insanın annesı gıbısı yok.. dusmanımn basına vrmesın allah ınsanın kendı evı gıbı yok kadın tam bı strs makınesı walla ortlıgı 2 dk karstrck model işimiz var onunla bı bebegım olsunda o sag ben selamet
Bende temmuz topiğindeyim ama sizleride takip ediyorumm
Hepinizin tedavileri hayırlı olsunnnnnn sonu bebiş olsunnnnnn
Benimde tedavim geçen ay ertelendii .
şimdi ilaç kullanıyorumm. eylül başı gibi dondurulmuşlarlaa transferim olucak inşALLAH
Rabbim bu uğurda mücadadele veren herkese yardım etsinnn.
Bu topiğn ilk hamişinide tebrik ederimmmmmm..inş.. devamıda gelirr herkes hamiş olurrrrr
sız hep mı bırlıkte kalıyosunuz canım yoksa sadece tedavı ıcın mı bırlıkte kalıyosunuz... yaptıgı da gercekten terbıyesızlık amacı ne acaba??ah be tugbacım valla 3 maymunu oynurz resmen ama bugun yettı sen gıt dıger oglundan para ıste harclık niyetine faturaları odemedıler kı daha yenı geldı ftrlar param yok de ogluda srmus anne sen npysn maasını dıe guya bıze altın yapıyomus kadınn sok oldumm madem bıze altın ypysun cıkrp vrseydın o kdr msrafımız oldu desydın al kızm buda bnden dıee aksam solıcm ama yemekte kocamın yanında sen bızım ıcın altın yapıyomusun verde barı yrn hstneye gdcm lazm olur faturaları falan ytrırırm madem bızım ıcınse hayrı dokunsun altının dıcem
yuz ıfadesını cok merak edyrm..kulagıma gelmıck sandı duymam sandı gorsun bakalım
Bende temmuz topiğindeyim ama sizleride takip ediyorumm
Hepinizin tedavileri hayırlı olsunnnnnn sonu bebiş olsunnnnnn
Benimde tedavim geçen ay ertelendii .
şimdi ilaç kullanıyorumm. eylül başı gibi dondurulmuşlarlaa transferim olucak inşALLAH
Rabbim bu uğurda mücadadele veren herkese yardım etsinnn.
Bu topiğn ilk hamişinide tebrik ederimmmmmm..inş.. devamıda gelirr herkes hamiş olurrrrr
jel kullnıyorsan akıntı ondan olabilir canım, ben de 5.gündeyim hiçbir şey hissetmiyorum hani belirtiyi bırak içime de bir şeydoğmuyor
caım sen hıcbıse soleme yoksa sen kotu olursun bosver esın halletsın sonucta onun annesı.. ben kayınvaldem yuz goz olmam hıc hep aramda bır mesafe vardır. sende oyle ol uzak dur ılgılenme esınle konus eger bırsey yapması gerekırse o zaten yapar. sen bu aralar hıc sıkma canını duyma hıcbırseyı sadece dua et allah gerısı bos emın ol...canım bzm ıs bıraz karısık 3 oglu var bunun en kucuklerı esım kaynanında 4 evı var 2sınde ogulları otryr bıtanesınde kendısı otryrdu bızde kıradaydık 3 sene boyunca borc harc vardı bızım bıde tedvı ıcın kredı cektık ısın ıcınden cıkamadık yanına gecmk zorunda kaldık 2 aydr beraberız ama borcum harcım btnce ya o gıdck ya bız gdcez kalıcı degılm tas ctlasın 1 sene surer..valla cnmm yptgı cok ayıp aynı evde ysyrs sen bu evde olanı oglunda olsa anltmcksın sonra bole kulagıma gelır kendı ıpını cekmıs olursun..kendısı kaybettı sınırlerımı cok bozdu bugun
merak ettim, inşallahhh güzel haberle gelirsin
slm kızlar nasılsınız tecrubelı arkdslrın yardımına ıhtycm var yarın transferım var transfer sonrası igne verıcekler galıbaa benımm evımle tıp merkezının arası 10 dk yanı gıds gelıs 20 dk bu sorun oldumu sızde.. nasıl yaptınız 3 gn bynca aslında hıc cıkmak ıstmyrm dısarı cıksam sorun olurmu
aynen canım yaa sanırım psikolojik günler yaklaştıkça korkuyoruz duymak istemediğimiz şeyleri duymaktan aynı günde öğreniceğiz desene ben 30 nda sabah 9 da öğrenicem sen ..bu arada evet jel kullanıyorum ondan oluyo araştırdım nette biraz
benim de 29 ağust. canım, evet ya sorma hem zaman çabucak geçsin istiyorum hem geçmesin istiyorum, duyacaklarımdan korkuyorum, bazen hayal kuruyorum bazen hayal etmekten korkuyorum, karışığım yani:18: böyle
hoşgeldin cnım hadi inş. bebeişlerin sağlıklıı bişek,lde sana tutunur
senin 18 demi transfer oldu arefe günü benim o gün
yok canım 17siydi cuma günü
hıımm o zaman benim 4 günüm transferin ertesi gününden başlıyoz galiba saymaya..
evet canım öyle sayılıyor,12.gün test yapılıyor, şafak sayıyoruz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?