Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kanbarcım ınsallah senınde guzel haberlerını bırlıkte kutlayacagız burada :)

Asracım inşallah canım..
Tek dileğimiz hamile kalmak...
Tek dileğimiz o minicik ellerini tutup,gözlerinin içine sevgiyle bakıp,o güzel evlat kokusunu koklamak için.
Rabbim hepimizin anne olmamızı ,bizim evlat sahibi olmayı istediğimiz kadar istesin inşallah.AMİN...

Sonrası da çok zor ya allah bizi iyi anne baba olup hayırlı evlatlar yetiştirmeyi de nasip etsin çok zor çocuk yetiştirmek kötü insanlardan da uzak tutsun korusun

Sonrası da çok zor ya allah bizi iyi anne baba olup hayırlı evlatlar yetiştirmeyi de nasip etsin çok zor çocuk yetiştirmek kötü insanlardan da uzak tutsun korusun

ESRA'CIM BİR EVLATLARIMIZA KAVUŞALIM DA...
Onları kendimiz gibi hayırlı evlatlar olarak yetiştireceğiz Allah'ın izniyle canım benim...
Buz Devri 5'i birlikte seyredeceğiz...
Odasını hazırlayacağız....
Eşyalarını ve kıyafetlerini alacağız..
Anneler gününde canım annem diye sıcacık sarılacak bize ....
Ne güzel hayaller değil mi,inşallah hepsi gerçek olacak...

ay bende bugün ehliyet dersinden geliyorum,tanışık çıkarmışız bide,senin yer neresi canım :)

bebegimi alıp geldim hala ınanamıyrm transfrım olduguna gayet ıyı gectı cok sukur agrım falan kalmadı..gerı sayım basladı

hayırlı olsun canım nasıl geçti özel bi şey yaptın mı? transferden sonra ne kadar kaldın merkezde?
benim de yarın olabilir bugün yarın 3 gün geçtiiii

ne güzel demişsin hayalleri bile çok güzel gerçeği ne kadar güzel tahmin edebiliyorum
oooofff ooooffff günler geçsin pozitif sonuçlarımızı alalım hep beraber
hazırlıklara başlayalım

ya idrar tahlili yapmamak için zor tutuyorum kendimi:)sen yaptın mı?6. günden sonra az da çıkıyomuş bişey varsa?

aysercim ki bu ismi çok severim canım ablamın ismi hoşgeldinnnnnnnnnnnn bence sık dişini şu an o testte göreceğin pozitifte negatifte yanıltıcı olabilir,boşuna üzülmüş olursun belki benim kimyasal gebelikte değerim 87 iken idrar negatifti düşün...

kızlar ölüyorumm, sanki adetimin 1.günündeyim karnım ,belim ,kasıklarım çatlıyorrr, ateş basıyor karnım ve belimde elektrikli battaniye var sanki

tedavin kesin tüp bebek mi olacak dedi eşinin değerleri iyi ise aşılamadan başlayın derim hem maliyeti daha uygun, mutlaka birden fazla doktorla görüş kafanda soru işareti kalmasın,Rabbim aratmasın inşallah..

Kesinlikle çok güzel ben ilk bebek istediğim zamandan beri bebek örgüleri örmeye başladim herşeyi hazır ama son 6aydır bırak öpmeyı bakmaya bile taamülüm kalmamıştı inşallah pozitif sonuç aldıktan sonra örgülere devam edicem ve bebek giyim mağazalarından boş çıkmicam

6.günüm canım valla bilmiyorum aniden başladı, ben de anlamadım:44:

ya çok merak ettim şimdi ama bu yerleşme olmasın sakın bazılarında yerleşme sancılı oluyomuş kaan kocatepe diyo hem 5. ve 6. gün yerleşen bebedir belki seninki hep iyi düşün sakın moralini bozma...

Canım ne güzel,harika yapmışsın bitanem...

Canım ne güzel,harika yapmışsın bitanem...
inşallah kavuşucaz bebişlerimzie..

Önce bilgilerimi vereyim ben 33 eşim 31 yaşında.6yıllık evliyiz.Endometriozis,yumurta rezerv azlığı,Fsh yüksekliği,İncelmiş Rahim.1.deneme ,Bursa Jinemed sonuç pozitif :)
Benim hikayem 2 yıl önce başladı.Yukarıda saydığım bütün rahatsızlıkları bir anda öğrendik.Tabi bizde şok etkisi yarattı.Sonra düzelir gibi oldum.takip,Aşılama derken 2 yılı bomboş devirdik.Temmuzun sonunda Bursa Jinemed'de tüp bebek tedavisne başladım.O kadar ilaca rağmen tek bir tane yumurtam oluştu.Doktorum transfer sonrası yumurtayı çok güzel bir yere yerleştirdik ama hem rahim ince hem tek embriyo şansınız %20 dedi.Belki başka yerde olsanız bu transferi yapmazlardı amasizin başka şansınız yok dedi.Transferden sonra kendim için özel bir şey yapmadım.İlk 2 gün dikkat ettim sonrasında normal rutinime geçtim.Hatta dayanamayip temizlik bile yaptım :) Polen-arı sütü-bal karışımı yedim.Birde her gün Meryem süresini okudum.Aslında 41 tane okumak gerekliymiş ama ben bunu sonradan öğrendim.Hiç bir belirtim olmadı.Arada nadiren karnıma iğne batar gibi oldu o kadar.Sanırım bu genetik oluyor.Kardeşimde hiçbir belirti yaşamamıştı.Transferin 9. 10. ve 11. gunu evde kalan hamilelik testleri boşa gitmesin :) diye test yaptım.Silikte olsa 2.çizgiyi gördüm ama inanmadım.Bugun ise kan sonucum pozitif çıktı.Bu kadar olaydan sonra şunu öğrendim.Elinizden geleni yapmak ve sonrasında dua etmek gerekiyor.Kısmetinizde varsa Allah ol deyince oluyor.Meryem süresini okuyanlar bilir.Zekeriya a.s, Allah c.c ,İbrahim peygamberi 70 yaşındayken eşi kısır olduğu halde bahşetmiştir.Onun için zor hiç bir şey yok.İnancınızı sağlam tutun.Dualarım hep sizinle Allah gönlünüze göre versin.Bursa Jinemed'i herkesi tavsiye ediyorum.Dr.Murat Bey ve ekibi harika.Tüp bebekte embriyolog çok önemli.Zaten embriyologları İstanbul'un önde gelenlerinden.Bunun dışında herhangi bir sorunuz olursa cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…