Hayırlı haberlerle insAllah,alttan muayyene yapılınca o tarihte hem kese hem kalp atışı duyuluyor genelde allahım o gun seninde esininde yüzünü güldürsün insAllah benimde 31 agustos cuma gunu ultrason gunüm,ben de sürekli bu aralar hem sag kasıkta hem de sol da tam rahmin ustunde acaip bir seyler olduğunu hissediyorum içerde,hayırlısı insAllah bebeğim yada bebeklerim büyüyodur saglikla...Bide bende daha önceki gibi hic mide bulantisi olmuyo sadece ayakta biraz kalırsam korkudan sanırım her yerime ağrı giriyor:)
günaydın lilymeredin..bugün çok belim ve kasıklarım ağrıyo.özellikle sol tarafım sızlıyo.sabahları da 7buçukta ayağa dikiliyorum.:)))keseyi görmeye ne zaman çağırırlar bilmiyorum,ben daha doktoruma söylemedim.erken yaptım ya testi,bugün ve yarın birdaha yaptırıcam.ama idrar tahlilini hergün yapiyorum,pembe renk artık daha çok belirgin:)
pazar test günüm asıl.bu durumda acaba keseyi görmeye ne zaman çağırır doktor??
Doktorlar kan testinden iyice eminse ve artık yapma gerek yok dıyorsa o son testten 10 gun sonra gel diyor,,insAllah ultrason gunü yüzümüzü güldürür allahım...bu arada kasık,bel ağrısı ve uykuda değişkenlik normal ben de ilk bir kac gun erkenden dikildim şimdi normale dondüm,neticede su an bir fabrika gibiyiz ,hava cok sıcak ve bana sürekli sıcaktan ufuretler basıyor,en can sıkıcı sey ise kocaman olimpik birhavuzumuz var sitede ama girmek yasak....ve ben bir yüzme manyagiyim:))
kızlar yaaaaa bızde boyle seyler konusabılıcek mıyız acabaa( benı cok pis korkular bastı ruh halım fena sureklı bı sınır harbı ıcındeyım tekrar negatıf gormek cok korkutuyo.. gun yaklastıkcaa korkularım cogalıyor .. ((( 18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Doktorlar kan testinden iyice eminse ve artık yapma gerek yok dıyorsa o son testten 10 gun sonra gel diyor,,insAllah ultrason gunü yüzümüzü güldürür allahım...bu arada kasık,bel ağrısı ve uykuda değişkenlik normal ben de ilk bir kac gun erkenden dikildim şimdi normale dondüm,neticede su an bir fabrika gibiyiz ,hava cok sıcak ve bana sürekli sıcaktan ufuretler basıyor,en can sıkıcı sey ise kocaman olimpik birhavuzumuz var sitede ama girmek yasak....ve ben bir yüzme manyagiyim:))
Canım benim konuşacaz hep beraber bunları allahımın izniyle,korku basmasida,sinirde hepsi cok normal,3 gun kala delirmek uzereydim nereedeyse skrizler gelip gidiyordu,hatta test gunünde mı neydi sınır krizi geçirmiştim :)) her sey geçiyor allahım sana müjdeli haberi verecek insAllah,gönlünü ferah tut...
aynı dert bende de var caımm yaaa havuza bakıp bakıp ıc cekıyorumm resmenn
işkence desene:)))inşallah görürüz o günleri...ne sabırsızlıkla beklenen günler,ne yavaş yavaş sevinmeler bunlaridareli seviniyoruz resmen:))
Offf offf allahım sen bugünlerin acısını yavrularimizla çıkartmayı nasip et,seneye yazın yavrularimizla,esimizle bizlerede tatil nasip eyle:)) âmin :))) en siniride bayramda dahil oncesi ve sonrasi her gun bize misafir geliyordu ne icin burcu hasta gibi yatıyor,iğnelerin acısına ağlıyor,millet evimde kahvaltı keyfi,havuz keyfi...ben bugünlerin acısını varya cok pis çıkarırım ama dur sabır...) tevekkül....:)
kızlar yaaaaa bızde boyle seyler konusabılıcek mıyız acabaa( benı cok pis korkular bastı ruh halım fena sureklı bı sınır harbı ıcındeyım tekrar negatıf gormek cok korkutuyo.. gun yaklastıkcaa korkularım cogalıyor .. ((( 18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kizlar,
yardiminiz gerek..benim transfer ayin 17 sinda oldu..dun gece cok hafif sari-kahve akintim geldi..bugun hicbirsey yok..dayanamadim idrar testi yaptim,negatif cikti;( 8. gunde pozitif cikmasi mi gerekirdi acaba? bir de adet sancisi gibi rahmim burukuyor arada ama onun haricinde hic bir belirtim yok..off yaaaa....kan testi yaptrisam cikar mi? napmali?
kizlar,
yardiminiz gerek..benim transfer ayin 17 sinda oldu..dun gece cok hafif sari-kahve akintim geldi..bugun hicbirsey yok..dayanamadim idrar testi yaptim,negatif cikti;( 8. gunde pozitif cikmasi mi gerekirdi acaba? bir de adet sancisi gibi rahmim burukuyor arada ama onun haricinde hic bir belirtim yok..off yaaaa....kan testi yaptrisam cikar mi? napmali?
İki dk güneş göreyim diye indim havuza doğru iki komşum var biri 3 aylık hamile normal yolla ikinciye digerininde 2 cocugu var diyaloga bakın hele 2 çocuklu soruyor bana ''sen dusunmuyomusun hala diyo' ki mala ben demiştim tup bebekle uğraşıyorum bundan 3 ay once neyse digeride diyoki oda hamile falan sonra bu diyoki ne kadarlik ben de daha yeni yeni dedim:) kadın diyoki kalp atışını duydun mü ben de dedim yok daha onu bekliyorum Buda digerine bakıp ' oo o zaman bisey yok daha,belli değil hamile oldugun diyor'' güldüm ben de hani diyorum ya bizi bizden baskası anlamaz diye walla doğru diyorum...Ben de de alinganlik hat safhada ya niye böylenim ki..
İki dk güneş göreyim diye indim havuza doğru iki komşum var biri 3 aylık hamile normal yolla ikinciye digerininde 2 cocugu var diyaloga bakın hele 2 çocuklu soruyor bana ''sen dusunmuyomusun hala diyo' ki mala ben demiştim tup bebekle uğraşıyorum bundan 3 ay once neyse digeride diyoki oda hamile falan sonra bu diyoki ne kadarlik ben de daha yeni yeni dedim:) kadın diyoki kalp atışını duydun mü ben de dedim yok daha onu bekliyorum Buda digerine bakıp ' oo o zaman bisey yok daha,belli değil hamile oldugun diyor'' güldüm ben de hani diyorum ya bizi bizden baskası anlamaz diye walla doğru diyorum...Ben de de alinganlik hat safhada ya niye böylenim ki..
kızlar çok heyacanlıyım fazla vaktim yok çıkmam lazım ama yazmazsam çatlıycam dün test yaptım ve çok hafif ikinci çizgiyi gördüm yarın tekrar yapıcam 28 i test tarihim 14 ünde transfer oldu neden 15 sonraya verdiler anlamadım bende bir deneyim dedim umarım testte bir hata yoktur :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?