Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Menac,tuğba bı durun galyana gelmeyin hemen ille bir belirti olacak diye bir sey yok daha erken, Tuğba o akıntı beyaz ve sıvı bendede vardı, ben pet koyuyodum hatta o derece,o iyi bir sey,hamileliğe işaret :) menaccim her sey güzel olacak allahım yüzünüzü güldürecek inşallah...cancanim umarım bugün ilk mutlu testi alicaz Rabb'imin izniyle,dualarımız seninle bugün ve opudan gelecek olan tubisch umarım iyisindir.haber ver bize ,öpüyorum hepinizi...

offf yine çok fena kabızım birazda zorlandım napçam şaşırdım ya kızlar
belirti namına desen bişey yok belirti belirti diye kafayı yiycez bu gidişle
işe başladım bugün bende zorlamamay çalışıyorum bel desteği aldırdım eşime o biraz rahatlatır en azından

slm kızlar nasılsınız tecrubelı arkdslrın yardımına ıhtycm var yarın transferım var transfer sonrası igne verıcekler galıbaa benımm evımle tıp merkezının arası 10 dk yanı gıds gelıs 20 dk bu sorun oldumu sızde.. nasıl yaptınız 3 gn bynca aslında hıc cıkmak ıstmyrm dısarı cıksam sorun olurmu

Son düzenleme:

canım ben iğne kullandım transfere kadar doktoruma söyledim gidip gelemem diye o da jel olarak verdi, doktoruna danışabilirsin, ben çıkmak istemedim şahsen...

canım bende ıgne kullanıyrm şimdi..benımde ıcıme sınmıyo cıkmak ama ne bılım ıgne daha etkılı degılmı?ben puregon bıde jel kullanıyrm yarın bı sorım bakım ne dck saol cnm

canım bende ıgne kullanıyrm şimdi..benımde ıcıme sınmıyo cıkmak ama ne bılım ıgne daha etkılı degılmı?ben puregon bıde jel kullanıyrm yarın bı sorım bakım ne dck saol cnm

tabi ki arada fark varsa iğne kullan, benim doktorum olmadığını söyledi, doktorun ne derse onu yap bence, ben çok kasıyordum kendimi iğnede, hangi kalçama yapılırsa o taraftaki bacağı sürüyemiyordum bir gün boyunca, transferin şimdiden hayırlı olsun, bebeğin-bebeklerin sımsıkı tutunsun inşallahhhh

bende jel kullanıyorum iğne vermedi doktorum farkı varmı bilmiyorum

benim de ilk 2 gün vardı kabızlık şimdi de çok fazla çalışıyor bağırsaklarım belirti aramaktan helak oldum ben de:18: sana kolay gelsin canım yorma kendini ve yeğen(ler)imizi

Canım herkesin doktoru farklı seyler söyler herkesin de dayanma durumu farklıdır...ben sadece kendimi ornek vereyim sana, ben o jelleri duydum ilk transferimde yalvardım,ağladım,ama bana o jelleri vermedi,senin tek çaren iğne,jel sana enfeksiyon ve kaşınmak yapar dedi, her seye raziydim ama kesinlikle iğne verdi,benim tip merkzi de 10 dk.ikinci günden itibaren her gun yürüdüm zaten tek yürümem o ama ağır çekimde yavaş yavaş yürüdüm hem de hava almak iyi geldi,bak ikinci denemem yine o igneler ve şükür hamileyim su an kolumdan clexan,kalcamdanda 15.progyneximi oldum,canım cok yanıyor ,inan kalcamda yer yok ama hic olmazsa değdi cok şükür bu sefer dahada bu iğnelere devam ama benim durumum riskli gebelik grubu.....dayanabiliorsan iğne derim ben...yoksa. Jel, en iyisi doktorun bilir:)

benim de ilk 2 gün vardı kabızlık şimdi de çok fazla çalışıyor bağırsaklarım belirti aramaktan helak oldum ben de:18: sana kolay gelsin canım yorma kendini ve yeğen(ler)imizi

bişey sorcam canım en duphalac şurubu günde kaç kez kullanıyosun ben bir kez alıyorum yetmiyo bence 3 defa alsam nolurki

bişey sorcam canım en duphalac şurubu günde kaç kez kullanıyosun ben bir kez alıyorum yetmiyo bence 3 defa alsam nolurki

Doktoruna danis canım her şeyi. Benim ki 3 defa alabilirsin dedi...peki ne zamana. Kadar dedim 9 10 güne kadar dedi yemeklerden yarım saat önce 15 ml alıyorum her yemekten sonrada faydalı oluyor bende :)

canım ben hiç kullanmadım onu ama 3 defa kullanan arkadaşlar var, ben semiz otu, marul,bol meyve tüketiyorum ve dediğim gibi çok iyi çalışıyor

tubişşş zaman geçmiyorrrr, ilk 2 gün yavruları hissetmiştim içimde ama şimdi yok
aynenn caım ya ben de aynı durumdayım.... zaman gecmıyor yatmaktan belım agrıyor ıgnelerden popom acıyor ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum ne de bırsey hıssedebılıyorum.. su 5 gun bıran once gecsede rahatlasak

tatlım benım doktorum da ıgneyı tavsıye ettı ve benımde evım den arabayla 10 dakıka merkez. ama doktorum dıkkatlı gıdın bırsey olmaz dedı her ayagı kalktıgında dusecekmıs gıbı davranma lutfen dedı :)

benım eşim cok pımpırıklı yaa ona kalsa 12 gun yat yat yatda nereye kadar sıserım ben sıkıntıdan yaaa tuttrmus hemsıreyı cgralım gelsın vrsun sen cıkma dıo adam hastalıklı grmeye basladı benı resmen yaa doktruma bı sorımde ne derse ona gre yprım artık=)

bence bu kadar sıtrese sokma canım kendını nasıpte varsa oyle de olur boyle de :) bırazda oluruna bırakmak lazım:) rahatt olun ve dua edın sadece:)

aynen canım olucgı varsa olur en zoru beklemek valla zmn gecmez puzzle alım barı yarın onunla kafam dagılır bıde kaynana var basımda sorma evlere şenlık=)

aynen canım olucgı varsa olur en zoru beklemek valla zmn gecmez puzzle alım barı yarın onunla kafam dagılır bıde kaynana var basımda sorma evlere şenlık=)

allah sana kolaylık versın canım benım:) bende kıtap okuyorum annemle fılm ızlıyorum ama yıne de zaman gecmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…