Hevesini kırmak istemem ama bu tarz testler çok güzenilir değil bizler için çünki hormon ilaçları yüklendiği için vücudumuza yanlış sonuç verebilir ve o pozitif olması da çatlama iğnesinin etkisinden olabilir yapsan bile gebelik testi ona göre daha güvenilir olur herhalde ama sabır et bak o kadar süre beklenirken bir kaç gün daha beklesen sorun olmaz en azından 10güne kadar bekle
Kızlar hastaneden haber geldi 7ebriyonun hepsi de gayet iyiymiş 5.gün yani cumartesi günü transver olucak ve TEST GÜNÜM 6 EYLÜL inşallah POZITIF sonuç alırım
Kızlar hastaneden haber geldi 7ebriyonun hepsi de gayet iyiymiş 5.gün yani cumartesi günü transver olucak ve TEST GÜNÜM 6 EYLÜL inşallah POZITIF sonuç alırım
kızlar bizim toplanan 21 yumoştan 18 i olgun olanmışş bunlardan da 10 tanesi döllenmişş maşallahh diyelim
tabi bunlardan da yine elenenler olur illaki bakalım sonuç olarak neler olacak.büyük ihtimal 3.gün transferi olacak yani cumartesi
kızlar birde bişey sorcam ben öğretmendim bugün okuldan aradılar sınav gözetmenliği için parayada sıkışığız kabul ettim transferden sonra 8.9 güne denk geliyo bir problem olur mu diye sorun yaptım geri.sürekli de evde yatmayacağım ya ilk 3 gün yatmayı düşünüyordum
canım benim de c.tesi/pazar/p.tesi günlerinden birinde olacak..
Yani aynı tarihlerde transferlerimiz olacak ve sonuçlarımızı öğreneceğiz...
İnşallah pozitifi görür,bebişlerimize kavuşuruz.AMİN.
heyecandan duramıyorum artık yerımde su test gunum gelsede ogrensem sonucubugun kasklarım da ara ara agrımaya basladı umutsuzluga kapılmaya baslıyorum sanırım
kanbarcım ınsallah senınde guzel haberlerını bırlıkte kutlayacagız burada :)
kızlar hastaneden haber geldi 7ebriyonun hepsi de gayet iyiymiş 5.gün yani cumartesi günü transver olucak ve test günüm 6 eylül inşallah pozıtıf sonuç alırım
sağolasın.seninkiler de inşallah sağlıkla gelişir ve tutunurlar sana.benim 7.günüm bugün....
insan biranönce bişeyler görmek istiyo işte...
canımm çok sevindim inşallahhh pozitifi görürsün
bebegimi alıp geldimhala ınanamıyrm transfrım olduguna gayet ıyı gectı cok sukur agrım falan kalmadı..gerı sayım basladı
hadı gozun aydın caım masallah bebıslerıne ınsallah cok cok guzel haberler alacaksın :)
bebegimi alıp geldimhala ınanamıyrm transfrım olduguna gayet ıyı gectı cok sukur agrım falan kalmadı..gerı sayım basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?