Yarın opu var uyuma lazım uyku tutmuyor :18: :18: help meeee
Evet canım en zoru bu,baktın havlu ise yaramıyor,doktoruna sor,eczaneler edugar solusyon karışımı hazırlıyor 5 dk.da hic bir Zararı yok,doktoruma sormuştum,bide kolonya dediğim gibi ise yarıyor...Allah sabır versin canım bu acıların karşılığını alalım inşallah....saati bazen bir saat oynasada cok değişmemeli doğru,iğneden sonra biraz yürü ve hemen dağıt pamukla...Ben de her gun bir de oluyorum aksama kadar ovaliyorum kendimi :)
daha erken birazdan bastırır uykun, bir süt iç uyku getirir :)) bu arada bol yumoşun olur en kalitelisinden embriyo olurlar inşallahhhh...
Bu konuda bir zamanlar tam 6 ay ileri derecede bir imsomnia vakası olarak sunu tavsiye ediyorum ; iyice uykun gelmeden yatağa gitme,kendine bir turk kahvesi yap benim yerime iç (ben cok seviyorum ve icemiyorum da,bu kısmı benim icin :)) internette okey felan oyna iyice gözlerini yor yada sevdiğin bir kitabı eline al, süt iç vs...:)) nasil helptim ama
Bende eşimle birlikte uyuyamadım o gece adam yazık birde işe gitti ordan şimdi gözlerini sıkıca kapat ve biraz uyu sabaha karşı uyanırsin zaten sabırsızlıktan hazırlık filan derken birde bakmışsın ameliyat odasındasin sonra beraber ebriyolardan haber bekleriz
Ismini yazdım zorda kalırsam alırım bende sıcak su torbası koymayi düşünüyorum 2gündür aynı yöne vurdurdum dayanabilirsem transvere kadar hep aynı yöne vurdurup transver sonrası diğer tarafa geçerim dedim
Güzel helptin vallabişey yiyemiyorum çünkü dün sürekli kustum bugünde çorba ictim sadece ve midem bulanmasin diye şu bile icmiyorum sonuçtan korkuyorum galiba bu kez de hüsran olmaz inşallah...
Olmayacak,Rabb'inin izniyle her sey yolunda gidecek inşallah, korkma,dualarımız seninle tubiş...
kızlar 5 . güne giriyorum bende altıma kaçırıyormuşum gibi akıntı gibi bişler geliyo tuvalete koşuyorum peçete koyuyorum sırılsıklam oluyo böyle olan varmı göğüslerim hala acıyo ve şişler şimdilik başkada bişey yok
jel kullnıyorsan akıntı ondan olabilir canım, ben de 5.gündeyim hiçbir şey hissetmiyorum hani belirtiyi bırak içime de bir şeydoğmuyor
günaydın kızlar ?
ben birazdan evden çıkıcam annemin yanına gitmem lazım akşama 7 gibi gelicem.
cancanımın test günü bugün cancanım geldiğimde inşallah güzel haberini almış olucam halay çekicez cnm.kendinize ii bakın hepiniz öpüldünüz kızlar.
günaydın kızlar ?
ben birazdan evden çıkıcam annemin yanına gitmem lazım akşama 7 gibi gelicem.
cancanımın test günü bugün cancanım geldiğimde inşallah güzel haberini almış olucam halay çekicez cnm.kendinize ii bakın hepiniz öpüldünüz kızlar.
ben 2 aşılamayla tüp raporu çıkardım 2 tane yetiyor canım
bende 6. gunumdeyım ama bende hıcbırsey hıssetmıyorum ve bu benım de canımı sıkmaya basladıbı hamıle kalabılsem ıyısıyle kotusuyle butun belırtılerını yasamak ıstıyorum artıkk
canım sen yine yanlış listeyi yayınlamışsın :))))) öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?