25'in ustu olunca problem olmuyor zaten.Gonlunu ferah tut.Test sonucunu merakla bekliyorum
25'in ustu olunca problem olmuyor zaten.Gonlunu ferah tut.Test sonucunu merakla bekliyorum
kızlar mersinde tüp bebek yaptıran varmı fiyat nedir acaba ???? bide tek embriyomu koyuyolar 2 mi cevap yazarsanız sevinirim iyi günler
Aynser,zynpo,cancanim listemizin hamisleri, nasil gidiyor hamilelik? Keseleri görmeye (insAllah) ne zaman gidiyoruz? Sag ya da sol tarafinızda bir seyler hissediyor musunuz? Mide bulantisi, bel ağrısı, uyku var mı? Anlatın kızlar
Benim evde bir zamanlar hevesle aldığım 3 tane hamilelik testim vardı.Bari boşa gitmesinler deyip onları kullandım öncesenin kaç çıkmıştı bi de kaçıncı gün yaptırmıştın testi?bi de böyle iyi şeyler duyunca daha da moral oluyo bana:)))
Benim evde bir zamanlar hevesle aldığım 3 tane hamilelik testim vardı.Bari boşa gitmesinler deyip onları kullandım önce
9. 10. ve 11. gün idrar testi yaptım.ilk ikisi silik 3.belirgin çıktı.13.gün kan testine gittik 150 çıktı.Değer ne kadar yüksek olursa kimyasal olma olasılığı azalıyor.bugunde 2. testi yaptırdım 362 çıktı.Allah emeklerimizi boşa çıkarmayıp , tamamına erdirsin
kızlar ben bugün sabahtan yumurta toplattıtan sonra eve geldim 1 saat filan evde durdum bide üstüne üstlük gezeye çıktım dışarı şimdi eve geldim sizlere bi bakayım dedim ancak yatıcam dinlenmek için evde 12 gün boyunca durma telaşı şimdiden sardı beni dışardan eve girmek istemiyorum resmen
evet bol bol gez(( ben sıkıntıdan patlıycam artık ama yavaş yavaş çıkıcam valla.geldiler bana bu sıcakta:)))bu akşam çıkıcam dışarı,azıcık alışşveriş yapayım bari:))
Sevgili moonlight 35, ben ilk transferimde bu iğnelerden o kadar acı çektim ki doktorumla konusup vajinal tablete gectim. bu sefer doktor hergune 1 iğne verdi yine. işin sırrını buldum, 5-6 iğne olmnusumdur hiç ağrımadı. ilaç cok yaglı oldugu için zor dagılıyor ve iğne yeterınce yavas yapılamzsa dokuda kalıyor apse yapıp agrı yapıyor..o nedenle hemsireye tembih et, cok yavas yapsın, o zaman kesınlıkle agrımıyor. ılacı verırlerken de nefes alıp ver derın derın kasların gevsedıgı ıcın bu sekılde, ılac daha kolay dagılıyor. allah hepimize yardım etsin.
aynen cnm ya drlar zaten ilk 3.ğünden sonra normal hayatınıza dönün diyolar ama biz kendimize zindan ediyoruz bu 12 günü aslında.dışarı çıkmaya korkuyorum bi taraftan biri çarpar düşürür diye bugün yumurta toplamadan çıktım yavaş yürüyorum az çok agrımda var tabi ama bana çarpmayan kalmamıştır sokakta.en iyisi akşamları filan bi yere gidip oturup sonra eve geri dönmek transferden sonra bu defa bide öyle deniyim bende.
günaydım kızlar benim yumoşlar toplandı drum gayet güzel toplandılar hiç zorlanmadım pıt pıt geldiler dedi.13 tane yumoşum döllenmek üzere merkezde şuanda yarın sabah arıyacaklarmış.ay heyecanlanmaya başladım yarın sabahı nasıl beklicem ben.dua edin kızlar güzel güzel döllensinler şu yumoşlar.
amin bitanem tşk ederm...şuan herşey çok iyi gidiyor sonucuda iyi olur inşalla...buarada idrarda tuttuğu zaman kesin çıkıyormu?silikte olsa sen kaçıncı gün yaptın testini?öptm canımhadi hayırlısı canım,adım adım transfere az kaldi hayirlisiyla,simdiden başarılı bir opu diliyorum,dediğin gibi bu uğurda aslında bebeğimizi kucağımıza alana kadar ki her asama her bekleyiş zor ama güzel ,hepimiz icin en hayırlısı insallah
kızlar mersinde tüp bebek yaptıran varmı fiyat nedir acaba ???? Bide tek embriyomu koyuyolar 2 mi cevap yazarsanız sevinirim iyi günler
Bebeğimi aldım geldim kızlar inşallah hep benimle kalır
amin bitanem tşk ederm...şuan herşey çok iyi gidiyor sonucuda iyi olur inşalla...buarada idrarda tuttuğu zaman kesin çıkıyormu?silikte olsa sen kaçıncı gün yaptın testini?öptm canım
Günler biran önce geçsede bende test yaptırabilsem
dr. randevum 8 eylülde .Hem kese, hem kalp atışı bakılacak.Benim hiç bir belirtim yok.Sadece fazla ayakta kalıp iş yaptığımda belim ağrıyor.Göğüslerde şişme ve hassasiyet var.Sol tarafıma nadiren iğne batması oluyor.Uyku değilde uykusuzluk var desemBelirtiler genelde genetik oluyor.kardeşimde de hiç bir belirti olmamıştı , bende aynı şekildeyim.Kendime nazar edeceğim diye korkuyorum
Benim evde bir zamanlar hevesle aldığım 3 tane hamilelik testim vardı.Bari boşa gitmesinler deyip onları kullandım önce
9. 10. ve 11. gün idrar testi yaptım.ilk ikisi silik 3.belirgin çıktı.13.gün kan testine gittik 150 çıktı.Değer ne kadar yüksek olursa kimyasal olma olasılığı azalıyor.bugunde 2. testi yaptırdım 362 çıktı.Allah emeklerimizi boşa çıkarmayıp , tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?