kızlar çok heyacanlıyım fazla vaktim yok çıkmam lazım ama yazmazsam çatlıycam dün test yaptım ve çok hafif ikinci çizgiyi gördüm yarın tekrar yapıcam 28 i test tarihim 14 ünde transfer oldu neden 15 sonraya verdiler anlamadım bende bir deneyim dedim umarım testte bir hata yoktur :)))))
arkadaşlar bende tüp bebek tedavisindeyim 5 gün sonra gebelik testim var bu ikinci denemem ....allah kimseyi aratmasın herkese yaşatsın inşallah
zaman durdu sankı..
amin canım inş.hepımızın yuzu gulsun senın testıne az bı zmn kaldı heyecan doruktadır
Haklısın canım alınganlık değil sallaaaaaaaaaaaaaaa gitsin kafana tokadan başka bişey takma...İki dk güneş göreyim diye indim havuza doğru iki komşum var biri 3 aylık hamile normal yolla ikinciye digerininde 2 cocugu var diyaloga bakın hele 2 çocuklu soruyor bana ''sen dusunmuyomusun hala diyo' ki mala ben demiştim tup bebekle uğraşıyorum bundan 3 ay once neyse digeride diyoki oda hamile falan sonra bu diyoki ne kadarlik ben de daha yeni yeni dedim:) kadın diyoki kalp atışını duydun mü ben de dedim yok daha onu bekliyorum Buda digerine bakıp ' oo o zaman bisey yok daha,belli değil hamile oldugun diyor'' güldüm ben de hani diyorum ya bizi bizden baskası anlamaz diye walla doğru diyorum...Ben de de alinganlik hat safhada ya niye böylenim ki..
pocapoca canım nasılsın nasıl gıdıyr
kızlar çok heyacanlıyım fazla vaktim yok çıkmam lazım ama yazmazsam çatlıycam dün test yaptım ve çok hafif ikinci çizgiyi gördüm yarın tekrar yapıcam 28 i test tarihim 14 ünde transfer oldu neden 15 sonraya verdiler anlamadım bende bir deneyim dedim umarım testte bir hata yoktur :)))))
Korkma canım o tarz hafif lekelenmeler normelmiş o idrar testlerine de çok fazla güvenme en azından 2gün daha bekleyebilirsen bekle ama bekleyemezsen de kanda baktır
arkadaşlar bende tüp bebek tedavisindeyim 5 gün sonra gebelik testim var bu ikinci denemem ....allah kimseyi aratmasın herkese yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?