Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Caım dualarimiz seninle çok yumurta olması önemli değil bizim istediğimiz bir evlat Allah nasip ederse o nedenle gönlünü ferah tut yarın bebisleri al gel hayırlısıyla...

Dualarım seninle canım şimdi butunenerjilerimizz sende toplanacak,hayırlı transferler,saglikla tutunacak bebisler sonrada birlikte bekleyip güzel haberi alicaz rabbimin izniyle...

Kızlar, benim savaşçı susamlarim (şimdi susam buyuklugundeymis ya) ya da Susamim,kabizlik ve ishalden sonra simdide griple mücadele ediyor,bildiginiz kamyon çarpmış gibiyim su an, sag kalçam bugün 15 gündür ilk kez dayanilamayacak halde,belim ağrıdan kopuyor, masajlar hic bir ise yaramıyor doktor minoset dısında bir sey aldırmıyor,boğazım sis,burnum akıyor ve vücudum pert...bol sıvı tüketmek,ılık seyler icmek,ıhlamur vs dısında tavsiye var mı ki bana?

Geçmiş olsun canım benim de kışın çok fazla boğaz ağrım olur ve ben bir tülbent ile boğazımı sarıyorum birde nane limon yapıyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim kendine iyi bak

Opumuz aynı gün oldu ama transver senin çabuk oluyor 2gün ara ile hamilelik haberimizi paylaşıriz inşallah allah yardımcin olsun bol şans
Bana henüz gün hakkında bilgi vermediler yarın belki gününü söylerler bugün ben aradım bilgi almak için ama şef yokmuş yarın arayın dediler

çok geçmiş olsun canım ya valla dediğin gibi bunlar baya dirençli bebişlero lcaklar nede olsa mayısa denkgeliyo dimi boğa burcu kısmetse inatçı ...yazdıklarının dışında aklıma bişey gelmiyo istirahatte önemli

Kısmet ederse Rabbim,Nisan sonu diyo bu alttaki tablo,tam son reglime göre yazdım,sanırım boğa olacak,aaaanammmm :) sağlıkla ve inatla gelsinler inşallah, sagol canım...:)

iyi aksamlar kızlar pocpoca canımmm nasılsn yumoslar ne durumdymıs trnsfer ne zmn hıc bılgıde vermıyosun arkdsım=)
kızlar ya transfer ıcın sıkısık olmanın dısında bısey yapmya gerk yok demı

Kısmet ederse Rabbim,Nisan sonu diyo bu alttaki tablo,tam son reglime göre yazdım,sanırım boğa olacak,aaaanammmm :) sağlıkla ve inatla gelsinler inşallah, sagol canım...:)

veeeeeeeee sabırsızlık etmezse senin bebiş-ler benimle aynı günde doğacak

Son düzenleme:
iyi aksamlar kızlar pocpoca canımmm nasılsn yumoslar ne durumdymıs trnsfer ne zmn hıc bılgıde vermıyosun arkdsım=)
kızlar ya transfer ıcın sıkısık olmanın dısında bısey yapmya gerk yok demı

canım iyiyim dışardaydım yeni geldim...eve sığamıyorum açıık hava iyi geliyor...
embriyolar iyiymiş maaşallah yarın transfer olabilirmiş sabah arayıp haber verecekler.belki yüzyüze de tanışırız senle..
transfer için saat verdiler mi sana?

yok canım benıde yarın arıcaklar hbr verckler bı tanısmak kısmet olmadı aynı gun basladık tedavıye ıns aynı poztflede sonuclnr yaz ama eger yarınsa grslım mutlaka

Son düzenleme:
tugbacım benım sımdıden gozumde buyuyo koskoca 12 gun sen yarıladın yolu allah yardımcınız olsun gun saymak daha zor yaa

kızlarrr son 5 gunnnn:) ama gunler gecmıyorrr ve belırtı aramaktan sıkıldımmmmmmmmmmmm

tubacım 28 inde mi belli olucak seninde benimde 28 i ama hiç bir belirti yok bir iki gün önce idrar testi yapmayı düşünüyorum gerçi onlarada güven olmuyor ama bi denemek istiyorum... bu arada hiç ateşinizi ölçtünüz mü??? ateş ölçme yöntemini denemiştim daha önce yumurtlama öncesinde yükselip hamile kalırsan da yüksek devam ediyor diye biliyorum...eğer hamileysem ateşim yüksek olmalı diye kendimce bir mantık uydurdum ama doğrumudur bilmiyorum ateşimde 36.7 çıkıyor iki gündür....

tugbacım benım sımdıden gozumde buyuyo koskoca 12 gun sen yarıladın yolu allah yardımcınız olsun gun saymak daha zor yaa
evet oyle ama ılk 6 gun oyle boyle gecıyo ama sonrası yatmaktan sıkıldıgım ıcın hıc gecmıcek gıbı gelıyor

evet canım 28 ınde tesst tarıhım ınsallah aynı gunde dunyanın en mutlu ıkı kadını oluuruz:) o yontemı bende bılıyorum benımde atesım yuksek genelde hatta bazen ona bıle tedırgın oluyorum ya cok yukselırse bebegıme zarar verırse dıe:) benımde hıc belırtım yok popo sancılarımdan baska:)

Bol limonlu ıhlamur içmeni tavsiye ederim... Ayrıca nane-limonun da ben çok faydasını görüyorum. Geçmişler olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Maşallah diyelim, hamilemize nazar değmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…