6.günüm canım valla bilmiyorum aniden başladı, ben de anlamadım:44:
Önce bilgilerimi vereyim ben 33 eşim 31 yaşında.6yıllık evliyiz.Endometriozis,yumurta rezerv azlığı,Fsh yüksekliği,İncelmiş Rahim.1.deneme ,Bursa Jinemed sonuç pozitif :)
Benim hikayem 2 yıl önce başladı.Yukarıda saydığım bütün rahatsızlıkları bir anda öğrendik.Tabi bizde şok etkisi yarattı.Sonra düzelir gibi oldum.takip,Aşılama derken 2 yılı bomboş devirdik.Temmuzun sonunda Bursa Jinemed'de tüp bebek tedavisne başladım.O kadar ilaca rağmen tek bir tane yumurtam oluştu.Doktorum transfer sonrası yumurtayı çok güzel bir yere yerleştirdik ama hem rahim ince hem tek embriyo şansınız %20 dedi.Belki başka yerde olsanız bu transferi yapmazlardı amasizin başka şansınız yok dedi.Transferden sonra kendim için özel bir şey yapmadım.İlk 2 gün dikkat ettim sonrasında normal rutinime geçtim.Hatta dayanamayip temizlik bile yaptım :) Polen-arı sütü-bal karışımı yedim.Birde her gün Meryem süresini okudum.Aslında 41 tane okumak gerekliymiş ama ben bunu sonradan öğrendim.Hiç bir belirtim olmadı.Arada nadiren karnıma iğne batar gibi oldu o kadar.Sanırım bu genetik oluyor.Kardeşimde hiçbir belirti yaşamamıştı.Transferin 9. 10. ve 11. gunu evde kalan hamilelik testleri boşa gitmesin :) diye test yaptım.Silikte olsa 2.çizgiyi gördüm ama inanmadım.Bugun ise kan sonucum pozitif çıktı.Bu kadar olaydan sonra şunu öğrendim.Elinizden geleni yapmak ve sonrasında dua etmek gerekiyor.Kısmetinizde varsa Allah ol deyince oluyor.Meryem süresini okuyanlar bilir.Zekeriya a.s, Allah c.c ,İbrahim peygamberi 70 yaşındayken eşi kısır olduğu halde bahşetmiştir.Onun için zor hiç bir şey yok.İnancınızı sağlam tutun.Dualarım hep sizinle Allah gönlünüze göre versin.Bursa Jinemed'i herkesi tavsiye ediyorum.Dr.Murat Bey ve ekibi harika.Tüp bebekte embriyolog çok önemli.Zaten embriyologları İstanbul'un önde gelenlerinden.Bunun dışında herhangi bir sorunuz olursa cevaplarım
hayra yoralım caım bende tık yok
ınsallahhh canım ınsallahhhhhhh artık gelsın bebıslerımız cunku onlara cok ıyı bakacak gozlerınden sakınacak annelerı ve babalarının cok fazla sabrı kalmadıcanım negatifte de pozitifte de kasık ağrısı oluyormuş buna yrma ağrıları, bütün yumurtaları toplayamıyorlar kalanlar da büyüdükçe ağrı yapıyorlar, benim transferin ilk gününden beri adet ağrılarım var bu çok normal, canını sıkma pozitif sonuçlar göreceğizAllahın izniyle
kanbarcım alalım o mutlu haberlerımızı sonra bayram mı kutlama mı artık hangısı olursa hep bırlıkte yapcaz ınsallahh:)Canım inşallah,inşallah.....
Bayram ,fener alayı,havai fişek gösterisi,masaya çıkıp oynamalar,artık o haberi alınca aklıma mukayyet ol Rabbim sevinçten ....
evımın bır odası 2 yıldır bosESRA'CIM BİR EVLATLARIMIZA KAVUŞALIM DA...
Onları kendimiz gibi hayırlı evlatlar olarak yetiştireceğiz Allah'ın izniyle canım benim...
Buz Devri 5'i birlikte seyredeceğiz...
Odasını hazırlayacağız....
Eşyalarını ve kıyafetlerini alacağız..
Anneler gününde canım annem diye sıcacık sarılacak bize ....
Ne güzel hayaller değil mi,inşallah hepsi gerçek olacak...
şimdi biraz geçti canım, nefes alamıyordum ya o derece yani, olmaması daha iyi bebeğim bunlar hamilelik belirtisi değil zaten, ilaçların yan etkileri, hepimiz aha da
böyle olacağız inşallah, topik coşacak coşacakkkk
Inşallah faydasının görürüz ve bebişlerimizi takip ederken unuturuz tüm ağrıları.
