oyyyy şimdi uyuyaman sen :)) ama bence uyu dinlenmiş bir şekilde al kuzucukları, Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin canım :) benim karın ve bel ağrım var uyuyamadım(
ahhhhh ne uykusu gözler cam gibi benm herifte bana inat hor hor maşallah................:)
:))) benimki de tam tersi o gece uyumamıştı, ama tam pimpirik isterik kadınlar var ya tam öyle, bazen rollerimizi karıştırıyorum :))) ama sen yine de uyu uyuuuuuuuu uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
kızlar mrblar bu ikinci üçüncü gün.vs embriyosu ne oluyor kafam karıştı yararlımı zararlı bişeymi anlamadım gittisabah bende iğnelerimi yazdırmaya gidiyorum inşallah terslik çıkmaz tamda bayrama denk geldi :18:
kızlar mrblar bu ikinci üçüncü gün.vs embriyosu ne oluyor kafam karıştı yararlımı zararlı bişeymi anlamadım gittisabah bende iğnelerimi yazdırmaya gidiyorum inşallah terslik çıkmaz tamda bayrama denk geldi :18:
uyuuuuuuuuuuuuuyamıyorummm adamın rahatlığı hastalık boyutunda çooook geniş neyapacaksın...
Hanımlar Selam :)
Bir süredir giremiyordum, biraz önce üşenmedim 40-50 sayfa okudum. Bu arada tedavisi devam edenler, transferi olanlar, yumurtlayanlar :) Allah herkese hayırlısını versin inşallah. İlk hamilemize kavuştuk, darısı hepimizin başına inşallah...
Süreçte daha geride olan arkadaşlara fikir vermesi için özetleyeyim: 36 yaşındayım. Hormon tedavim toplam 10 gün sürdü. 8 gün boyunca Gonal F kullandım (yüksek doz), 9 ve 10. günler Monogon + çatlamayı engelleyici... Dün gece ise çatlatmayı bastım :) Yarın sabah yumurtacıklarım toplanacak inşallah, nolur dua edin, hepsi kaliteli olsun. Çünkü topu topu 3 tane yumurtam büyüdü... Bu arada karın ağrılarım, batmalar ve vücudumda biraz ödem oldu. Akşamları inanılmaz uykum geldi, gün içerisinde de genellikle yorgundum. Memişler acayip durumda, dokununca acıyor :) Haa tabii ki unutmadan,acayip bir gerginlik ve duygusallık. Biri merhaba dese ağlayacağım geliyordu, şimdi daha iyiyim.
Her şeye rağmen, içimden bir his güzel şeyler söylüyor :)) Doktorun söylediğine göre her şey yolunda giderse Çarşamba günü transfer yapacakmış, yani 2. veya 3 gün oluyor sanırım.
Bazı arkadaşların opu'dan sonra çok ağrısı olmuş sanırım, korkmalı mıyım?
Hepinizin bayramı da kutlu olsun bu arada :))
canımmmm inşallahsıkı sıkı tutunurlar sana, gelecek Ramazan bayramında kalabalık bir aile olursunuz :)))
Umarım bizi bırakmazlar canım, bel ağrısı yok da çok az kasık ağrısı var adet sancısı gibi, göğüsler yumurta toplama öncesi bombaydı şimdi patlak lastik gibi :)))) şimdiden belirti olmaz ki bebeem dinleme kendini, ben de kabızlık çektim de bugün rahatladım, hatırlamıyorum sen sigara içiyor muydun eğer bıraktıysan ondandır benim o yüzdendi canım...
Merhabalar arkadaşlar.ben de test tarihimi bekliyorym.ayın 15inde transferim yapıldı.kabızlığım çok var.ama bugün daha iyiyim.26sında testim var .umarım hepimizinki hayırlı olur.bişey hissetmem gerekiyo mu ya?kasıklarımda falan?
kafan neden karıştı canım? Bak benim 5.gün embriyosu ama umudun var mı desenher şey kader kısmet...
kızlar merhaba benide listenize ekleyin:) Aranıza yeni katılıyorum yani ağustos topiğine ilk denemem hazirandaydı tek embriyo nagatif sonuçadetimi bekliyorum bugün yarın olucam , dondurulmuşlarımla devam edicem destek olalım birbirimize ......iyi bayramlar.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?