slm kızlar nasılsınız tecrubelı arkdslrın yardımına ıhtycm var yarın transferım var transfer sonrası igne verıcekler galıbaa benımm evımle tıp merkezının arası 10 dk yanı gıds gelıs 20 dk bu sorun oldumu sızde.. nasıl yaptınız 3 gn bynca aslında hıc cıkmak ıstmyrm dısarı cıksam sorun olurmu
canım bende ıgne kullanıyrm şimdi..benımde ıcıme sınmıyo cıkmak ama ne bılım ıgne daha etkılı degılmı?ben puregon bıde jel kullanıyrm yarın bı sorım bakım ne dck saol cnm
tabi ki arada fark varsa iğne kullan, benim doktorum olmadığını söyledi, doktorun ne derse onu yap bence, ben çok kasıyordum kendimi iğnede, hangi kalçama yapılırsa o taraftaki bacağı sürüyemiyordum bir gün boyunca, transferin şimdiden hayırlı olsun, bebeğin-bebeklerin sımsıkı tutunsun inşallahhhh
offf yine çok fena kabızım birazda zorlandım napçam şaşırdım ya kızlar
belirti namına desen bişey yok belirti belirti diye kafayı yiycez bu gidişle
işe başladım bugün bende zorlamamay çalışıyorum bel desteği aldırdım eşime o biraz rahatlatır en azından
bende jel kullanıyorum iğne vermedi doktorum farkı varmı bilmiyorum
canım bende ıgne kullanıyrm şimdi..benımde ıcıme sınmıyo cıkmak ama ne bılım ıgne daha etkılı degılmı?ben puregon bıde jel kullanıyrm yarın bı sorım bakım ne dck saol cnm
benim de ilk 2 gün vardı kabızlık şimdi de çok fazla çalışıyor bağırsaklarımbelirti aramaktan helak oldum ben de:18: sana kolay gelsin canım yorma kendini ve yeğen(ler)imizi
bişey sorcam canım en duphalac şurubu günde kaç kez kullanıyosun ben bir kez alıyorum yetmiyo bence 3 defa alsam nolurki
bişey sorcam canım en duphalac şurubu günde kaç kez kullanıyosun ben bir kez alıyorum yetmiyo bence 3 defa alsam nolurki
aynenn caım ya ben de aynı durumdayım.... zaman gecmıyor yatmaktan belım agrıyor ıgnelerden popom acıyor ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum ne de bırsey hıssedebılıyorum.. su 5 gun bıran once gecsede rahatlasaktubişşş zaman geçmiyorrrr, ilk 2 gün yavruları hissetmiştim içimde ama şimdi yok
slm kızlar nasılsınız tecrubelı arkdslrın yardımına ıhtycm var yarın transferım var transfer sonrası igne verıcekler galıbaa benımm evımle tıp merkezının arası 10 dk yanı gıds gelıs 20 dk bu sorun oldumu sızde.. nasıl yaptınız 3 gn bynca aslında hıc cıkmak ıstmyrm dısarı cıksam sorun olurmu
benım eşim cok pımpırıklı yaa ona kalsa 12 gun yat yat yatda nereye kadar sıserım ben sıkıntıdan yaaatuttrmus hemsıreyı cgralım gelsın vrsun sen cıkma dıo adam hastalıklı grmeye basladı benı resmen yaa doktruma bı sorımde ne derse ona gre yprım artık=)
aynen canım olucgı varsa olur en zoru beklemek valla zmn gecmez puzzle alım barı yarın onunla kafam dagılır bıde kaynana var basımda sorma evlere şenlık=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?