Valla bana o 12gün beklemek hiç zor gelmiyor 2.5sene bekledim yine beklerim diyorum ama bu iğneler şimdiden gözümde büyüdü
kızlar test günlerinizin tarihlerini yazın bilğileri ğüncelleyelim eksik bilğilerimizide güncelleyelim bide reglisini bekleyip tedavisi başlama aşamasındaki swm,ptselda arkadaşlar ne durumdayız?
tatlım ara ara o sancı bende de oluyo bıran nefes alamayacagımı sanıyorum ama sonra yumusayıp 5 dakıka sanra hıcbırsey olmamıs gıbı gelıyo:) bıraz sabredelım bakalım canım su sonuclarımızı pozıtıf gorup bebeklerımızı bı kucagımıza alalım da o zaman ne agrıyı hatırlrız ne cektıgımız bu cılelerı :)
Kızlar dün opu olmuştu toplanan 38 yumurtanin 30 tanesi olgunmus ve 24 tanesi döllenmiş dua edin güzel güzel bolunmeye devam ederler inşallah...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ınsallahhh canım ınsallahhhhhhh artık gelsın bebıslerımız cunku onlara cok ıyı bakacak gozlerınden sakınacak annelerı ve babalarının cok fazla sabrı kalmadı
kanbarcım alalım o mutlu haberlerımızı sonra bayram mı kutlama mı artık hangısı olursa hep bırlıkte yapcaz ınsallahh:)
evımın bır odası 2 yıldır bos2+1 evde otruyorduk ılk evlendıgımızde cocuk kararı alınca sankı hemen olacakmıs gıbı o ay sagolsun kayınpederım 3+1 daıre aldı. hala tam olarak yerlesemedım eve cunku bebegımın odası hala bos .... her yatak odasına gecerken sadece ozlemle bakıyorum ... allaha dua edıyorum bu odayı doldurmayı bana nasıp et dıye ama ınsallah o gun gelecek ve esımle kavgalar edecegız odayı ben hazırlıcam sen hazırlıcan dıe.... ve ınsallahh o gune cok yaklasmısızdırrrr
Canlar merhaba, bugün transferim oldu, bugüne ancak 2 tane embriyom ulaşmış, onlar da rahmimdeler şimdi... Allahım tutunmalarını nasip etsin, hepimizinkini inşallah...
Gün boyu dinlendim, ama sürekli yatamadım, tuvalet-mutfak biraz yürüdüm, haliyle yatıp kalkarken insan hareket ediyor, doktor sürekli yatmamın iyi olmadığını söyledi. Şimdi de gördüğünüz gibi bilgisayardayım :)
Canlar merhaba, bugün transferim oldu, bugüne ancak 2 tane embriyom ulaşmış, onlar da rahmimdeler şimdi... Allahım tutunmalarını nasip etsin, hepimizinkini inşallah...
Gün boyu dinlendim, ama sürekli yatamadım, tuvalet-mutfak biraz yürüdüm, haliyle yatıp kalkarken insan hareket ediyor, doktor sürekli yatmamın iyi olmadığını söyledi. Şimdi de gördüğünüz gibi bilgisayardayım :)
aynı durumu yaşıyoruz boş odamın bi tek pembe halısı var orda çamaşır kurutuyorum ama artık istiyorum ki çamaşırlarımı kurutacak yer bulamıyım
ya kızlar benim popo çok fena ağrıyor bu progestan iğnelerden kafayı yiycem artık yürüyemiyorum ..uyku yok..yatamıyorum oturamıyorum napçam ben yaa 2 günde bi yiyorum iğne 4 tane var daha 30 na kadar sağlam çıkmıcam heral
allah kolaylıkkk versın canım ben her gun yıyorum o ıgnelerdenn be delık desıgım hemsırem artık yer bulamıyorum dıyoben ıgne olduktan sonra sıcak suyla havluyu ıslatıp popoma koyuyorum boylece ıgne yaglı oldugundan bıraz daha kolay dagılıyo ve sancınlarında azalıyo doktor soyldı bunu sende yapabılırsın.. havlu popondayken yavas yavas daıresel masajlar yap
şimdi biraz geçti canım, nefes alamıyordum ya o derece yani, olmaması daha iyi bebeğim bunlar hamilelik belirtisi değil zaten, ilaçların yan etkileri, hepimiz aha da
böyle olacağız inşallah, topik coşacak coşacakkkk
nasıl geçtimi ağrıların cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?