ay çokkkkkkkkk sewvindim bu yola 5 ile başlayıp hamilelikleri devam eden çok fazla insan var kulüpte,gayet iyi inşallah katlanarak artıcak inan yeter kavuştun bebeğine Allahım ayırmasın :)
arkadaşlar epinize çoook teşekkür ederimsayenizde moralim düzeliyo gerçekten bu topic insanı rahatlatıyo
masallahhh yumoslarına canım benım ınsallah guzel guzel dollenırler.. kalıtelı kalıtelı dondurulurlarrr:)Kizlarrr yumoslarimi bırakıp geldim ama çok kötüyüm OHHS oldum 38 tane yumurtatoplandı çok şükür çok şiştim yaaa...
canım benım tebrık ederım:) sıkma canını ınsallah yukselecek degerın ben bu forumda daha dusuk olupda sonradan yukselen cok kısı gordum gonlunu ferah tut ıyı seyler dusun:)merhaba kızlar tahlil yaptırdım bugün 11.61 çıktı sonucum dr um pozitif ama biraz düşük dedi, düşükle de sonuçlanabilir artadabilir de değerin belli olmaz dedi ,iki gün sonra tekrar yapıcam hayırlısı artık iki gün sonra bakacaz artık
OPu arkadaşım gelmiş maşalllahh güzel haberlerini bildirmişş:nazar
güzel yumurtaların olmuş inşallahh yarına da bir güzel dölllenirlerr,ohhss doktoruna iyi danış canım temmuz grubunda böle olan arkadaşların doktor yumurtalarını dondurmuş bir ay sonra transfer yapcakmış
benimde bugün OPU m vardı 21 yumurta da benden aldılarrr maşallahh dedimm nasıl çıkmış o kadar
tedaviye başlamadan önce 6 -7 yumoş anca olur derken Allahıma şükürler olsun
Canım hadi hayırlısı, artacak o deger sen gönlünü ferah tut, dualarım seninle...iki gun sonra halay cekecez dediği gibi Menacin...
cancanım hıc bozma moralını arkdsım yukselcgıne ınanıyrm kendıne strese sokma desemde ınsan ıster ıstemez gerılıyo ama bak 2 gn snra grcksın degerın yukselmıs bebegını ve kendını hırpalama canım
amin canım inşallah Allah hepinizden razı olsun hepinizin de muradını versin inşallahhh...
merhaba kızlar tahlil yaptırdım bugün 11.61 çıktı sonucum dr um pozitif ama biraz düşük dedi, düşükle de sonuçlanabilir artadabilir de değerin belli olmaz dedi ,iki gün sonra tekrar yapıcam hayırlısı artık iki gün sonra bakacaz artık
olsun canım sonu güzel olsun da zaten hazırlıklıymışın bu durumada doldurulmuşlarda şans daha yüksekmişş böle bişeyin olması iyi oldu walla bende de öle dondurulacak kadar çıkarsa düşünüyorum
yumurta sayım benide şaşırtmadı değil valla rezev düşük diye diye iyice korkutmuşlardı beni
benim bu ay olcak transferim heralde cumartesi olur 3.gün transferi,dondurma için yeteri kadar kalırsa embriyo dondulacak.750 tl dediler 250 tl si yıllık ödenecek kira oluyormuş.herşey para ya dondurulmuşlarla bile yine 3000 tl ye mal oluyomuş.
bu tedavimdede sölemesi ayıpkayınvalidemgilin yardım etmesini istedim çok yanaşmadılar ama yine de 1700 tl falan çıktı paralarıı
walla hiç anlamıyorum benim bebişlerim olacak da ben onlara böle durumlarda yardım etmeyecemmm ahhh ahhh
Kızlar opu'nuz hayırlı uğurlu olsun maşallah çok yumurtanız çıkmış inşallah bir okadar da çocuk sahibi olursunuz :) :) :) :) transver bir ay ertelenir ama olsun o arada vücudunuz dinlenmiş olur inşallah
Kızlar yarın transferim vaaaaar :))) Hatırlayan bilir, maalesef benim öyle 20-30 tane yumurtam yoktu, Allah herkese bol bol versin inşallah! Ama 5 yumurta ile başlamıştım, 3 tanesi büyümüştü, son anda bir tane daha büyümüş. Bunlardan 3 tanesi döllenmiş :)) Yarın sabahki durumlarına göre transfer edilecek... Hem çok mutlu hem çok heyecanlıyım. Sitede yazan her şeyi hazırladım :) Badem, ceviz, ananas :)) Yatacağım yerin yanındaki sehpaya dizdim hepsini, bir de filmler hazırladım. İnşallah Allah nasip eder, sorunsuz bir transferim olur, ve her isteyenle birlikte benim de bebişim olur :)))
Nolur bana dua edin, ben de bu gece kendimle beraber hepiniz için dua edeceğim. Allah razı olsun.
merhaba kızlar tahlil yaptırdım bugün 11.61 çıktı sonucum dr um pozitif ama biraz düşük dedi, düşükle de sonuçlanabilir artadabilir de değerin belli olmaz dedi ,iki gün sonra tekrar yapıcam hayırlısı artık iki gün sonra bakacaz artık
Kızlar yarın transferim vaaaaar :))) Hatırlayan bilir, maalesef benim öyle 20-30 tane yumurtam yoktu, Allah herkese bol bol versin inşallah! Ama 5 yumurta ile başlamıştım, 3 tanesi büyümüştü, son anda bir tane daha büyümüş. Bunlardan 3 tanesi döllenmiş :)) Yarın sabahki durumlarına göre transfer edilecek... Hem çok mutlu hem çok heyecanlıyım. Sitede yazan her şeyi hazırladım :) Badem, ceviz, ananas :)) Yatacağım yerin yanındaki sehpaya dizdim hepsini, bir de filmler hazırladım. İnşallah Allah nasip eder, sorunsuz bir transferim olur, ve her isteyenle birlikte benim de bebişim olur :)))
Nolur bana dua edin, ben de bu gece kendimle beraber hepiniz için dua edeceğim. Allah razı olsun.
Ece senin tedavin nasil gidiyor şimdi? Bir durumunu guncellesene canım...annene selamlar,bizde seni öptük listemizin kraliçesi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?