kanbarcım ınsallah senınde guzel haberlerını bırlıkte kutlayacagız burada :)
Kanbar ve edirne sizden de allah sayı olsun senin kaç gün kaldı edirne test gününe
Kanbar.cim seni de temmuz topiginden biliyorum hadi hayırlısı ile seninde benim deve herkesin de pozitif sonuçlarını alırız aynı günlerde bitmeyen bayrama gireriz inşallah
Asracım inşallah canım..
Tek dileğimiz hamile kalmak...
Tek dileğimiz o minicik ellerini tutup,gözlerinin içine sevgiyle bakıp,o güzel evlat kokusunu koklamak için.
Rabbim hepimizin anne olmamızı ,bizim evlat sahibi olmayı istediğimiz kadar istesin inşallah.AMİN...
Sonrası da çok zor ya allah bizi iyi anne baba olup hayırlı evlatlar yetiştirmeyi de nasip etsin çok zor çocuk yetiştirmek kötü insanlardan da uzak tutsun korusun
Ah menac ahh o keyifi yapmayı ben de o kadar cok isterdim ki, esim bu üçüncü diye cok pimpirik o öyle olunca bende hep evdeyim,bazen bir daraliyorum ki offf sonra bebegi düşününce şükür diyorum...yarın ehliyet kürsüm devam ediyor artık ona dışarı cikcam :)
bebegimi alıp geldimhala ınanamıyrm transfrım olduguna gayet ıyı gectı cok sukur agrım falan kalmadı..gerı sayım basladı
ESRA'CIM BİR EVLATLARIMIZA KAVUŞALIM DA...
Onları kendimiz gibi hayırlı evlatlar olarak yetiştireceğiz Allah'ın izniyle canım benim...
Buz Devri 5'i birlikte seyredeceğiz...
Odasını hazırlayacağız....
Eşyalarını ve kıyafetlerini alacağız..
Anneler gününde canım annem diye sıcacık sarılacak bize ....
Ne güzel hayaller değil mi,inşallah hepsi gerçek olacak...
ya idrar tahlili yapmamak için zor tutuyorum kendimi:)sen yaptın mı?6. günden sonra az da çıkıyomuş bişey varsa?
heyecandan duramıyorum artık yerımde su test gunum gelsede ogrensem sonucubugun kasklarım da ara ara agrımaya basladı umutsuzluga kapılmaya baslıyorum sanırım [/o ağrıların hepsi bize hergün giren ağrılar belki ama biz bu dönem çok nazlı ve pimpirikli oldumuz için belirti sanıyoruz,5 dkda değişen ruh hallerimiz kesin tuttu yok hayır bıraktı beni tamam adet oluyorum,o duyguları özleddddiiiiiiiiiiim ama tedaviye başlayamıyorum
kızlar bende yumurta tembelleşmesi ve fsh değeri yüksek çıktı.hap kullanıyorum.doktor adetinin 1. yada 2. günü gel tedavine başlayacağız dedi.geldiğinde detayları konuşuruz bu değerlerle normal hamilelik mümkün değil dedi.kızlar biraz bilgi verirmisiniz bana çok tedirginim.tüp bebek olcak sanırım.nasıl başlanıyor.tamamını bizmi ödüyoruz.süreç nasıl ilerliyor.lütfen yardımcı olurmusunuz ????
yapışşınlar bırakmasınlar yaaa hepımıze yapıssınlar bızede yazık gunah herseye onlar ıcın katlanıyoruz nelerden vazgcyrz sahıp olabılmk ıcın bu kdar beklettıklerı yeter daha fazla nazlanmasınlar gelsınler konsunlar annelerinin gobecıklerine[/
birşeye ulaşmak ne kadar zor olursa mükafatıda o kadar büyük oluyo,rabbim mükafatını göstersin cümlesinin
kızlar ölüyorumm, sanki adetimin 1.günündeyim karnım ,belim ,kasıklarım çatlıyorrr, ateş basıyor karnım ve belimde elektrikli battaniye var sanki
noldu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaçıncı günün
bugün transferden sonra.....
ESRA'CIM BİR EVLATLARIMIZA KAVUŞALIM DA...
Onları kendimiz gibi hayırlı evlatlar olarak yetiştireceğiz Allah'ın izniyle canım benim...
Buz Devri 5'i birlikte seyredeceğiz...
Odasını hazırlayacağız....
Eşyalarını ve kıyafetlerini alacağız..
Anneler gününde canım annem diye sıcacık sarılacak bize ....
Ne güzel hayaller değil mi,inşallah hepsi gerçek olacak...
6.günüm canım valla bilmiyorum aniden başladı, ben de anlamadım:44:
canım ağrısı yüreğime vuruyor o derece yani, yok bir şeye yormuyorum ama inşallah dediğin gibidir...Çok rahatsız ediyorsa eğer hastaneyi ara canım ama inşallah yerleşmedendir
6.günüm canım valla bilmiyorum aniden başladı, ben de anlamadım:44:
Kesinlikle çok güzel ben ilk bebek istediğim zamandan beri bebek örgüleri örmeye başladim herşeyi hazır ama son 6aydır bırak öpmeyı bakmaya bile taamülüm kalmamıştı inşallah pozitif sonuç aldıktan sonra örgülere devam edicem ve bebek giyim mağazalarından boş çıkmicam
Kesinlikle çok güzel ben ilk bebek istediğim zamandan beri bebek örgüleri örmeye başladim herşeyi hazır ama son 6aydır bırak öpmeyı bakmaya bile taamülüm kalmamıştı inşallah pozitif sonuç aldıktan sonra örgülere devam edicem ve bebek giyim mağazalarından boş çıkmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?