Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızşar şimdi tahlil sonucumu aldım:))8.gün değerim 30.75 ti ,bugün 10.günüm ve değerim 66.95 :)))))))))))))
hala temkinli seviniyorum:))))iyi bişey dimi bu değerler:)))
darısı bütün bekleyenlerin başına:))))

iyi olmaz mı? Doubling time olmuş yani değerin 2ye katlamış.12. ve 14. günde tahlili tekrarlarsın.sonrada dr. ziyareti :)))
Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Sonuçlardan yine haberdar et bizleri annecik

sevin canım sevin allah sevincini daim etsin, iki günde bir ikiye katlanması çok güzelcanım bu arada belirtilerin var mıydı çok merak ediyorum?

Son düzenleme:
tşk ederim bitanem öncelikle kan tahlili vücudum tedaviye cvp veriyormu bunun içinmiş bugünki de E2 tahlili ne anlama geliyo bilmiyorum...6.günü adetimin 3 kez kontrole çağırdılar we 3 ünde de kan alındı
Bu kadar çok kan aldıklarına göre hormonlarını takip ediyorlar.E2 rahmin kalınlaşmasını sağlayıp,embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor.Ben bu yuzden östrojen içeren yüksek dozda ilaç kullandım.işe yaradı.bana tahlil yapmadılar çünkü kistlerim olduğu için test sonucunu yanıltır dedi dr.um

sevin canım sevin allah sevincini daim etsin, iki günde bir ikiye katlanması çok güzelcanım bu arada belirtilerin var mıydı çok merak ediyorum?

o kadar içimizde yeretmiş ki negatifler,nasıl birotokontrolse artık sevinemiyoruz yeterince eşimle.aradığımız herkes ağlıyo ama biz aptal aptal birbirimize bakıyoruz:))
darısı senin ve diğer tüm bekleyenlerin başına inşallah...

iyi olmaz mı? Doubling time olmuş yani değerin 2ye katlamış.12. ve 14. günde tahlili tekrarlarsın.sonrada dr. ziyareti :)))
Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Sonuçlardan yine haberdar et bizleri annecik

herşeyyolunda devam eder inşallah...herkese nasip etsin Allah...
haberdar ederim tabi,etmez miyim:))

bu arada belirtim var mı diye de sormuşsun canım ama ben görmemişim..belirtim hiç yoktu,hala da yok.sadece sol kasığım biraz sızlıyo.bir de sabah erkenden uyanıyorum ve çok halsizim .halsizlikte sürekli evde kalmaktan da olabilir(başka da bişey yok canım.arama sakın kendinde.

offfff evde kalmak banada artık bastı... 1eylülede çok var bugün ilkkez 15 dak dışarıda dondurma yedim Allah'ım sana şükürler olsun dedim ya....devlet hastanesindeki hemşire 2 günde 1 her iğnede bana hamilemisin diyoo her seferinde test tarihini söylğyorum hıım daha değilsin yaniii diyoooo oyyyyyyyyyyyy

kızlar merhaba int. de sorun vardı giremedim nasılsınız geçmişi okumadım henüz ya testime daha var ama merakediyorum yarın sabah idrarda yapmayı düşünüyorm sizce çıkarmı ??????? dün sol kasığımda ağrı oldu göğüs uçlarımda hassasiyet başka bişey yok aynı adet öncesi gibi çok sık acıkıyorum korkuyorum ya hamile olmamaktan

Son düzenleme:
canım az kalmış test yapma girişiminde bulundun mu idrar testi gibi

yok cnm yarın sabah yapıyım diyorum korkuyorum negatifi görmek istemiyorum inş. pozitif olur allahım yardım et .
dediğin gibi inş. bebişlerimiz uyutmaz bizleri onlarla ilgileniriz yazışırız gene gazı var uyumuyo falan

inşallah sırasıyla hamileyim diye yazarız buraya...sabah yaptığn testte çıkmazsa da üzülme sakın benim ablamın gebeliği 2 ayda anca belli olmuştu doktor bile şaşırmıştı...kafana takılırsa git kanda yaptır daha iyi olur yine de karar senin...

Son düzenleme:
yarın 8. günüm bişey hissetmemem normalmi göğüslerimde ağrı var sadece bide bugün regl ağrısı gi bi bişeylr vardı

canım ya kişiye göre değişir belirtiler...kimi hamileler bebeğin hareketlerini bile geç hisseder mesela...sen şimdiden boş yere belirti arayıp üzülme..lekelenme gibi bişey oldumu sende?8.günden sonra olabiliyormuşta ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…