Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

sağolasın.seninkiler de inşallah sağlıkla gelişir ve tutunurlar sana.benim 7.günüm bugün....
insan biranönce bişeyler görmek istiyo işte...

heyecandan duramıyorum artık yerımde su test gunum gelsede ogrensem sonucu bugun kasklarım da ara ara agrımaya basladı umutsuzluga kapılmaya baslıyorum sanırım

Kızlar hastaneden haber geldi 7ebriyonun hepsi de gayet iyiymiş 5.gün yani cumartesi günü transver olucak ve TEST GÜNÜM 6 EYLÜL inşallah POZITIF sonuç alırım

canım benim de c.tesi/pazar/p.tesi günlerinden birinde olacak..
Yani aynı tarihlerde transferlerimiz olacak ve sonuçlarımızı öğreneceğiz...
İnşallah pozitifi görür,bebişlerimize kavuşuruz.AMİN.

masallah yumoslarına canım ınsallah guzel guzel tutunacaklar sana :) gozetmen olmanda bı sıkıntı olmaz bencede sonucda 9. gun ılk gunler olsa sıkıntı olabılırdı . bende ılk tup bebek denememde 8. gun gozetmendım sagolsun arkadasım hıcbırsey yaptırmadı oturdum oturdum sonrada evıme geldım:) sende yanındakıne soylersen sorun cıkaracagını sanmıyorum:)

canım benim de c.tesi/pazar/p.tesi günlerinden birinde olacak..
Yani aynı tarihlerde transferlerimiz olacak ve sonuçlarımızı öğreneceğiz...
İnşallah pozitifi görür,bebişlerimize kavuşuruz.AMİN.

kanbarcım ınsallah senınde guzel haberlerını bırlıkte kutlayacagız burada :)

heyecandan duramıyorum artık yerımde su test gunum gelsede ogrensem sonucu bugun kasklarım da ara ara agrımaya basladı umutsuzluga kapılmaya baslıyorum sanırım

canım negatifte de pozitifte de kasık ağrısı oluyormuş buna yrma ağrıları, bütün yumurtaları toplayamıyorlar kalanlar da büyüdükçe ağrı yapıyorlar, benim transferin ilk gününden beri adet ağrılarım var bu çok normal, canını sıkma pozitif sonuçlar göreceğizAllahın izniyle

kanbarcım ınsallah senınde guzel haberlerını bırlıkte kutlayacagız burada :)

Canım inşallah,inşallah.....
Bayram ,fener alayı,havai fişek gösterisi,masaya çıkıp oynamalar,artık o haberi alınca aklıma mukayyet ol Rabbim sevinçten ....

bebegimi alıp geldim hala ınanamıyrm transfrım olduguna gayet ıyı gectı cok sukur agrım falan kalmadı..gerı sayım basladı

yapışşınlar bırakmasınlar yaaa hepımıze yapıssınlar bızede yazık gunah herseye onlar ıcın katlanıyoruz nelerden vazgcyrz sahıp olabılmk ıcın bu kdar beklettıklerı yeter daha fazla nazlanmasınlar gelsınler konsunlar annelerinin gobecıklerine

kızlar bende yumurta tembelleşmesi ve fsh değeri yüksek çıktı.hap kullanıyorum.doktor adetinin 1. yada 2. günü gel tedavine başlayacağız dedi.geldiğinde detayları konuşuruz bu değerlerle normal hamilelik mümkün değil dedi.kızlar biraz bilgi verirmisiniz bana çok tedirginim.tüp bebek olcak sanırım.nasıl başlanıyor.tamamını bizmi ödüyoruz.süreç nasıl ilerliyor.lütfen yardımcı olurmusunuz ????

slm kızlar merkez çok yogundu yine kntrolden daha yeni geldim eve geçmişi okuyamadım bugün 19:45 te çatlama iğnemi olucam onun için bana çok yaın bir özel hastane yok şuanda çatlama iğnesinide kalçadan olan pregnly verdi dr yani tekrar çıkıcam şimdi.

kızlar elimde agustos ayı sonu son kullanma tarihi olan citrotit var 1 adet birde 2 gün oldu açalı 28 gün içinde kullanılması gereken 175ünite kadar açık gonal f var
ilacı yetmeyen ihtiyacı olan arkadaşımız varsa hemen yarın yollamak isterim çöp olmasın ilaç kızlar olurmu?

Kanbar ve edirne sizden de allah sayı olsun senin kaç gün kaldı edirne test gününe
Kanbar.cim seni de temmuz topiginden biliyorum hadi hayırlısı ile seninde benim deve herkesin de pozitif sonuçlarını alırız aynı günlerde bitmeyen bayrama gireriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…