Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

hayra yoralım caım bende tık yok

şimdi biraz geçti canım, nefes alamıyordum ya o derece yani, olmaması daha iyi bebeğim bunlar hamilelik belirtisi değil zaten, ilaçların yan etkileri, hepimiz aha da
böyle olacağız inşallah, topik coşacak coşacakkkk

ınsallahhh canım ınsallahhhhhhh artık gelsın bebıslerımız cunku onlara cok ıyı bakacak gozlerınden sakınacak annelerı ve babalarının cok fazla sabrı kalmadı
Canım inşallah,inşallah.....
Bayram ,fener alayı,havai fişek gösterisi,masaya çıkıp oynamalar,artık o haberi alınca aklıma mukayyet ol Rabbim sevinçten ....
kanbarcım alalım o mutlu haberlerımızı sonra bayram mı kutlama mı artık hangısı olursa hep bırlıkte yapcaz ınsallahh:)
evımın bır odası 2 yıldır bos 2+1 evde otruyorduk ılk evlendıgımızde cocuk kararı alınca sankı hemen olacakmıs gıbı o ay sagolsun kayınpederım 3+1 daıre aldı. hala tam olarak yerlesemedım eve cunku bebegımın odası hala bos .... her yatak odasına gecerken sadece ozlemle bakıyorum ... allaha dua edıyorum bu odayı doldurmayı bana nasıp et dıye ama ınsallah o gun gelecek ve esımle kavgalar edecegız odayı ben hazırlıcam sen hazırlıcan dıe.... ve ınsallahh o gune cok yaklasmısızdırrrr

tatlım ara ara o sancı bende de oluyo bıran nefes alamayacagımı sanıyorum ama sonra yumusayıp 5 dakıka sanra hıcbırsey olmamıs gıbı gelıyo:) bıraz sabredelım bakalım canım su sonuclarımızı pozıtıf gorup bebeklerımızı bı kucagımıza alalım da o zaman ne agrıyı hatırlrız ne cektıgımız bu cılelerı :)

Bugün transferden döndüm, doktor ayrıca iğne de verdi, 5 gün arayla 2 tane verdi...

kızlar test günlerinizin tarihlerini yazın bilğileri ğüncelleyelim eksik bilğilerimizide güncelleyelim bide reglisini bekleyip tedavisi başlama aşamasındaki swm,ptselda arkadaşlar ne durumdayız?

Merhaba, benim bilgilerimi ekleyebiliriz: AttaBebek, 36 yaşında, 1. deneme, erkek + kadın, Ankara, 4 Eylül test tarihiiii :))

inşallah canım inşallah, gelsinler de bu karın ağrılarına, sıcak basmalarına razıyım

Canlar merhaba, bugün transferim oldu, bugüne ancak 2 tane embriyom ulaşmış, onlar da rahmimdeler şimdi... Allahım tutunmalarını nasip etsin, hepimizinkini inşallah...

Gün boyu dinlendim, ama sürekli yatamadım, tuvalet-mutfak biraz yürüdüm, haliyle yatıp kalkarken insan hareket ediyor, doktor sürekli yatmamın iyi olmadığını söyledi. Şimdi de gördüğünüz gibi bilgisayardayım :)

aynı durumu yaşıyoruz boş odamın bi tek pembe halısı var orda çamaşır kurutuyorum ama artık istiyorum ki çamaşırlarımı kurutacak yer bulamıyım

ınsallah bebıslerın senınle olacaklar canım artık onlara cok ıyı bakman lazım ılk gunlerde kendını cok yorma lutfen..

aynı durumu yaşıyoruz boş odamın bi tek pembe halısı var orda çamaşır kurutuyorum ama artık istiyorum ki çamaşırlarımı kurutacak yer bulamıyım

aynen canım bende camasır kurutuyorum suan... ama ınsallahhh camasır kurutacak yerler de arayacagızzz:)))

ya kızlar benim popo çok fena ağrıyor bu progestan iğnelerden kafayı yiycem artık yürüyemiyorum ..uyku yok..yatamıyorum oturamıyorum napçam ben yaa 2 günde bi yiyorum iğne 4 tane var daha 30 na kadar sağlam çıkmıcam heral

allah kolaylıkkk versın canım ben her gun yıyorum o ıgnelerdenn be delık desıgım hemsırem artık yer bulamıyorum dıyo ben ıgne olduktan sonra sıcak suyla havluyu ıslatıp popoma koyuyorum boylece ıgne yaglı oldugundan bıraz daha kolay dagılıyo ve sancınlarında azalıyo doktor soyldı bunu sende yapabılırsın.. havlu popondayken yavas yavas daıresel masajlar yap

yaparım cnm bide onu deniyim sen nasıl dayanıyorsun hergün valla eşime diyorum her gün olsaydı beni hastanede bırak dayanamazdım..bide beni vurulduğum gün gece uyutmuyo halsizlik sanki hastalancakmışım gibi bitkinlik inliyorum resmen ateşim çıkıyo saatlerce yatakta savaş veriyorum sonuçta ağlıyorum ztn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…