Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

dr. randevum 8 eylülde .Hem kese, hem kalp atışı bakılacak.Benim hiç bir belirtim yok.Sadece fazla ayakta kalıp iş yaptığımda belim ağrıyor.Göğüslerde şişme ve hassasiyet var.Sol tarafıma nadiren iğne batması oluyor.Uyku değilde uykusuzluk var desem Belirtiler genelde genetik oluyor.kardeşimde de hiç bir belirti olmamıştı , bende aynı şekildeyim.Kendime nazar edeceğim diye korkuyorum

senin kaç çıkmıştı bi de kaçıncı gün yaptırmıştın testi?bi de böyle iyi şeyler duyunca daha da moral oluyo bana:)))
Benim evde bir zamanlar hevesle aldığım 3 tane hamilelik testim vardı.Bari boşa gitmesinler deyip onları kullandım önce
9. 10. ve 11. gün idrar testi yaptım.ilk ikisi silik 3.belirgin çıktı.13.gün kan testine gittik 150 çıktı.Değer ne kadar yüksek olursa kimyasal olma olasılığı azalıyor.bugunde 2. testi yaptırdım 362 çıktı.Allah emeklerimizi boşa çıkarmayıp , tamamına erdirsin

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ankara tıp[/TD]
[TD]4 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]3 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]5 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]5 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]30 agustos test günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]29 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]4 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]29 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]ekimde dondurulmuş transferi olucak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Amin inşallah inşallah....umarım herşey yolunda ider her zaman.sağlıkla kucağımıza da aldığımız günü görürüz...
görcez bakalım devamında neler olacak..her aşamasıyla bşz de kademe kademe seviniyoruz:))

kızlar ben bugün sabahtan yumurta toplattıtan sonra eve geldim 1 saat filan evde durdum bide üstüne üstlük gezeye çıktım dışarı şimdi eve geldim sizlere bi bakayım dedim ancak yatıcam dinlenmek için evde 12 gün boyunca durma telaşı şimdiden sardı beni dışardan eve girmek istemiyorum resmen

evet bol bol gez(( ben sıkıntıdan patlıycam artık ama yavaş yavaş çıkıcam valla.geldiler bana bu sıcakta:)))bu akşam çıkıcam dışarı,azıcık alışşveriş yapayım bari:))

evet bol bol gez(( ben sıkıntıdan patlıycam artık ama yavaş yavaş çıkıcam valla.geldiler bana bu sıcakta:)))bu akşam çıkıcam dışarı,azıcık alışşveriş yapayım bari:))

aynen cnm ya drlar zaten ilk 3.ğünden sonra normal hayatınıza dönün diyolar ama biz kendimize zindan ediyoruz bu 12 günü aslında.dışarı çıkmaya korkuyorum bi taraftan biri çarpar düşürür diye bugün yumurta toplamadan çıktım yavaş yürüyorum az çok agrımda var tabi ama bana çarpmayan kalmamıştır sokakta.en iyisi akşamları filan bi yere gidip oturup sonra eve geri dönmek transferden sonra bu defa bide öyle deniyim bende.

sağol canım yaa ..dediklerini uygulıycam 3 tane kaldı dün gece vuruldum bacağım felç inanılmaz acı ağrı hiç uyumadık eşimle ağladım ztn hastanede bile hıçkıra hıçkıra ağladım saldım artık yine aradım doktorumu belki değiştiririr diye ama yapçak bişe yok az kaldı dayan dedi valla minosetle ayakta duruyorum oda sürünüyorum

ben sadece 3 gün evde tamamen yattım.o da arada çok kalktım çünkü gazımm çoktu,dolandım evin içinde hep.sonra da 5.gündüheralde büyükçekmece sahile gittik,arabayla yavaş yavaş.biyerde oturduk,çay içtik.sonraki gün yine gittik.çok iyi geldi deniz havası.azıcık kafam dağıldı.yürüdüm de biraz zaten.ama robot gibiyim.adım atarken bile çok yavaştım,hala da öyle.devamlı yatmak tutması için bir sebep değil.sadece sakıncalı hareketlerden kaçınmalı insan.moral,motivasyon çok önemli.zaten alnımıza yazıldıysa olacaktır diye düşünüp kendimi hep teselli ettim.8.gün testi yapınca d a dayanamayıp annemlere gittik:)bize 40 dakika falan arabayla:))
anlıycan devamlı yatmak değil dikkatli hareket etmek önemli olan.bir de Allah ın istediği oluyor,bunu unutmamak gerek...

canım umarım iyisindir gelmiş geçmiş olsun...çoğu gitti azı kaldı inşallah herşey gönlünce olur...

amin bitanem tşk ederm...şuan herşey çok iyi gidiyor sonucuda iyi olur inşalla...buarada idrarda tuttuğu zaman kesin çıkıyormu?silikte olsa sen kaçıncı gün yaptın testini?öptm canım

kızlar mersinde tüp bebek yaptıran varmı fiyat nedir acaba ???? Bide tek embriyomu koyuyolar 2 mi cevap yazarsanız sevinirim iyi günler

canım mrb hoşgeldin aramıza özel yenişehir hastanesinde doktor haldun canova var ayrıca tüp bebek uzmanı ve benim arkadaşımın eniştesi oluyor çok başarılı olduğunu duydum ancak bana uzak olduğu için tedavi olamadım...sen aynı ildesin araştır bi görün derim...sadece bir öneri hayırlısı olsun

amin bitanem tşk ederm...şuan herşey çok iyi gidiyor sonucuda iyi olur inşalla...buarada idrarda tuttuğu zaman kesin çıkıyormu?silikte olsa sen kaçıncı gün yaptın testini?öptm canım

Transferin 10.gunu yaptım cok belirgindi ikinci çizgi net gibi neredeyse sonra 12.gun gine yaptım idrar testi hastanelik olmuştum çünkü ikinmaktan lavman yapıldı diye korktum eve geldim gine yaptım o zaman hic bir çizgi çıkmamıştı ertesi gun kan testim 500 e yakındı,o zamanda söylemiştim idrar testi yalan yani :)

Hayırlı haberlerle insAllah,alttan muayyene yapılınca o tarihte hem kese hem kalp atışı duyuluyor genelde allahım o gun seninde esininde yüzünü güldürsün insAllah benimde 31 agustos cuma gunu ultrason gunüm,ben de sürekli bu aralar hem sag kasıkta hem de sol da tam rahmin ustunde acaip bir seyler olduğunu hissediyorum içerde,hayırlısı insAllah bebeğim yada bebeklerim büyüyodur saglikla...Bide bende daha önceki gibi hic mide bulantisi olmuyo sadece ayakta biraz kalırsam korkudan sanırım her yerime ağrı giriyor:)

Canım bu arada degerin maşallah cok iyi Allah tamamını erdirsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…