Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Çok sevindim canım sizler de bizlere umut oluyorsunuz kanda baktırsana bizi de merakta bırakma haber ver

amin canım inş.hepımızın yuzu gulsun senın testıne az bı zmn kaldı heyecan doruktadır

Haklısın canım alınganlık değil sallaaaaaaaaaaaaaaa gitsin kafana tokadan başka bişey takma...

Arkadaşlar transfer sonrası kanamanız oldu mu???kafama takıldı benim aşılamalarımda kanamam olmuştu bebeğe zarar verirmi diye düşünüyorum yine aynısı olursa...rahimi gerdirmek için makas attııklarında kanamam olmuştu yine aynı işlem yapılacağı için merak ettim...:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım kacmazmı yaa benım sımdıdedn ruyalarımda ama ben cok kasmıyorum kendımı hani sureklı yatmıyorum walla napım sıkılıym 7*24 yatıncada bugun mesela ıgneye gttım ordan baska yere yavas yavas yurudum bıraz kafam dagıldı evde ınsan daha cok kuruyor

Son düzenleme:
Hayır canım kanamam olmadı, gayet de rahat geçti, kendini gerdiğin için olabilir, yeniden olacak diye bir şey yok doktoruna daha önce böyle bir şey olduğunu söylersen dikkat edecektir

Ayser,menac,esraersoy,as88 sagolun bacılar,moral oldunuz bana,bizi boyle sınır eden herkese şimdi şak şak bı o yanaktan bir bu yanaktan iz cikartircasina yapistiriyorum ikitane hepsine tokatiii ve güm hepsi duvara yapışıyor:))) ohh rahatladım ...

Ayyy cok güzel cok sevindim,insAllah kanda iyi çıkacak,darısı diğer kızların basına,Yarabbim topigimizdeki herkes hamile olsun...Rabbim ol de olsun...

saol canım bende ıyım şafak sayıyoruz valla sen gebelık testını umuttamı yaptrcaksın

Tüp bebek sonrası gebelik belirtilerini okumaktan helak oldum bugün, zaman geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…