Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

ay çokkkkkkkkk sewvindim bu yola 5 ile başlayıp hamilelikleri devam eden çok fazla insan var kulüpte,gayet iyi inşallah katlanarak artıcak inan yeter kavuştun bebeğine Allahım ayırmasın :)

amin canım inşallah hepimiz de güzel haberler alırız kısmet artık..

Kizlarrr yumoslarimi bırakıp geldim ama çok kötüyüm OHHS oldum 38 tane yumurta toplandı çok şükür çok şiştim yaaa...
masallahhh yumoslarına canım benım ınsallah guzel guzel dollenırler.. kalıtelı kalıtelı dondurulurlarrr:)
canım benım tebrık ederım:) sıkma canını ınsallah yukselecek degerın ben bu forumda daha dusuk olupda sonradan yukselen cok kısı gordum gonlunu ferah tut ıyı seyler dusun:)

senın yumoslarınada masallahhhh supersi) hayırlısıyla kalıtelı kalıtelı dollenırler ınsallahh yarın guzel haberlerını alırız:)

Canım hadi hayırlısı, artacak o deger sen gönlünü ferah tut, dualarım seninle...iki gun sonra halay cekecez dediği gibi Menacin...

amin canım hepinize ayrı ayrı çoooooooooook teşekkür ederim gerçekten beni çok rahatlattınız.. bi garip olmuştum üzüleceğimi de sevineceğimi de bilememiştim gözlerim doluyodu ama sayenizde rahatladım burası bana terapi gibi oluyo bakalım ileriki günlerde benimde diğer arkadaşlarında durumları belli olur hep beraber halay çekeriz inşallah

cancanım hıc bozma moralını arkdsım yukselcgıne ınanıyrm kendıne strese sokma desemde ınsan ıster ıstemez gerılıyo ama bak 2 gn snra grcksın degerın yukselmıs bebegını ve kendını hırpalama canım

amin canım inşallah Allah hepinizden razı olsun hepinizin de muradını versin inşallahhh...

amin canım inşallah Allah hepinizden razı olsun hepinizin de muradını versin inşallahhh...

kızlar malak gibi yatmayın diyorsunuz ama azıcık ayaklansam bir şeyler yapmaya kalksam acayip bir bel ağrısı oluyor, ayağa kalkıp dolaşınca rahatsızlık hissediyorum:44: bu arada cancanım yanlışlıkla senden alıntı yapmışım kusura bakma

Son düzenleme:
Kızlar opu'nuz hayırlı uğurlu olsun maşallah çok yumurtanız çıkmış inşallah bir okadar da çocuk sahibi olursunuz :) :) :) :) transver bir ay ertelenir ama olsun o arada vücudunuz dinlenmiş olur inşallah

Inşallah bebeğin sımsıkı tutunur ve değerin 2ye katlanır

Hadi bakalım hayirlisi canım benimde kayinbabam herşey dahil sponsor oldu tedavimize sağolsun üç diğerlerini hep tek başımıza yapmıştık tükendik yani yoksa bu sene deneyemeyecektik neyse hayırlısı canım hakkımızda hayirlisi, bu arada aynı gün opu olduğum ve transfer olduğum herkes istisnasız hamile kalıyor darısı başına

Kızlar opu'nuz hayırlı uğurlu olsun maşallah çok yumurtanız çıkmış inşallah bir okadar da çocuk sahibi olursunuz :) :) :) :) transver bir ay ertelenir ama olsun o arada vücudunuz dinlenmiş olur inşallah

Çok sağol tatlım üç senedir bekliyoruz üç ay daha bekleriz geç olsun güç olmasın bi de şu sisligim inseydi nefes alamıyorum yaaa

Kızlar yarın transferim vaaaaar :))) Hatırlayan bilir, maalesef benim öyle 20-30 tane yumurtam yoktu, Allah herkese bol bol versin inşallah! Ama 5 yumurta ile başlamıştım, 3 tanesi büyümüştü, son anda bir tane daha büyümüş. Bunlardan 3 tanesi döllenmiş :)) Yarın sabahki durumlarına göre transfer edilecek... Hem çok mutlu hem çok heyecanlıyım. Sitede yazan her şeyi hazırladım :) Badem, ceviz, ananas :)) Yatacağım yerin yanındaki sehpaya dizdim hepsini, bir de filmler hazırladım. İnşallah Allah nasip eder, sorunsuz bir transferim olur, ve her isteyenle birlikte benim de bebişim olur :)))

Nolur bana dua edin, ben de bu gece kendimle beraber hepiniz için dua edeceğim. Allah razı olsun.

oooooooooooooo
sehzade geliyoooooo desene sekerim...
ama arada yurukiii kan dolsimin hizlansin.....

canım inş. tutunacak bebeğin m oralini bozma bol bol dua edelim sana sende et salavat getir ihlas oku 1000 defa

Allah yardımcın olsun ve ve attaya götüreceğin bebekler nasip etsin (galiba ikiz :))) canı gönülden diliyorum rabbimden, öpüyorum seni

Ece senin tedavin nasil gidiyor şimdi? Bir durumunu guncellesene canım...annene selamlar,bizde seni öptük listemizin kraliçesi :))

cnm bugün kntrolüm vardı ilk defa bunca tedavi gördüktum ilk defa rahim güzel dedi sol tarafımda 3 yumurta sag tarafımda ii ise oooo çok güzel dedi sı galiba baya var dedi yarın tekrar kntrolüm var bu tedavimde tedavim kısa sürücek ve cumartesi upom olucak sanıyorum normalde 20. ğün transfer olurdu hep budefa 14-15. ğün transferim olucak galiba allaha şükür ilk defa içim rahat inşallah sonuda güzel olur.anneminde selamı var lilymeredin cnm çok öpüyor. güncellicem şimdi listeyi hemen goda sizleri cnm cancanımda maşallahı var 2. hamişimizde geldi .

cancanım çok sevindim cnm tebrik ederim alalh saglim kucagına almayı nasip etsin cnm inşallah degerin 2 ye katlıyacaktır benim komşumun 1.20 çıkmıştı kan tahlili negatif dediler şimdi o çocuk dogdu komşuanne komşuanne diye peşimde geziyo.negatifti sonuç 5in altıydı ve 10 günü geçmişti komşumun adeti.hiç canını sıkma olurmu hamişliğin tadını çıkart .

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]3 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]30 agustos test günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]29 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]29 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]22 agustos uposu var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

hatirliyomusun
gecen yilki haziran topiginde
yine kimyasal gebelik oldugumda tamamen sildirmsitimm kendimi
ayy ismimi bile gormeye tahammulum yoktu..
ama o listeden hamile kalip dougranlardan bi kiside
kk da gordugunde selam bile vermiyo...

eceeeeeeeeee neden bizim test tarihimizin yanında oynayan kızlar yok, ay gördükçe ben oynayamayacak mıyım diyorum ece bir gün çıldıracak yeterrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkkkkkkkk diyecek reelde görse saçımı yolacak :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…