ya ben dayanamadım sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ama sevinemiyorum kızlar idrar testleri çok güvenilir değil diye yazmışlar o yüzden temkkinliyim ama 2 yıldır hiç 2. çizgiyi hiç görmemiştim bu silik 2. çizgi bile beni mutlu ettii allahım nelere seviniyoruz ya umut dünyası işte yarın kanda yaptırıcam bakalım hsyırlısı bugün 9. günüm yarın 10. günüm olcsk
canım silik çizgi kaç dakika sonra çıktı, bir de hayalet çizgi miydi uzaktan bakınca da görülüyor muydu? eğer uzaktan bakınca da görülüyorsa tebrik ederim hamilesinnnnnnnnnnnnnn
canım inanırmısın dakika tutmadım yaptım bıraktım sonra baktım uzaktan bakınca evet çokçok silik gözüküyo ama yarın kanda bkçam bilemiyorumki kızlar vurulduğumuz çatlatma iğnesinden falan bahsetmişler açıkçası temkniliyim ama umudum son ana kadar olacak
canım 9.güne çatlatma iğnesinin etkisi kalmaz çünkü ben yumurta takiplerinde hep 9.gün kan testi yapardım ve koca bir sıfır çıkardı, o yüzden tabi ki umut et, gerçekten çok sevindim senin adına
canım silik çizgi kaç dakika sonra çıktı, bir de hayalet çizgi miydi uzaktan bakınca da görülüyor muydu? eğer uzaktan bakınca da görülüyorsa tebrik ederim hamilesinnnnnnnnnnnnnn
Oleyyyyyyyyyyyyy edirne tbrk ederim canım gelsin hamişlerrrrrrr sıraylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım inanırmısın dakika tutmadım yaptım bıraktım sonra baktım uzaktan bakınca evet çokçok silik gözüküyo ama yarın kanda bkçam bilemiyorumki kızlar vurulduğumuz çatlatma iğnesinden falan bahsetmişler açıkçası temkniliyim ama umudum son ana kadar olacak
kızşar şimdi tahlil sonucumu aldım:))8.gün değerim 30.75 ti ,bugün 10.günüm ve değerim 66.95 :)))))))))))))
hala temkinli seviniyorum:))))iyi bişey dimi bu değerler:)))
darısı bütün bekleyenlerin başına:))))
Yaaa kızlar bugün bebeğim beni bıraktıysa benimle değilse diye korkularım başladı sizin morel ve motivasyonunuza ihtiyacım var
canım ben de aynı şeyleri hissettim 4-5-6.günlerde, kendilerini hissettirmelerini bekliyoruz olmayınca korku basıyor, lütfen rahat ol, benim içime iyi şeyler doğuyor senle ilgili pozitif ol pozitif olsun
Yaaa kızlar bugün bebeğim beni bıraktıysa benimle değilse diye korkularım başladı sizin morel ve motivasyonunuza ihtiyacım var
Evet çatlatma iğnesi hcg hormonu içerdiğinden idrar testi yanıltıcı olabiliyor.Vücuttan atılması 1 haftayı buluyor senin 9. gününse bence bu ihtimali düşünmeyelim :)) Yarın kanda baktır en iyisi.Güzel haberlerini bekliyoruzcanım inanırmısın dakika tutmadım yaptım bıraktım sonra baktım uzaktan bakınca evet çokçok silik gözüküyo ama yarın kanda bkçam bilemiyorumki kızlar vurulduğumuz çatlatma iğnesinden falan bahsetmişler açıkçası temkniliyim ama umudum son ana kadar olacak
canım benim işte bu yüzden bizi bizden başkası anlmıyor aynı duyguları korkuları yaşıyoruz ama umudunusakın yitirme olumsuz düşüncelei sil kafandan biz burdayız inş.heppimiz mutlu haberleri alıcaz allahın izniyle senin kaçıncı günün bugün
Benim henüz çok yeni canım daha dün transverim oldu 5'inde test günüm
Hadi hayırlısı bakalım :)) Yerleşme , transferin 4.günü başlayıp,7.günü tamamlanıyor.(bilgileri ingilizce ivf sitesinden aldım.Türkçe sitelere göre çok daha güzel bilgiler var) 8.gün hcg salgılanmaya başlıyor ve 11.gün hcg düzeyi hamilelik belirlemek için yeterli düzeye gelmiş oluyor.Ben 4.-7.gün arası kendimi dinlemiştim birşeyler hisseder miyim diyekızlar merkezden aradılar ohhhhhhhhh
rahatladım biraz toplanan 13 yumurtanın 12 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllenmiş şuanda ii gidiyolarmış yarın tekrar arıcaklar.
kızlar yaaaaa bızde boyle seyler konusabılıcek mıyız acabaa( benı cok pis korkular bastı ruh halım fena sureklı bı sınır harbı ıcındeyım tekrar negatıf gormek cok korkutuyo.. gun yaklastıkcaa korkularım cogalıyor .. ((( 18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
daha çok yeni sakın kendini de bebişleride yıpratma kafanım dağıtmaya çalış canım inş. pozitif olalım pozitif olsun konuş onlarla çok iyi geliyo
Inşallah canım ya sabah'a kadar rüyamda unutup ağır kaldırmışım çok yürümüşüm filan yani farklı rüyalar gördüm sabah da kalktım birşey hissetmeyince korktum şimdi daha iyiyim ama yinede korku var içimde bence de senin test sonucun pozitif olacak bak az kaldı sana benim 5'inde ama ben 4'ünde yaptırmayı düşünüyorum açıkçası devamli yatamiyorum ağrılardan dolayı
Dün garip birşey oldu hiç birşeyim yok iken tam transver esmesinda öksürük tuttu beni zor tuttum kendimi çıkar geri diye ama sonrasında yine birşey yoktu ama akşama kadar nezle gibi burun akıntısı ve gaz sancısı çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?