Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

hadi bakalım ilk güzel haberi senden alıcaz o zaman..sende evden çıkmıyorsun galiba çok sıkıcı ya evde takılmak

inşallah canım güzel haberler alır ve veririz inşallahhhh, çıkmıyorum evden bugün daraldığımı hissettim, herkes tatilde gidecek gelecek kimse de yok şöyle bir boğaz keyfi yapsam fena olmazdı hani

merhaba kızlar tahlil yaptırdım bugün 11.61 çıktı sonucum dr um pozitif ama biraz düşük dedi, düşükle de sonuçlanabilir artadabilir de değerin belli olmaz dedi ,iki gün sonra tekrar yapıcam hayırlısı artık iki gün sonra bakacaz artık

İnşallah katlanarak artar .Hayırlı olsun

Canım hayırlı uğurlu olsun içini ferah tut kafana takma sakın benim arkadasimin da on çıkmıştı sonra yükseldi stres yapma yeter

Kizlarrr yumoslarimi bırakıp geldim ama çok kötüyüm OHHS oldum 38 tane yumurta toplandı çok şükür çok şiştim yaaa...

OPu arkadaşım gelmiş maşalllahh güzel haberlerini bildirmişş:nazar
güzel yumurtaların olmuş inşallahh yarına da bir güzel dölllenirlerr,ohhss doktoruna iyi danış canım temmuz grubunda böle olan arkadaşların doktor yumurtalarını dondurmuş bir ay sonra transfer yapcakmış
benimde bugün OPU m vardı 21 yumurta da benden aldılarrr maşallahh dedimm nasıl çıkmış o kadar
tedaviye başlamadan önce 6 -7 yumoş anca olur derken Allahıma şükürler olsun

ay çokkkkkkkkk sewvindim bu yola 5 ile başlayıp hamilelikleri devam eden çok fazla insan var kulüpte,gayet iyi inşallah katlanarak artıcak inan yeter kavuştun bebeğine Allahım ayırmasın :)

umarım değerin katlanarak artar ve 2 gün sonra brda halayını çekeriz canım, böyle örnekler çokkk canım sen içini ferah tut

güzel embriyolar olurlar sonra da annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallahh

güzel embriyolar olurlar sonra da annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallahh

canım benim sağol güzel dileklerin içinn
senden de güzel haberler alcaz inşallaaahhh buna inanıyorummm
beklemek en zoru heralde bugüne kadar o kadar rahattım ki hala da öleyim bekleme de bir değişiklikler olur mu bilmemm:18::18:

inşallah canım güzel haberler alır ve veririz inşallahhhh, çıkmıyorum evden bugün daraldığımı hissettim, herkes tatilde gidecek gelecek kimse de yok şöyle bir boğaz keyfi yapsam fena olmazdı hani

Ah menac ahh o keyifi yapmayı ben de o kadar cok isterdim ki, esim bu üçüncü diye cok pimpirik o öyle olunca bende hep evdeyim,bazen bir daraliyorum ki offf sonra bebegi düşününce şükür diyorum...yarın ehliyet kürsüm devam ediyor artık ona dışarı cikcam :)

Canım hadi hayırlısı, artacak o deger sen gönlünü ferah tut, dualarım seninle...iki gun sonra halay cekecez dediği gibi Menacin...

Evet canım benimde transfer iki ay kadar sonra olacak, zaten öyle planlamıştı doktorum, pcolu olduğum ve diğer üç denemede de aynı şeyleri yaşadığım için dondurulacakti zaten hakkımızda hayirlisi inşallah canım senin adına da çok sevindim yumurta sayın çok iyi senin transfer bu ay mı?

inşallah hep böyle rahat olursun benim rahatlığım transferin 2.gününe kadardı aslında rahat olursan doğal olarak bu bebeğin tutunma sürecini de etkiler diye düşünüyorum, o yüzden bunu nasıl başarıyorsan aynen devam et

olsun canım sonu güzel olsun da zaten hazırlıklıymışın bu durumada doldurulmuşlarda şans daha yüksekmişş böle bişeyin olması iyi oldu walla bende de öle dondurulacak kadar çıkarsa düşünüyorum
yumurta sayım benide şaşırtmadı değil valla rezev düşük diye diye iyice korkutmuşlardı beni
benim bu ay olcak transferim heralde cumartesi olur 3.gün transferi,dondurma için yeteri kadar kalırsa embriyo dondulacak.750 tl dediler 250 tl si yıllık ödenecek kira oluyormuş.herşey para ya dondurulmuşlarla bile yine 3000 tl ye mal oluyomuş.
bu tedavimdede sölemesi ayıpkayınvalidemgilin yardım etmesini istedim çok yanaşmadılar ama yine de 1700 tl falan çıktı paralarıı
walla hiç anlamıyorum benim bebişlerim olacak da ben onlara böle durumlarda yardım etmeyecemmm ahhh ahhh

canım aslında çok sabirsız,tellaalı biriyimm
sanırım tedaviye başlamadan önce kendimi alıştırmamdan kaynaklanıyor olmazsa illaki çok üzüleceğim ama içimde olmazsa 15 tatil o da olmazsa yaz tatili diye sadece bunu odak noktası haline getirmedim.birde eşim sağolsun böle şeyleri hiç sorun etmiyo olmazsa yine deneriz der hep nasip böleymiş der karşımda yıkılmaz normalmiş izlenimi yaratır hep.
değişik bir kişiliği var bende olmayann
birde burda bir arkadaş demişti aklınıza kötü şeyler geldiğinde hep ertele dermiş o da iyi bir metotmuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…