Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

oleyyyyyy be çokk sevindim, allah gönlüne göre versin canım, bize de nasip etsinnnnn :))) ama bir söz ver artık bebeğini üzmeyeceksin senden ve ondan daha önemli bir mesele olamaz

ay çokkkkkkkkkk şükür çok kafama takılmıştın ya ikiz mi acaba senin? bak kabız falan olup lagman yaptırma artık dikkat et savaşçı bebişin için

Cok sagol canım,bir tane olsun da benimle olsun,iki tane koydular ama birinin tuttuğu kesin inşallah :) kız ben 12 gun boyunca ki hala öğleyin her ogün günde 3defa ne yiyeceğimi hesaplayan bir beslenme manyagiyim desem, beni kabiz yapan sey yiyecekler değilde ilaclar ve hareketsizlik,allahım kabizligi kimseye yaşatma hele lavmani aman aman...inşallah savaşçı bebeğim beni yarıda bırakmayacak kucağıma gelecek...âmin...Allah sanada bu duyguyu yaşatsın...

oleyyyyyy be çokk sevindim, allah gönlüne göre versin canım, bize de nasip etsinnnnn :))) ama bir söz ver artık bebeğini üzmeyeceksin senden ve ondan daha önemli bir mesele olamaz

Âmin canım cumlemizide haftaya Rabb'im aynı duyguyu sana da yaşatacak inşallah...soz soz bundan sonra varsa yoksa mercimek(ler) :)

Duphaloc kullanan kızlarım tekrar kabiz olmamak icin şimdi onu düzenli kullanıyorum doktorumda dedi ama kendisiyle bugün gorusemiyorum günde 3 kez kullanıcam ama kac ölçek 15 ml iyi mı,yetişkinler icin oyleymis diyo prospektus ,ne diyonuz?

Çok sevildim canım tamam artık hamileliğini tam olarak ilan edebilirsin inşallah doğuma kadar destekçiniz allah kolaylık versin darısı bizlere

cnm tekrar hayırlı olsun sonucun...transferden sonra ne yaptın yattınmı günlük hayatına devam ettn mi?nelere dikkat ettn tecrübelimiz olarak bize yardımcı olurmusun?tavsiyelerine ihtiyacımız var..

Kızlar inşallah hepimizin tutarda hamişler topiği diye devam ederiz bebeklermizin gelişimini takip eder isimlerine karar veririz allah'ım yardım et yarabbim sen sevincimizi yarıda bırakma emeklerimizi boşa çıkarma yarabbimmmmmmmmmmmmmmmm

çoooooooooook sevindim canım bak boşuna sıkıntı çektin bebeğin seninle annesi.. bende senden feyz alıyorum güzel haberler verdikçe bana ve benim gibilere umut oluyorsun canım kötü şeyler düşünüp olumsuzluğa kapılma rabbim bu kez yüzünü güldürecek inşallah bebeğini büyütmeyi nasip edecek

bende prospektüse göre 15 ml içtim günde iki kere aklıma geldiği zaman içmiştim 3 gündür düzenli olunca içmiyorum aslında bırakmasam daha iyi galiba

cnm tekrar hayırlı olsun sonucun...transferden sonra ne yaptın yattınmı günlük hayatına devam ettn mi?nelere dikkat ettn tecrübelimiz olarak bize yardımcı olurmusun?tavsiyelerine ihtiyacımız var..

Canım walla ben biraz şans diyorum,hay hay ama yararım olacaksa seve seve paylaşırım ilkinde olduğu gibi bundada 12 gun yattım ara ara kalktım,eğilip kalkarken Cook dikat ettim en fazla bir çorba ya da bir sebz yemeği yaptım,ilk 4 gun hep yattım, sade wc e kalktım bide her gun iğne olmaya giderken 10 dk yürüyüş..kepek ekmegi dısında nişasta yemedim,lifli,posali ve protein ağırlıklı beslendim.iki günde bir balık yedim,gıda konusunda biliyosunuz zaten,ama sonum hastanelik oldu:) kabizliktan, günde 6 kez vajeneden progestan aldığım icin cok kalmamıyorum zaten...hala evdeyim toplamda en fazla 1 saat ayaktayim...bide bu kez sigara konusunda gettoya sokmadım kendimi (artık yokta) son olarak ilk kez psikolojikmen basından beri iğne vurulmaların dısında karnımın üstüne hic yatmadım;ooo amma yazdım sen sor ben cvplayim :))

Âmin hepimizin güldürür Rabbim inşallah dualarım seninle ve hepinizle ama bu gece özellikle seninle çünkü güzel haberi vericeksin inşallah....

Âmin canım âmin,inşallah dediklerin olacak,inancım yüksek...bu topigim Uğur'una cok inandım ben...

canım valla bendede h,ç beliti yok dediğin gibi beklemek çok zor ama napalım sabredicez

bende prospektüse göre 15 ml içtim günde iki kere aklıma geldiği zaman içmiştim 3 gündür düzenli olunca içmiyorum aslında bırakmasam daha iyi galiba

Doktoruna sor canım öyle bırak bnimki günde 3 defa al ama ne zaman bırak nekadar ölçü al,yemekten ne kadar önce bisey demedi ben de inşallah yanlış yapmiyorumdur 3 defa yemeklerden yarım saat önce 15 ml?

Doktoruna sor canım öyle bırak bnimki günde 3 defa al ama ne zaman bırak nekadar ölçü al,yemekten ne kadar önce bisey demedi ben de inşallah yanlış yapmiyorumdur 3 defa yemeklerden yarım saat önce 15 ml?

Cancanim doktorum şimdi aradı beni 10 gun sonra ultrasona cagardi o zamana kadar duphaloc iç dedi...kabizlik gecinceye kadar demedi anladığım kadarıyla zararı yok ya...

Cok sagol Esra,darısı sizlere,ben de hep sizin destekçiniz ve duacinizim...

Sağol canım allah razı olsun. Ben bugün 2.iğnemi vurdurdum ama çok açıyor henüz bugünden bu kadar zorluk çekiyorsan 18 iğneyi nasıl yaptırıcam çok canım yanıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sen nasıl baş ettim yada edebildin mi:26:

Tebrikler canım Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, duaların da bizi de unutma yarın öğlen 12de opu var bana dua edin kızlar güzel haberler vereyim size

Son düzenleme:
nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]3 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]30 agustos test günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]29 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]29 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]22 agustos uposu var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…