Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar test günlerinizin tarihlerini yazın bilğileri ğüncelleyelim eksik bilğilerimizide güncelleyelim bide reglisini bekleyip tedavisi başlama aşamasındaki swm,ptselda arkadaşlar ne durumdayız?

canım, benim test tarihi 28 ağustos birde bahçeci diye yazmışın ama ben ege ünv.de tedavi görüyorum :)))

kızlar ilaçların hepsinin yan etkilerine bakamadım, sabah kafamda kaşıntıyla uyandım sizde de oldu mu?:44:

selamlar menac,benim hiç kaşıntım olmadı ama aynı ilaçları kullanmıyor olabiliriz.ben sadece crinone jel ve ecopirin kullanıyorum.pazar testim var.

ben de bunların dışında vitamin folik asit ve estrofem kullanıyorum bir bakayım yan etkilerine, az kalmış senin sonuca inşallah pozitif olur

ben de bunların dışında vitamin folik asit ve estrofem kullanıyorum bir bakayım yan etkilerine, az kalmış senin sonuca inşallah pozitif olur

inşallah.takip ediyorum buradakileri.şanslı bir grup:))hamile kalan kalana:)umarım darısı bizlerin de başına.pek fazla yazılarla kattılamıyorum ama yazılanları takip ediyorum.belirti aramamamı söylüyo herkes ama insan ister istemez bekliyogaz sancısından başka bişey hissetmiyorum:))ya sen?

kızlar bizim toplanan 21 yumoştan 18 i olgun olanmışş bunlardan da 10 tanesi döllenmişş maşallahh diyelim
tabi bunlardan da yine elenenler olur illaki bakalım sonuç olarak neler olacak.büyük ihtimal 3.gün transferi olacak yani cumartesi

kızlar birde bişey sorcam ben öğretmendim bugün okuldan aradılar sınav gözetmenliği için parayada sıkışığız kabul ettim transferden sonra 8.9 güne denk geliyo bir problem olur mu diye sorun yaptım geri.sürekli de evde yatmayacağım ya ilk 3 gün yatmayı düşünüyordum

Son düzenleme:

ilacın yan etkisiymiş :) korktum o kadar kaşınıyordu ki, belirti yok canım ya yani ne bileyim daha önce klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurta takibi yaptırmıştım onunla benzer sıkıntılarım var, belim ağrıyor kasıklarım ve karnım ağrıyor, göğüslerim ağrıyor hormonlardan kaynaklı şeyler işte, çünkü bütün bunları yaşayıp sonucu negatif olanlar var...

hayır canım ya sorun olmaz ben de öğretmenim biliyorsun, zaten öğrencileri rahatsız etmemek için dolaşılmıyor sınıfta, yanındaki gözetmen arkadaşa da rahatsız olduğunu söylersin ayaktaki işleri o yapar, kitapçıkları o dağıyır falan, şimdiden hayırlı olsun ve inşallah senin de halayını çekeriz öptüm

Son düzenleme:

ya idrar tahlili yapmamak için zor tutuyorum kendimi:)sen yaptın mı?6. günden sonra az da çıkıyomuş bişey varsa?

ya idrar tahlili yapmamak için zor tutuyorum kendimi:)sen yaptın mı?6. günden sonra az da çıkıyomuş bişey varsa?

yok canım ya zaten negatif olmasından çok korkuyorum, erken çıkan testler genelde 5. gün embriyosu konulanlarda oluyormuş seninki kaçıncı gün?

yok canım ya zaten negatif olmasından çok korkuyorum, erken çıkan testler genelde 5. gün embriyosu konulanlarda oluyormuş seninki kaçıncı gün?

benimkisi 4. gün konuldu.doktor 5.günde izinliydi,embriyo da gayet iyi gidiyo dedi.o yüzden 4.gün transferi oldu benimki.
senin ki kaçıncı gündü?

benimkisi 4. gün konuldu.doktor 5.günde izinliydi,embriyo da gayet iyi gidiyo dedi.o yüzden 4.gün transferi oldu benimki.
senin ki kaçıncı gündü?

benim de 5.gün, ama test gününe kadar yapmayı düşünmüyorum, o kadar çok negatif gördüm ki tırsıyorum:18:

Maşallah maşallah canım çok sevindim gayet güzel
Iş durumuna gelince bence sorun olmaz ya sonuçta 8.gün ilk günler olsa gitmesen iyi olur derdim ama zaten doktorlar da tempolu işi olmayanlara 1 günden fazla rapor vermiyor zorda kalmadığı sürece merak etme birşey olmaz inşallah

Kızlar hastaneden haber geldi 7ebriyonun hepsi de gayet iyiymiş 5.gün yani cumartesi günü transver olucak ve TEST GÜNÜM 6 EYLÜL inşallah POZITIF sonuç alırım

bir de bişey sorucam,hani ovulasyon testleri oluyor ya,yumurta çatlamayı takip etmek için.ben de onlardan varmış evde,lh hormonu hamilelikte de çıkıyor sonuçta.onu yaptım,çok hafif ikinci çizgi çıktı?yorumlamak isteyen var mI?

Hevesini kırmak istemem ama bu tarz testler çok güzenilir değil bizler için çünki hormon ilaçları yüklendiği için vücudumuza yanlış sonuç verebilir ve o pozitif olması da çatlama iğnesinin etkisinden olabilir yapsan bile gebelik testi ona göre daha güvenilir olur herhalde ama sabır et bak o kadar süre beklenirken bir kaç gün daha beklesen sorun olmaz en azından 10güne kadar bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…