Kızlar şükürler olsun rabbime esas bugün bana Bayram yaşattı,doktorum yarın yap dedi ama Dunki iki ayrı negatif idrar testinden sonra korka korka,bide yaZmistim kabizlik,ikinmalar,lavman,üstüne sabaha kadar ishal oldum,şükürler olsun hamileyim,allahım inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder,2.beta 14.guun;491.51. Şimdi sıra keseyi görmeye ve sonra tam tam kalp atışları inşallah,allahım hepimize bu duyguları yaşat,butun transferlerin yüzünü güldür...dualarım sizinle...
ay çokkkkkkkkkk şükür çok kafama takılmıştın ya ikiz mi acaba senin? bak kabız falan olup lagman yaptırma artık dikkat et savaşçı bebişin için
oleyyyyyy be çokk sevindim, allah gönlüne göre versin canım, bize de nasip etsinnnnn :))) ama bir söz ver artık bebeğini üzmeyeceksin senden ve ondan daha önemli bir mesele olamaz
Kızlar şükürler olsun rabbime esas bugün bana Bayram yaşattı,doktorum yarın yap dedi ama Dunki iki ayrı negatif idrar testinden sonra korka korka,bide yaZmistim kabizlik,ikinmalar,lavman,üstüne sabaha kadar ishal oldum,şükürler olsun hamileyim,allahım inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder,2.beta 14.guun;491.51. Şimdi sıra keseyi görmeye ve sonra tam tam kalp atışları inşallah,allahım hepimize bu duyguları yaşat,butun transferlerin yüzünü güldür...dualarım sizinle...
Duphaloc kullanan kızlarım tekrar kabiz olmamak icin şimdi onu düzenli kullanıyorum doktorumda dedi ama kendisiyle bugün gorusemiyorum günde 3 kez kullanıcam ama kac ölçek 15 ml iyi mı,yetişkinler icin oyleymis diyo prospektus ,ne diyonuz?
Çok sevildim canım tamam artık hamileliğini tam olarak ilan edebilirsin inşallah doğuma kadar destekçiniz allah kolaylık versin darısı bizlere
cnm tekrar hayırlı olsun sonucun...transferden sonra ne yaptın yattınmı günlük hayatına devam ettn mi?nelere dikkat ettn tecrübelimiz olarak bize yardımcı olurmusun?tavsiyelerine ihtiyacımız var..
çoooooooooook sevindimcanım bak boşuna sıkıntı çektin bebeğin seninle annesi .. bende senden feyz alıyorum güzel haberler verdikçe bana ve benim gibilere umut oluyorsun canım kötü şeyler düşünüp olumsuzluğa kapılma rabbim bu kez yüzünü güldürecek inşallah bebeğini büyütmeyi nasip edecek
Kızlar inşallah hepimizin tutarda hamişler topiği diye devam ederiz bebeklermizin gelişimini takip eder isimlerine karar veririz allah'ım yardım et yarabbim sen sevincimizi yarıda bırakma emeklerimizi boşa çıkarma yarabbimmmmmmmmmmmmmmmm
sevgili edirne, gordum ki senin de test tarihin 29 agustos..benim de oyle..belirtilerin var mi?bende ilk 2-3 gun kasiklarim tas gibiydi..ama su an hicbirsey yok..aklima takmamaya calisiyorum ama beklemek cok zor...herkesin umarim dilekleri hayirlisiyla kabul olur..
bende prospektüse göre 15 ml içtim günde iki kere aklıma geldiği zaman içmiştim 3 gündür düzenli olunca içmiyorum aslında bırakmasam daha iyi galiba
Doktoruna sor canım öyle bırak bnimki günde 3 defa al ama ne zaman bırak nekadar ölçü al,yemekten ne kadar önce bisey demedi ben de inşallah yanlış yapmiyorumdur 3 defa yemeklerden yarım saat önce 15 ml?
Cok sagol Esra,darısı sizlere,ben de hep sizin destekçiniz ve duacinizim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?