ince bir sızı gibi şimdi canım, sende son durumlar ne, iyi misin?
sorma ya ben berbatım yukarda yazdıklarımı okudunmu her an ağlamaklı modda dolanıyorum evde cnm yemek bile istemiyo çok canım yandı
okudum canım ben de çok çektim o iğneden, benim doktor da buzla ya da kolonyayla ov kalçanı diyordu, kolonyayı buz dolabına koyuyordum onu pamuğa döküp ovuyordum biraz rahatlatıyordu, ama Allah var yapan hemşire hiç acıtmıyordu sadece bir kere doktorumun hemşiresi yaptı iki gün felç gezdim vallahi, işte o zaman ağlamıştım seni çok iyi anlıyorum, Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım, göbişine konduğu tescillendiği an hepsi geçecek inan
Canlar merhaba, bugün transferim oldu, bugüne ancak 2 tane embriyom ulaşmış, onlar da rahmimdeler şimdi... Allahım tutunmalarını nasip etsin, hepimizinkini inşallah...
Gün boyu dinlendim, ama sürekli yatamadım, tuvalet-mutfak biraz yürüdüm, haliyle yatıp kalkarken insan hareket ediyor, doktor sürekli yatmamın iyi olmadığını söyledi. Şimdi de gördüğünüz gibi bilgisayardayım :)
As ve attAbebek transferleriniz hayırlı olsun,Allah test gunu yüzünüzü güldürsün insAllah,menac sanırım şimdi daha iyisin,aynı gun bendede cok şiddetli bel,kasık ağrısı vardı gerçi hala var,strese sokma kendini,Ece haberler güzelmiş canım,haydi hayırlısı...yelkenay İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum tay sürücü kursuna gidiyorum,bir Eylül sınavına hazırlanıyorum :),iğneden dert yanan arkadaşlarım benim bugün 16. Gunüm günde 100 mg her gun 2 progynnex vuruluyorum,keseyi görene kadarda devam,onun acıları yetmiyo bide clexan ignesile uğraşıyorum,daha once bu konuyla ilgili cok yazı yazdım; edugar solusyon alabilirsiniz,ödeme,sislere iyi,ben onun sayesinde ayaktayim...Rabbim hepimize bu uğurda sabır ve güzel sonuclar versin....
yaparım cnm bide onu deniyim sen nasıl dayanıyorsun hergün valla eşime diyorum her gün olsaydı beni hastanede bırak dayanamazdım..bide beni vurulduğum gün gece uyutmuyo halsizlik sanki hastalancakmışım gibi bitkinlik inliyorum resmen ateşim çıkıyo saatlerce yatakta savaş veriyorum sonuçta ağlıyorum ztn..
Canlar merhaba, bugün transferim oldu, bugüne ancak 2 tane embriyom ulaşmış, onlar da rahmimdeler şimdi... Allahım tutunmalarını nasip etsin, hepimizinkini inşallah...
Gün boyu dinlendim, ama sürekli yatamadım, tuvalet-mutfak biraz yürüdüm, haliyle yatıp kalkarken insan hareket ediyor, doktor sürekli yatmamın iyi olmadığını söyledi. Şimdi de gördüğünüz gibi bilgisayardayım :)
yaparım cnm bide onu deniyim sen nasıl dayanıyorsun hergün valla eşime diyorum her gün olsaydı beni hastanede bırak dayanamazdım..bide beni vurulduğum gün gece uyutmuyo halsizlik sanki hastalancakmışım gibi bitkinlik inliyorum resmen ateşim çıkıyo saatlerce yatakta savaş veriyorum sonuçta ağlıyorum ztn..
As ve attAbebek transferleriniz hayırlı olsun,Allah test gunu yüzünüzü güldürsün insAllah,menac sanırım şimdi daha iyisin,aynı gun bendede cok şiddetli bel,kasık ağrısı vardı gerçi hala var,strese sokma kendini,Ece haberler güzelmiş canım,haydi hayırlısı...yelkenay İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum tay sürücü kursuna gidiyorum,bir Eylül sınavına hazırlanıyorum :),iğneden dert yanan arkadaşlarım benim bugün 16. Gunüm günde 100 mg her gun 2 progynnex vuruluyorum,keseyi görene kadarda devam,onun acıları yetmiyo bide clexan ignesile uğraşıyorum,daha once bu konuyla ilgili cok yazı yazdım; edugar solusyon alabilirsiniz,ödeme,sislere iyi,ben onun sayesinde ayaktayim...Rabbim hepimize bu uğurda sabır ve güzel sonuclar versin....
aminnnn, canım şimdi senin bebeksata göre kaç haftalık tam olarak doktor bir şey dedi mi, tüp bebekler de diğerleri gibi mi hesaplanıyor merak ettim:44:
ınsallah sınavında ıyı gecer canım bu arada aynı yerde oturuyormusuzz :))
kızlar çatlama iğnemi vurdum cumartesi sabah 7 de upom var .........
Hem kader arkadaşı hem komşuyuz desene,dilerim yakında seninde bebis gelir:))
aysercim ki bu ismi çok severim canım ablamın ismi hoşgeldinnnnnnnnnnnn bence sık dişini şu an o testte göreceğin pozitifte negatifte yanıltıcı olabilir,boşuna üzülmüş olursun belki benim kimyasal gebelikte değerim 87 iken idrar negatifti düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?