hadi bakalım ilk güzel haberi senden alıcaz o zaman..sende evden çıkmıyorsun galiba çok sıkıcı ya evde takılmak
merhaba kızlar tahlil yaptırdım bugün 11.61 çıktı sonucum dr um pozitif ama biraz düşük dedi, düşükle de sonuçlanabilir artadabilir de değerin belli olmaz dedi ,iki gün sonra tekrar yapıcam hayırlısı artık iki gün sonra bakacaz artık
merhaba kızlar tahlil yaptırdım bugün 11.61 çıktı sonucum dr um pozitif ama biraz düşük dedi, düşükle de sonuçlanabilir artadabilir de değerin belli olmaz dedi ,iki gün sonra tekrar yapıcam hayırlısı artık iki gün sonra bakacaz artık
Kizlarrr yumoslarimi bırakıp geldim ama çok kötüyüm OHHS oldum 38 tane yumurtatoplandı çok şükür çok şiştim yaaa...
Kizlarrr yumoslarimi bırakıp geldim ama çok kötüyüm OHHS oldum 38 tane yumurtatoplandı çok şükür çok şiştim yaaa...
OPu arkadaşım gelmiş maşalllahh güzel haberlerini bildirmişş:nazar
güzel yumurtaların olmuş inşallahh yarına da bir güzel dölllenirlerr,ohhss doktoruna iyi danış canım temmuz grubunda böle olan arkadaşların doktor yumurtalarını dondurmuş bir ay sonra transfer yapcakmış
benimde bugün OPU m vardı 21 yumurta da benden aldılarrr maşallahh dedimm nasıl çıkmış o kadar
tedaviye başlamadan önce 6 -7 yumoş anca olur derken Allahıma şükürler olsun
güzel embriyolar olurlar sonra da annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallahh
inşallah canım güzel haberler alır ve veririz inşallahhhh, çıkmıyorum evden bugün daraldığımı hissettim, herkes tatilde gidecek gelecek kimse de yok şöyle bir boğaz keyfi yapsam fena olmazdı hani
OPu arkadaşım gelmiş maşalllahh güzel haberlerini bildirmişş:nazar
güzel yumurtaların olmuş inşallahh yarına da bir güzel dölllenirlerr,ohhss doktoruna iyi danış canım temmuz grubunda böle olan arkadaşların doktor yumurtalarını dondurmuş bir ay sonra transfer yapcakmış
benimde bugün OPU m vardı 21 yumurta da benden aldılarrr maşallahh dedimm nasıl çıkmış o kadar
tedaviye başlamadan önce 6 -7 yumoş anca olur derken Allahıma şükürler olsun
canım benim sağol güzel dileklerin içinn
senden de güzel haberler alcaz inşallaaahhh buna inanıyorummm
beklemek en zoru heralde bugüne kadar o kadar rahattım ki hala da öleyim bekleme de bir değişiklikler olur mu bilmemm:18::18:
Evet canım benimde transfer iki ay kadar sonra olacak, zaten öyle planlamıştı doktorum, pcolu olduğum ve diğer üç denemede de aynı şeyleri yaşadığım için dondurulacakti zaten hakkımızda hayirlisi inşallah canım senin adına da çok sevindim yumurta sayın çok iyi senin transfer bu ay mı?
inşallah hep böyle rahat olursun benim rahatlığım transferin 2.gününe kadardıaslında rahat olursan doğal olarak bu bebeğin tutunma sürecini de etkiler diye düşünüyorum, o yüzden bunu nasıl başarıyorsan aynen devam et
İnşallah katlanarak artar .Hayırlı olsun
Canım hayırlı uğurlu olsuniçini ferah tut kafana takma sakın benim arkadasimin da on çıkmıştı sonra yükseldi stres yapma yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?