Kızlar yarın transferim vaaaaar :))) Hatırlayan bilir, maalesef benim öyle 20-30 tane yumurtam yoktu, Allah herkese bol bol versin inşallah! Ama 5 yumurta ile başlamıştım, 3 tanesi büyümüştü, son anda bir tane daha büyümüş. Bunlardan 3 tanesi döllenmiş :)) Yarın sabahki durumlarına göre transfer edilecek... Hem çok mutlu hem çok heyecanlıyım. Sitede yazan her şeyi hazırladım :) Badem, ceviz, ananas :)) Yatacağım yerin yanındaki sehpaya dizdim hepsini, bir de filmler hazırladım. İnşallah Allah nasip eder, sorunsuz bir transferim olur, ve her isteyenle birlikte benim de bebişim olur :)))
Nolur bana dua edin, ben de bu gece kendimle beraber hepiniz için dua edeceğim. Allah razı olsun.
Kızlar yarın transferim vaaaaar :))) Hatırlayan bilir, maalesef benim öyle 20-30 tane yumurtam yoktu, Allah herkese bol bol versin inşallah! Ama 5 yumurta ile başlamıştım, 3 tanesi büyümüştü, son anda bir tane daha büyümüş. Bunlardan 3 tanesi döllenmiş :)) Yarın sabahki durumlarına göre transfer edilecek... Hem çok mutlu hem çok heyecanlıyım. Sitede yazan her şeyi hazırladım :) Badem, ceviz, ananas :)) Yatacağım yerin yanındaki sehpaya dizdim hepsini, bir de filmler hazırladım. İnşallah Allah nasip eder, sorunsuz bir transferim olur, ve her isteyenle birlikte benim de bebişim olur :)))
Nolur bana dua edin, ben de bu gece kendimle beraber hepiniz için dua edeceğim. Allah razı olsun.
cnm bugün kntrolüm vardı ilk defa bunca tedavi gördüktum ilk defa rahim güzel dedi sol tarafımda 3 yumurta sag tarafımda ii ise oooo çok güzel dedi sı galiba baya var dedi yarın tekrar kntrolüm var bu tedavimde tedavim kısa sürücek ve cumartesi upom olucak sanıyorum normalde 20. ğün transfer olurdu hep budefa 14-15. ğün transferim olucak galiba allaha şükür ilk defa içim rahat inşallah sonuda güzel olur.anneminde selamı var lilymeredin cnm çok öpüyor. güncellicem şimdi listeyi hemen goda sizleri cnm cancanımda maşallahı var 2. hamişimizde geldi .
Canım cok şükür güzel haberler bunlar,inşallah her sey güzel olacak,onemli olan gunünden ziyade rahimin demekki transfere uygun hale gelmiş erkenden ,bu harika,icin hep rahat olsun,ne kadar rahatsin o zaman hep kazanıyorsun,opuya az kaldi o zaman haydi hayırlısı inşallah...
Kızlar, benim savaşçı susamlarim (şimdi susam buyuklugundeymis ya) ya da Susamim,kabizlik ve ishalden sonra simdide griple mücadele ediyor,bildiginiz kamyon çarpmış gibiyim su an, sag kalçam bugün 15 gündür ilk kez dayanilamayacak halde,belim ağrıdan kopuyor, masajlar hic bir ise yaramıyordoktor minoset dısında bir sey aldırmıyor,boğazım sis,burnum akıyor ve vücudum pert...bol sıvı tüketmek,ılık seyler icmek,ıhlamur vs dısında tavsiye var mı ki bana?
Kızlar, benim savaşçı susamlarim (şimdi susam buyuklugundeymis ya) ya da Susamim,kabizlik ve ishalden sonra simdide griple mücadele ediyor,bildiginiz kamyon çarpmış gibiyim su an, sag kalçam bugün 15 gündür ilk kez dayanilamayacak halde,belim ağrıdan kopuyor, masajlar hic bir ise yaramıyordoktor minoset dısında bir sey aldırmıyor,boğazım sis,burnum akıyor ve vücudum pert...bol sıvı tüketmek,ılık seyler icmek,ıhlamur vs dısında tavsiye var mı ki bana?
Geçmiş olsun canım benim de kışın çok fazla boğaz ağrım olur ve ben bir tülbent ile boğazımı sarıyorum birde nane limon yapıyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim kendine iyi bak
çok geçmiş olsun canım ya valla dediğin gibi bunlar baya dirençli bebişlero lcaklar nede olsa mayısa denkgeliyo dimi boğa burcu kısmetse inatçı ...yazdıklarının dışında aklıma bişey gelmiyo istirahatte önemli
Kısmet ederse Rabbim,Nisan sonu diyo bu alttaki tablo,tam son reglime göre yazdım,sanırım boğa olacak,aaaanammmm :) sağlıkla ve inatla gelsinler inşallah, sagol canım...:)
iyi aksamlar kızlar pocpoca canımmm nasılsn yumoslar ne durumdymıs trnsfer ne zmn hıc bılgıde vermıyosun arkdsım=)
kızlar ya transfer ıcın sıkısık olmanın dısında bısey yapmya gerk yok demı
yok canım benıde yarın arıcaklar hbr verckler bı tanısmak kısmet olmadı aynı gun basladık tedavıye ıns aynı poztflede sonuclnr yaz ama eger yarınsa grslım mutlaka
kızlarrr son 5 gunnnn:) ama gunler gecmıyorrr ve belırtı aramaktan sıkıldımmmmmmmmmmmm
Allah yardımcın olsun ve ve attaya götüreceğin bebekler nasip etsin (galiba ikiz :))) canı gönülden diliyorum rabbimden, öpüyorum seni
evet oyle ama ılk 6 gun oyle boyle gecıyo ama sonrası yatmaktan sıkıldıgım ıcın hıc gecmıcek gıbı gelıyortugbacım benım sımdıden gozumde buyuyo koskoca 12 gunsen yarıladın yolu allah yardımcınız olsun gun saymak daha zor yaa
tubacım 28 inde mi belli olucak seninde benimde 28 i ama hiç bir belirti yokbir iki gün önce idrar testi yapmayı düşünüyorum gerçi onlarada güven olmuyor ama bi denemek istiyorum... bu arada hiç ateşinizi ölçtünüz mü??? ateş ölçme yöntemini denemiştim daha önce yumurtlama öncesinde yükselip hamile kalırsan da yüksek devam ediyor diye biliyorum...eğer hamileysem ateşim yüksek olmalı diye kendimce bir mantık uydurdum ama doğrumudur bilmiyorum ateşimde 36.7 çıkıyor iki gündür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?