perlanore cnm günaydın nasılsın? seninde listeye eklenme vaktin geldi tamamlayalım şu bilğilerni az kaldı? öptüm cnm
günaydın canım
sen niye uyumuyorsun bakayım
ay cnm bi uyku tutsa uyucam gözümden uyku akıyor başım agrıyo artık uykusuzluktan ama uyuyamıyorum delircem valla artık...
transferden sonra ne yapcam ben onu düşünüyorum herhalde 5 te kalkarım
gunaydın kızlar uyuyamayan sdce ben degılmısım demekkıtransferım var heyacndan erknden kalktım
gece yatmadan süt falan içsen belki işe yarar.şimdiden düşünme transfer sonrası sıkıntı yapma kendine inşallah güzel olacak sonucun ben çok inanıyorum bu sefer arka arkaya doğurcaz bak ona göre
gunaydın kızlar uyuyamayan sdce ben degılmısım demekkıtransferım var heyacndan erknden kalktım
denicem cnm artık herşeyi şu upo olsun bi anestezi alayım rahatlıcam ben inşallah.şu yumoşları gözümle bi ğöreyim de::18::18::18::18:
ay cnm inşallah ya valla bi doguralım mümkünse çifter çifter sonra rahat rahat yine uyuyamayız gerçi dimi?
olsun uyumayalım ya bunca zaman uyuduklarımız yeter bize
inşallah canım inşallah bizimde yüzümüz gülsün artık yumoşları düşünme artık sen onlar için elinden geleni yaptın bak gör sen bile şaşırcaksın bu sefer şahin beye söylüyelimde sana biraz fazla anestezi versin ben zaten mümkünse 15 günlük bir uyku istiyorum
merkezden aradılar 1de trnsferım war:18:
Lilymeredin ve cancanim...hamile old. gordum cok sevindim tebrikler...))) darisi bizlerin de basinaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?