Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar yaaaaa bızde boyle seyler konusabılıcek mıyız acabaa ( benı cok pis korkular bastı ruh halım fena sureklı bı sınır harbı ıcındeyım tekrar negatıf gormek cok korkutuyo.. gun yaklastıkcaa korkularım cogalıyor ..(((18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Doktorlar kan testinden iyice eminse ve artık yapma gerek yok dıyorsa o son testten 10 gun sonra gel diyor,,insAllah ultrason gunü yüzümüzü güldürür allahım...bu arada kasık,bel ağrısı ve uykuda değişkenlik normal ben de ilk bir kac gun erkenden dikildim şimdi normale dondüm,neticede su an bir fabrika gibiyiz ,hava cok sıcak ve bana sürekli sıcaktan ufuretler basıyor,en can sıkıcı sey ise kocaman olimpik birhavuzumuz var sitede ama girmek yasak....ve ben bir yüzme manyagiyim:))

aynı dert bende de var caımm yaaa havuza bakıp bakıp ıc cekıyorumm resmenn

Canım benim konuşacaz hep beraber bunları allahımın izniyle,korku basmasida,sinirde hepsi cok normal,3 gun kala delirmek uzereydim nereedeyse skrizler gelip gidiyordu,hatta test gunünde mı neydi sınır krizi geçirmiştim :)) her sey geçiyor allahım sana müjdeli haberi verecek insAllah,gönlünü ferah tut...

işkence desene:)))inşallah görürüz o günleri...ne sabırsızlıkla beklenen günler,ne yavaş yavaş sevinmeler bunlaridareli seviniyoruz resmen:))

ınsallah canım ya ınsalahhh.... etrafımdakılerı resmen ezıyet edıyorum ve ıstemeden sonradan da kendı kendımı yıyorummm... cok kotuu

aynı dert bende de var caımm yaaa havuza bakıp bakıp ıc cekıyorumm resmenn

Offf offf allahım sen bugünlerin acısını yavrularimizla çıkartmayı nasip et,seneye yazın yavrularimizla,esimizle bizlerede tatil nasip eyle:)) âmin :))) en siniride bayramda dahil oncesi ve sonrasi her gun bize misafir geliyordu ne icin burcu hasta gibi yatıyor,iğnelerin acısına ağlıyor,millet evimde kahvaltı keyfi,havuz keyfi...ben bugünlerin acısını varya cok pis çıkarırım ama dur sabır...) tevekkül....:)

işkence desene:)))inşallah görürüz o günleri...ne sabırsızlıkla beklenen günler,ne yavaş yavaş sevinmeler bunlaridareli seviniyoruz resmen:))

Aynen canım ya aynen,İnancın olsun,hamile oldugum günden beri yüzüm gülmedi benim,bir tek geceleri yatarken ve sabahları kalkınca iki elimi sımsıkı koyuyorum yumurtalarının üstüne ve başlıyorum sevmeye,konuşmaya,hep azar azar bekle,mutlu ol,bana zaten sevineceğim tek gun kucağıma alacağım gun...onun dısında kim ne derse desin boş,bı kere yasamısim ben o kaybı ya yüreğim hep elimde ama kötü düşünmüyorum sadece cok korkuyorum ve sürekli doğurduğum,kucağıma aldığım emzirdigimin hayalini kurmaya çalışıyorum kendi çapımda

ayy ınsallah canım ınsallahhh allah o gunlerı de gosterır bızlereee :) aynen sabır cekmekten baska care yokkk suan ıcın.

Güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar ya şimdi iğneye gittim de taksi çağırdim ama ana yola çıkmak için biraz yürüdüm taksi gelmiş bekliyordu tempomu biraz artırdım ve soluk soluğa kaldım ve geldiğimden beri çok yatmadım inşallah sorun olmaz bol bol konuşuyorum babası da yoktu yanında çalıştığı için onu arayıp babası diye hitap ediyorum çok güzel şeyler inşallah bebeğim bana tutunur ayyy gözlerim doldu valla yaaa

Çok az kaldı canım biraz daha sabır ondan sonra vay kilo aldım ay biran önce gelsin çocuk sonra uykusuzluk bez yetiştirememe sonra disi.... Say say bitmez asıl ondan sonra başlıyor bak sadece kendini hamile olarak gör ve öyle davran kendine günlerin tadını çıkar

kizlar,

yardiminiz gerek..benim transfer ayin 17 sinda oldu..dun gece cok hafif sari-kahve akintim geldi..bugun hicbirsey yok..dayanamadim idrar testi yaptim,negatif cikti;( 8. gunde pozitif cikmasi mi gerekirdi acaba? bir de adet sancisi gibi rahmim burukuyor arada ama onun haricinde hic bir belirtim yok..off yaaaa....kan testi yaptrisam cikar mi? napmali?

Korkma canım o tarz hafif lekelenmeler normelmiş o idrar testlerine de çok fazla güvenme en azından 2gün daha bekleyebilirsen bekle ama bekleyemezsen de kanda baktır

Canım benim 8.gun kahverengi lekelenmem oldu 8 9 10 bu aralAr oluyo normal o tutunma kanaması diolar,bebisin insAllah tufunurken kilcAl Damarları zedeliyor hafiften,bide idrar testi hala yalan diyorum,kanını bekle ve gor bak bu iyiye delalet bebisin sana tutunuyor insAllah sıkı sıkı ve bırakmayacak hic:)

İki dk güneş göreyim diye indim havuza doğru iki komşum var biri 3 aylık hamile normal yolla ikinciye digerininde 2 cocugu var diyaloga bakın hele 2 çocuklu soruyor bana ''sen dusunmuyomusun hala diyo' ki mala ben demiştim tup bebekle uğraşıyorum bundan 3 ay once neyse digeride diyoki oda hamile falan sonra bu diyoki ne kadarlik ben de daha yeni yeni dedim:) kadın diyoki kalp atışını duydun mü ben de dedim yok daha onu bekliyorum Buda digerine bakıp ' oo o zaman bisey yok daha,belli değil hamile oldugun diyor'' güldüm ben de hani diyorum ya bizi bizden baskası anlamaz diye walla doğru diyorum...Ben de de alinganlik hat safhada ya niye böylenim ki..

yok yok alınganlık değil seninki,onlarınki angutluk....!!!!!!!!
çok çektim ben de öyle.suratlarına bakıp küfür edesim geliyo hep ama sadece yanlarından gidiyorum...eğlenceli bişeyler aç seyret internetten kafan dağılsın canım

bence de ayıp etmişler, o da bir şey mi ben babamın taziyesindeyim düşün o diyor kızın nerde o diyor nerde, çocuğum olmadığını biliyorlar sırf ağız aramak için, boşşş verrrrr bebeğini kucağına alınca hepsini unutacaksın

kızlar çok heyacanlıyım fazla vaktim yok çıkmam lazım ama yazmazsam çatlıycam dün test yaptım ve çok hafif ikinci çizgiyi gördüm yarın tekrar yapıcam 28 i test tarihim 14 ünde transfer oldu neden 15 sonraya verdiler anlamadım bende bir deneyim dedim umarım testte bir hata yoktur :)))))

süperr canım ya, çok sevindim hamişler topiği oldu resmen

Çok dengesiz insanlar var gerçekten çevremizde ama biz de onları dikkate almayarak bu günleri atlaticaz ve sonra onlara nisbet yapıcaz
Bende henüz 3-4aylık evliyken kadınin biri (oyleki önemsemediğim için o insani artık birisi diye hitap ediyorum) ile markette karşılaştık bebek varmı diye sordu yok dedim kadın ne cevap verse beğenirsiniz. "Ben senin kaynananin yerinde olsam sana ekmek yedirmem." dedi. Ne kadar cahil bir insan o günden beri tanımam etmem böyle geri kafalı insanlar var yani yinede ben birşey demiyorum ama hakkımı da helal etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…