Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım silik çizgi kaç dakika sonra çıktı, bir de hayalet çizgi miydi uzaktan bakınca da görülüyor muydu? eğer uzaktan bakınca da görülüyorsa tebrik ederim hamilesinnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
canım silik çizgi kaç dakika sonra çıktı, bir de hayalet çizgi miydi uzaktan bakınca da görülüyor muydu? eğer uzaktan bakınca da görülüyorsa tebrik ederim hamilesinnnnnnnnnnnnnn

canım inanırmısın dakika tutmadım yaptım bıraktım sonra baktım uzaktan bakınca evet çokçok silik gözüküyo ama yarın kanda bkçam bilemiyorumki kızlar vurulduğumuz çatlatma iğnesinden falan bahsetmişler açıkçası temkniliyim ama umudum son ana kadar olacak

canım 9.güne çatlatma iğnesinin etkisi kalmaz çünkü ben yumurta takiplerinde hep 9.gün kan testi yapardım ve koca bir sıfır çıkardı, o yüzden tabi ki umut et, gerçekten çok sevindim senin adına

canım 9.güne çatlatma iğnesinin etkisi kalmaz çünkü ben yumurta takiplerinde hep 9.gün kan testi yapardım ve koca bir sıfır çıkardı, o yüzden tabi ki umut et, gerçekten çok sevindim senin adına

cnım inş. bebklerimiz bizi bırakmasın rabbimden bunu istiyorum topikteki tüm ark.larla beraber sağılkıla bebeklerimizi mayısta allahın izniyle kucağımıza alalım

Oleyyyyyyyyyyyyy edirne tbrk ederim canım gelsin hamişlerrrrrrr sıraylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

Edirne.cim canım benim çok sevindim ya hadi yarın da güzel test sonucun ile dön de bir güzel sevinelim maşallah inşallah hep böyle devam eder listemiz inanılmaz sevindim

Yaaa kızlar bugün bebeğim beni bıraktıysa benimle değilse diye korkularım başladı sizin morel ve motivasyonunuza ihtiyacım var

Canım hayırlı uğurlu olsun artık kesinleşti darısı başımıza listede 30kisi var ve 6si hamile inşallah 30/30olur

Yaaa kızlar bugün bebeğim beni bıraktıysa benimle değilse diye korkularım başladı sizin morel ve motivasyonunuza ihtiyacım var

canım ben de aynı şeyleri hissettim 4-5-6.günlerde, kendilerini hissettirmelerini bekliyoruz olmayınca korku basıyor, lütfen rahat ol, benim içime iyi şeyler doğuyor senle ilgili pozitif ol pozitif olsun

canım ben de aynı şeyleri hissettim 4-5-6.günlerde, kendilerini hissettirmelerini bekliyoruz olmayınca korku basıyor, lütfen rahat ol, benim içime iyi şeyler doğuyor senle ilgili pozitif ol pozitif olsun

Inşallah canım ya sabah'a kadar rüyamda unutup ağır kaldırmışım çok yürümüşüm filan yani farklı rüyalar gördüm sabah da kalktım birşey hissetmeyince korktum şimdi daha iyiyim ama yinede korku var içimde bence de senin test sonucun pozitif olacak bak az kaldı sana benim 5'inde ama ben 4'ünde yaptırmayı düşünüyorum açıkçası devamli yatamiyorum ağrılardan dolayı
Dün garip birşey oldu hiç birşeyim yok iken tam transver esmesinda öksürük tuttu beni zor tuttum kendimi çıkar geri diye ama sonrasında yine birşey yoktu ama akşama kadar nezle gibi burun akıntısı ve gaz sancısı çektim

canım benim işte bu yüzden bizi bizden başkası anlmıyor aynı duyguları korkuları yaşıyoruz ama umudunusakın yitirme olumsuz düşüncelei sil kafandan biz burdayız inş.heppimiz mutlu haberleri alıcaz allahın izniyle senin kaçıncı günün bugün

Evet çatlatma iğnesi hcg hormonu içerdiğinden idrar testi yanıltıcı olabiliyor.Vücuttan atılması 1 haftayı buluyor senin 9. gününse bence bu ihtimali düşünmeyelim :)) Yarın kanda baktır en iyisi.Güzel haberlerini bekliyoruz

Benim henüz çok yeni canım daha dün transverim oldu 5'inde test günüm

kızlar merkezden aradılar ohhhhhhhhh
rahatladım biraz toplanan 13 yumurtanın 12 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllenmiş şuanda ii gidiyolarmış yarın tekrar arıcaklar.
Hadi hayırlısı bakalım :)) Yerleşme , transferin 4.günü başlayıp,7.günü tamamlanıyor.(bilgileri ingilizce ivf sitesinden aldım.Türkçe sitelere göre çok daha güzel bilgiler var) 8.gün hcg salgılanmaya başlıyor ve 11.gün hcg düzeyi hamilelik belirlemek için yeterli düzeye gelmiş oluyor.Ben 4.-7.gün arası kendimi dinlemiştim birşeyler hisseder miyim diye nafile birşey hissetmedim.Tek farkettiğim hiç hapşırmayan ben transfer sonrası günde 3-4 kez hapşırır oldum.Acaba böyle olan var mı ki?

içini ferah tut şu an bebeğin sana tutunduysa yaşadığın tüm duygulardan negatif görme endişelerinden etkileniyor olabilir,inşallah kanda gösterir kendini,sıkıntı yapma herşey Allahtan hayırlısını versin.Bak temmuz topiğinden 1 arkadaş tüp bebekle hamiş kaldı sonra keseyi gördü herşey mükemmeldi düşük yaptı,keşke baştan negatif olsaydı diyo,çok üzüldüm anlatamam mafoldum,o yüzden Rabbim hayırlısını versin,yüzümüzü güldürsün

daha çok yeni sakın kendini de bebişleride yıpratma kafanım dağıtmaya çalış canım inş. pozitif olalım pozitif olsun konuş onlarla çok iyi geliyo

Devamli konuşuyorum konuştukça da gerçekten kendimi iyi hissediyorum dün eşim yoktu yanında akşam eve geldiğinde karnıma dokundu ve sanki hissettim gibi diyor çok garip ve çok yabancı duygular bana 2.5yıl boyunca hiç bu duyguları yaşamadigim için çok uzak ve hayel gibi geliyor ama sanki alışmaya başladim inşallah 9ay boyunca bu duyguları en üst dereceye kadar yaşarim

inşallah canım kimseye negatifi yaşatmasın Allah, canım o rüyalar da normal çünkü çok fazla düşünüyor çok fazla kuruyoruz, doktorlar aksırmakla tıksırmakla bir şey olmaz diyor, inşallah burdaki hanımların hepsi göbekleri tokuşturacak bir hayal etsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…