bu kezde negatıfı gormek ıstemıyorum ......
koşuyolundakınemı gıdysun canm bnde umuttayımda onun ıcın srdumm negatıf enerjı verme kendıne hep ıyı bak canım bebegım benımle de hayırlısyla 12.gun guzel hbr verırısn
benımde opum war yarın:18:
Kızlar transferim oldu 2.kalite yumurta 4 hücreli . Transferden önce çok ağladım sonra sakinleştim. İnşallah hepimizin transferleri başarılı olur. Dualarım sizinle. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Test tarihim 29 ağustos. Menac tugbasinop allah yolumuzu açık etsin. Transferden sonra yarım saat yattım şimdi evdeyim arada geziniyorum.
canım ben Temmuz topiğindenim..
Bu işte en önemlisi moral ve motivasyon lütfen bunu aklından çıkarma...
tek bir olumsuz düşünceyi bile aklından geçirm...
inan ,inan kiş Rabbim de ol desin ,olsun bitanem...
lütfem Meryem suresini oku bebek duasıdır,çok özel bir duadır,7 günde 41 Meryem duası okuyan bebeğine kavuşur diyorlar...
böylece vesvese ve kuruntudan da uzaklaşırsın bitanem...
olacağına inan,moralini yüksek tut,dua et ve gerisini Rabbime bırak olacaktır bitanem..
bak bizim temmuz topiğinde 29 hamilemiz oldu bile maşallah..
masallah sızın topıgınızeeeee:))) ınsallahh bızım topıgımızde bol bebıslı olur:) valla olumsuzulukları aklımdan cıkarmaya calısıyorum ama bazen bu mumkun olmuyo ama oldugunca moralımı yuksek tutmaya calısıyorum zaten genellıkle uyuyorum ılacalardan mı oluyo anlamdım. meryem suresını hergun mu 41 tane yoksa toplamda mı 41 tane okuyacagım ?canım ben Temmuz topiğindenim..
Bu işte en önemlisi moral ve motivasyon lütfen bunu aklından çıkarma...
tek bir olumsuz düşünceyi bile aklından geçirm...
inan ,inan kiş Rabbim de ol desin ,olsun bitanem...
lütfem Meryem suresini oku bebek duasıdır,çok özel bir duadır,7 günde 41 Meryem duası okuyan bebeğine kavuşur diyorlar...
böylece vesvese ve kuruntudan da uzaklaşırsın bitanem...
olacağına inan,moralini yüksek tut,dua et ve gerisini Rabbime bırak olacaktır bitanem..
bak bizim temmuz topiğinde 29 hamilemiz oldu bile maşallah..
merhaba arkadaşlar bende 2.tüp bebek denememiş yaptırıcam regl bekliyorum..bursa acıbadem dr.şahin zeteroğlu
ben fulyadayım canımmm ..
ınsallahhhhhhh o guzel haberlerı verıcez bu ayyy :):):):))) hep ıyı dusunmeye calısıyorum ınsallahhh ıyı olcakk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?